משהו משהו ספרס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משהו משהו ספרס

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:07

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
בלי לבדוק, מניח שסטיב נאש.

נאש זה אהבה רצינית. טרגדיה שלא לקח אליפות

האהוב עליי קל מאז שמייקל פרש

ג'ייסון קיד, בoverall, היה טוב יותר. אבל נאש היה מדהים, מופע. אם הקבוצות שלו היו שומרות, הייתה לו טבעת. או אם הוא היה מצטרף לאיזו קבוצה נורמלית לעת זקנה.

אם כבר, מי האהוב עלייך היום, מהפעילים?

אין לי איזה מישהו ספציפי. חייב להגיד שבאופן כללי אני הרבה פחות מתחבר לכיוון שהליגה הזאת הלכה בו בשנים האחרונות.

הערצתי את נאש, אהבתי מאוד גם את ג'ייסון קיד (למרות שהיה אפור הרבה יותר). היום אלה בעיקר האירופאים הותיקים (דירק ופאו נניח)

על איזה כיוון מדובר?

מה שמשותף לכל השחקנים האלו זה ערימות של קלאסה. ההיפך מחולי נפש כמו ווסטברוק, נגיד, שגם בגיל 40 לא ימצא מנוח.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2017, 20:10

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
נאש זה אהבה רצינית. טרגדיה שלא לקח אליפות

ג'ייסון קיד, בoverall, היה טוב יותר. אבל נאש היה מדהים, מופע. אם הקבוצות שלו היו שומרות, הייתה לו טבעת. או אם הוא היה מצטרף לאיזו קבוצה נורמלית לעת זקנה.

אין לי איזה מישהו ספציפי. חייב להגיד שבאופן כללי אני הרבה פחות מתחבר לכיוון שהליגה הזאת הלכה בו בשנים האחרונות.

הערצתי את נאש, אהבתי מאוד גם את ג'ייסון קיד (למרות שהיה אפור הרבה יותר). היום אלה בעיקר האירופאים הותיקים (דירק ופאו נניח)

על איזה כיוון מדובר?

מה שמשותף לכל השחקנים האלו זה ערימות של קלאסה. ההיפך מחולי נפש כמו ווסטברוק, נגיד, שגם בגיל 40 לא ימצא מנוח.

בגדול משחק הבידודים והגאנרים. לא אוהב. וכשזה מוצף באגו זה כבר באמת לא בשבילי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:12

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:

על איזה כיוון מדובר?

בלתי נסבלים מאז דוראנט, אבל גולדן מוסרת מספר פסיכי של אסיסטים. לא אוהב?

אבל אתה צודק, פעם היו קבוצות, אפילו הלייקרס של שאקובי היו "קבוצה". היום יש "X וחברים". אפילו על הקבוצה שלי עצוב לי במובן הזה. אין אנוכיות, אבל יש שינוי מאז עונת האליפות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2017, 20:15

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

על איזה כיוון מדובר?

בלתי נסבלים מאז דוראנט, אבל גולדן מוסרת מספר פסיכי של אסיסטים. לא אוהב?

אבל אתה צודק, פעם היו קבוצות, אפילו הלייקרס של שאקובי היו "קבוצה". היום יש "X וחברים". אפילו על הקבוצה שלי עצוב לי במובן הזה. אין אנוכיות, אבל יש שינוי מאז עונת האליפות.

גם אותם אני לא אוהב. לא יודע להסביר את זה.

את הספרס דווקא אני מעריך מאוד. גם בגלל סגנון המשחק וגם בגלל ההרכב הפרסונאלי. אה, וגם כי כולם שם נוסטלגים בשבילי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2017, 20:22

הסוד של האחוזים הלא רעים של קוואי בעונה-שתיים הראשונות שלו היה שהוא זרק רק כשהיה פנוי לחלוטין (רק 1.7 זריקות למשחק בעונת הרוקי) ואחוז מאוד גבוה מהשלשות שלו באו מהפינה (45% בעונת הרוקי ו69% בעונה השנייה לעומת 17% העונה)
הוא היה חתיכת נגר, לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי ורודים שזה מה שייצא ממנו, הבסט-קייס מבחינתי היה סטופר הגנתי שיודע לחתוך לסל ולתת שלשה מהפינה כשצריך.
בקטע הזה העבודה שעשו איתו לא פחות ממדהימה לדעתי.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2017, 20:23

אין לו בעיה מהקו בקלאץ׳?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:28

MaccabiTA כתב:הסוד של האחוזים הלא רעים של קוואי בעונה-שתיים הראשונות שלו היה שהוא זרק רק כשהיה פנוי לחלוטין (רק 1.7 זריקות למשחק בעונת הרוקי) ואחוז מאוד גבוה מהשלשות שלו באו מהפינה (45% בעונת הרוקי ו69% בעונה השנייה לעומת 17% העונה)
הוא היה חתיכת נגר, לא דמיינתי אפילו בחלומות הכי ורודים שזה מה שייצא ממנו, הבסט-קייס מבחינתי היה סטופר הגנתי שיודע לחתוך לסל ולתת שלשה מהפינה כשצריך.

בעצם, הוא היה אמור להיות ברוס בואן משודרג.
זו אחת הגניבות הגדולות שלנו. והיו לנו כאלו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2017, 20:29

LIAV10 כתב:אין לו בעיה מהקו בקלאץ׳?

86%, מעט נמוך יותר מהממוצע העונתי (92%) אבל לא משמעותית, בטח במדגם כזה קטן
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2017, 20:29

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:הסוד של האחוזים הלא רעים של קוואי בעונה-שתיים הראשונות שלו היה שהוא זרק רק כשהיה פנוי לחלוטין (רק 1.7 זריקות למשחק בעונת הרוקי) ואחוז מאוד גבוה מהשלשות שלו באו מהפינה (45% בעונת הרוקי ו69% בעונה השנייה לעומת 17% העונה)

בעצם, הוא היה אמור להיות ברוס בואן משודרג.
זו אחת הגניבות הגדולות שלנו. והיו לנו כאלו

לגמרי, באתי לכתוב ברוס בואן משודרג ואז החלטתי לזיין קצת את השכל במקום
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:29

LIAV10 כתב:אין לו בעיה מהקו בקלאץ׳?

זכורות לי לפעמים החטאות, אבל בדרך כלל סבבה. העונה הזו היא המבחן האמיתי שלו. אבל שחקן קלאץ' הוא לא, וזה בסדר
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:32

הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:

לקנדים היו 8 אסיסטים כל המשחק. כמו לטוני פארקר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2017, 20:37

yanay21 כתב:הודאל, עוד קצת סטט' מהמשחק:

טוני התחיל את העונה רע והוא פשוט נהדר בתקופה האחרונה
ואני באמת אצטרך ניתוח שלך כדי להבין אם ההגנה שלנו גרמה להם להראות ככה או שהם פשוט שיחקו זוועה בלי קשר
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:43

MaccabiTA כתב:

ואני באמת אצטרך ניתוח שלך כדי להבין אם ההגנה שלנו גרמה להם להראות ככה או שהם פשוט שיחקו זוועה בלי קשר

אני אומר לך ,שמרנו טוב. קייל לאורי שכונה, אבל שמרנו טוב. סגרנו את קשת השלוש, בלעדיה הם אבודים. ובינתיים, חוסמים כמו פסיכיים. וכשאני מדבר על "סגרנו את קשת השלוש", זה אומר בונקר. הם קלעו קצת יותר מ20 אחוז(לאורי הפגיז לשווא), והם הקבוצה השנייה בטיבה באחוזים לשלוש. נחש מי הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 ינואר 2017, 20:50

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

אני אומר לך ,שמרנו טוב. קייל לאורי שכונה, אבל שמרנו טוב. סגרנו את קשת השלוש, בלעדיה הם אבודים. ובינתיים, חוסמים כמו פסיכיים. וכשאני מדבר על "סגרנו את קשת השלוש", זה אומר בונקר. הם קלעו קצת יותר מ20 אחוז(לאורי הפגיז לשווא), והם הקבוצה השנייה בטיבה באחוזים לשלוש. נחש מי הראשונה.

אנחנו, כמובן.
נשמע מצויין, למרות שטורונטו מנופחים לחלוטין מבחינת מעמד לעומת יכולת אמיתית אבל זאת עדיין אחת מ5-6 הקבוצות הטובות בליגה ולתת ניצחון כזה משכנע מולם זה דבר די מעודד
למה אנחנו לא במזרח?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ינואר 2017, 20:57

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

אנחנו, כמובן.
נשמע מצויין, למרות שטורונטו מנופחים לחלוטין מבחינת מעמד לעומת יכולת אמיתית אבל זאת עדיין אחת מ5-6 הקבוצות הטובות בליגה ולתת ניצחון כזה משכנע מולם זה דבר די מעודד
למה אנחנו לא במזרח?

זו בדיוק הנקודה. בפלייאוף טורונטו אפסים לחלוטין, הגיעו לגמר, אבל קירטעו כל הדרך. בעונה הסדירה הם מצויינים, אחת מקבוצות ההתקפה הטובות בליגה, לא צחוק.

המזרח זה חלום. היינו עושים גמר מזרח בהליכה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 05 ינואר 2017, 00:23

הודה חיים בלב, מצרף 2 כתבות:

על מאנו העונה- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... age-season

על למה הספרס טובים העונה(למרות שלי יש סייגים)- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... -this-year

הכתבה השנייה מכילה כמה מספרים מאוד מעניינים, ממליץ. על הראשונה אני ממליץ כי, אתה יודע, מאנו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 ינואר 2017, 16:03

yanay21 כתב:הודה חיים בלב, מצרף 2 כתבות:

על מאנו העונה- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... age-season

על למה הספרס טובים העונה(למרות שלי יש סייגים)- http://www.poundingtherock.com/2017/1/4 ... -this-year

הכתבה השנייה מכילה כמה מספרים מאוד מעניינים, ממליץ. על הראשונה אני ממליץ כי, אתה יודע, מאנו

כתבה נפלאה על מאנו, הרגיש לי שהוא עדיין שומר רמה גבוהה בדקות שהוא כן משחק ושומר על אינטנסיביות גבוהה אבל יפה לראות את הגיבוי שהם מצאו לזה במספרים.
מזדהה לחלוטין עם מה שכתבו בנוגע לנוכחות שלו בחמישייה השנייה, כמו מה שדיברנו עליו לפני כמה ימים, החמישייה הזאת בנוייה בצלמו והנוכחות שלו שם שווה יותר מהסטטיסטיקה הפשוטה של מאנו עצמו.
עוד מעט אעוף על הכתבה השנייה.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 ינואר 2017, 16:28

גם השנייה נחמדה, סוקרת את הנתונים ששמים את הספרס איפה שהם, אני מבין מאיפה הנקודה על הדאנקים (יותר מבחינת נקודות קלות מאשר 'יופי') אבל אם כבר הייתי בודק איפה זה עומד בשילוב עם לייאפים חופשיים, אם יש בכלל סטטיסטיקה כזאת, ומשווה לשאר הליגה כדי לראות כמה סלים קלים קרוב לטבעת ההתקפה מייצרת ואיפה זה ממקם אותנו בליגה ביחס לכמות הפוזשנים (אחד לכמה פוזשנים מצליחים לייצר סל קל קרוב לטבעת) ואז יכל להיות קצת יותר טעם בנקודה הזאת.

בנוגע לכל השאר הוא שם חותמת סטטיסטית על דברים שדי ברורים כשאתה צופה בקבוצה, קולעים מבחוץ באחוזים מאוד גבוהים אבל לא זורקים כמות מטורפת, קולעים טוב מהקו (טפו טפו טפו), שומרים טוב על קשת ה3, חוסמים וחוטפים לא רע, שמים דגש על הימנעות מעבירות.
כל המאפיינים שהכרנו מהקבוצה כבר שנים בנוסף לחבר שהתווסף בעונה שעברה, כמות גבוהה מהרגיל של זריקות מחצי מרחק אבל כשהשחקנים הנכונים לוקחים אותם (ולא מעט פעמים בהתקפה תקועה אם תשים לב, שבה סביר להניח שלא תגיע לזריקה הרבה יותר טובה) והאחוזים גבוהים יחסית לטווח.

מה שאני לוקח מהכתבה זה בעיקר אישוש של ההרגשה שהמכונה קצת יותר משומנת ממה שהייתה בתחילת העונה ושאנחנו הולכים בכיוון הנכון. יהיה קשה מאוד לתת פייט ליריבות הגדולות בכל מקרה אבל הקבוצה הזאת כן הולכת לכיוון של מיצוי הפוטנציאל שיש בה.
איך חבל לי שלא ייצא לי לעקוב בהמשך העונה כי זאת אחת העונות היותר מעניינות של הספרס בשנים האחרונות.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 05 ינואר 2017, 21:30

אתה יודע מה הכי מצחיק? אם אנחנו מגיעים לגמר, ואתה לא רואה אותו

היום מתארחים בדנבר, כרגע כולם בסגל(אם הוא לא נותן לפארקר מנוחה ב2-3 הקרובים, אני קצת מודאג)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 05 ינואר 2017, 21:33

yanay21 כתב:אתה יודע מה הכי מצחיק? אם אנחנו מגיעים לגמר, ואתה לא רואה אותו

היום מתארחים בדנבר, כרגע כולם בסגל(אם הוא לא נותן לפארקר מנוחה ב2-3 הקרובים, אני קצת מודאג)

נראה לך שאפספס?
בזמן הזה אני אמור להיות במקסיקו ואומנם אין לי ויזה אבל לפי כמות המקסיקנים בארצות הברית אני חושב שלא יהיה לי קשה מדי להסתנן. רק שדולנד לא יקים את החומה שלו עד אז..
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים