MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
גזר מבושל טוב עם בצל כששניהם מתקרמלים זה אחד הדברים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
challenge accepted
חציל? קישוא?

yanay21 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
אתה לא אוהב גזרים בכללי?(יש פה בדיחת ליאב איפשהו) או רק כשהוא טרי? כי תכל'ס, גזר טרי זה דוחה. רק כשהוא מבושל זה טעים

Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
challenge accepted
חציל? קישוא?

LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:וואי, שעועית ירוקה איז דה שיט
רוצה משהו טוב?
יש לי תחושה שאתה הולך להציע לי משהו ירוק אחר, אבל יאללה
לא לא, דרך להכין שעועית ירוקה.
שמן זית, מלח ופלפל, שים בתנור עד שזה יהיה מוכן, ואז תעביר את התנור לגריל ותן לשעועית (כמעט) להשחים ולהפוך לקריספית.
זה פאקינג הופך לצ׳יפס, לאכול את זה ככה אחת-אחת עם הידיים, נשמע אולי מוזר אבל זה יוצא אש.
yanay21 כתב:אם כבר אוכל, חייב להמליץ בחום על מסעדת "האגס 1" במחנה יהודה. אחד הטעימים

MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם כבר אוכל, חייב להמליץ בחום על מסעדת "האגס 1" במחנה יהודה. אחד הטעימים
מה אוכלים שם?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
challenge accepted
חציל? קישוא?
מאוהב

yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם כבר אוכל, חייב להמליץ בחום על מסעדת "האגס 1" במחנה יהודה. אחד הטעימים
מה אוכלים שם?
זו מסעדה צמחונית עם דגש טבעוני בחלק מהמנות. לא מצאתי תפריט, אבל פה יש כמה:
https://vegan-friendly.co.il/%D7%9E%D7% ... 92%D7%A1_1
יש שם קציצות עדשים עם טחינה, כל כך טעים. ואני לא צמחוני בכלל, אבל ממש נהניתי. פעם גרה שם משפחת בנאי, סתם פרט מעניין.

Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שיש ירק, חוץ מגזר (כשהוא טרי) שאני לא אוהב
challenge accepted
חציל? קישוא?
מאוהב
כרוב אדום?

MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם כבר אוכל, חייב להמליץ בחום על מסעדת "האגס 1" במחנה יהודה. אחד הטעימים
מה אוכלים שם?
זו מסעדה צמחונית עם דגש טבעוני בחלק מהמנות. לא מצאתי תפריט, אבל פה יש כמה:
https://vegan-friendly.co.il/%D7%9E%D7% ... 92%D7%A1_1
יש שם קציצות עדשים עם טחינה, כל כך טעים. ואני לא צמחוני בכלל, אבל ממש נהניתי. פעם גרה שם משפחת בנאי, סתם פרט מעניין.
לא מוכן לשלם על כסף על אוכל שאין בו בשר
LIAV10 כתב:שומר?

MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:שומר?
מה זה?

LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:שומר?
מה זה?
יש לזה טעם של דוד טריפוליטאי.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:שומר?
מה זה?
יש לזה טעם של דוד טריפוליטאי.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־37 אורחים