המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:חברים, יש לכם עוד 11 עמודים להנות מהשרשור החשוב הזה.
נא לא לפתוח אחד חדש אלא להעביר את הדיונים לNBA , או שתפתחו אחד כזה בשכונה.
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:חברים, יש לכם עוד 11 עמודים להנות מהשרשור החשוב הזה.
נא לא לפתוח אחד חדש אלא להעביר את הדיונים לNBA , או שתפתחו אחד כזה בשכונה.
כן המפקד
ראוי לציין שהאשמה על אור שפתח אותו, אני וינאי שני אזרחים שומרי חוק שלא חוטאים בספאם.
my man כתב:ינאי והודאל היום תלמיד שלי הגיע עם חולצה של קוואי...כל היום חשבתי עליכם..
my man כתב:ינאי והודאל היום תלמיד שלי הגיע עם חולצה של קוואי...כל היום חשבתי עליכם..
איתי-שגב כתב:אם היה לי כוח הייתי מחפש את החולצה של טימי שהמשפחה שלי מארה"ב קנתה.
MaccabiTA כתב:my man כתב:ינאי והודאל היום תלמיד שלי הגיע עם חולצה של קוואי...כל היום חשבתי עליכם..
דבר ראשון תדאג לפנק את הילד הציוני בציונים.
דבר שני אני צריך שתברר איתו אם הוא קנה את זה בארץ ואם כן מאיפה כי אני צריך 5 כאלה
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אם היה לי כוח הייתי מחפש את החולצה של טימי שהמשפחה שלי מארה"ב קנתה.
יש לך חולצה של טימי ואתה אפילו לא יודע איפה היא?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אם היה לי כוח הייתי מחפש את החולצה של טימי שהמשפחה שלי מארה"ב קנתה.
זה כמו האנשים שקוראים עליהם מדי פעם, שמוצאים תכשיטים יקרי ערך מתקופת השואה שהוחבאו בתוך פסנתר
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אם היה לי כוח הייתי מחפש את החולצה של טימי שהמשפחה שלי מארה"ב קנתה.
זה כמו האנשים שקוראים עליהם מדי פעם, שמוצאים תכשיטים יקרי ערך מתקופת השואה שהוחבאו בתוך פסנתר
וטימי נראה כמו ניצול הרי
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אם היה לי כוח הייתי מחפש את החולצה של טימי שהמשפחה שלי מארה"ב קנתה.
וטימי נראה כמו ניצול הרי
20 שנה עם הפרצוף של "מה עבר עליי, אללה ירחמי"
האמת, מתאים לפופ מפקד מחנה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:יש לך חולצה של טימי ואתה אפילו לא יודע איפה היא?
וטימי נראה כמו ניצול הרי
20 שנה עם הפרצוף של "מה עבר עליי, אללה ירחמי"
האמת, מתאים לפופ מפקד מחנה
אבל מאלה שבונים להם דמות עגולה, אחד שמפתח ידידות אמיצה עם אחד האסירים, מציל אותו באירוע דרמטי והכל ואז מת בסוף המלחמה מכדור תועה של קצין רוסי שיכור
איתי-שגב כתב:נראלי החולצה זו איזה חולצה מיוחדת(אולי חולצת אליפות?), אם אתה רוצה אמכור לך. ברור שזה לא במידה, אבל עדיין.
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:נראלי החולצה זו איזה חולצה מיוחדת(אולי חולצת אליפות?), אם אתה רוצה אמכור לך. ברור שזה לא במידה, אבל עדיין.
ככה עושים לחברים עם הדברים שהם הכי אוהבים? אתה חושב שאם היה לו וודקה ובורשט הוא היה מוכר לך אותם? לא. הוא היה מעניק אותם במתנה
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:נראלי החולצה זו איזה חולצה מיוחדת(אולי חולצת אליפות?), אם אתה רוצה אמכור לך. ברור שזה לא במידה, אבל עדיין.
ככה עושים לחברים עם הדברים שהם הכי אוהבים? אתה חושב שאם היה לו וודקה ובורשט הוא היה מוכר לך אותם? לא. הוא היה מעניק אותם במתנה
אני לא זונה שלכם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־5 אורחים