04 ינואר 2017, 19:56
שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
04 ינואר 2017, 19:57
yanay21 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
לא צריך לשכנע אותי, כמובן, שמכבי פריכה. אבל גם רמות הפריכות של דרוש מגיעות לאזור של מכבי, הרי נכון שהיא סגרה את הפער העצום הזה שהיה. אבל היא גם נכנסה אליו, עוד במחצית. ובכלל, הם לא יציבים בשיט. אני לא אומר שאנחנו פייבוריטים בטוח, אבל בהתחשב במשחק הקודם, ובזה שאנחנו משחקים בבית, אני מאמין שננצח. אף תוצאה לא תפתיע אותי, אבל מאמין שננצח
04 ינואר 2017, 19:58
04 ינואר 2017, 20:02
אחדשיודע כתב:מכבי בקושי ניצחה את נס ציונה השבוע, ובכל זאת אנשים פה מרשים לעצמם לזלזל בקבוצות שנמצאות בחלק העליון של היורוליג. די מדהים.
פוטנציאלית, מכבי הייתה אמורה לנצח כמעט כל קבוצת יורוליג בבית, אבל קצת יהיר להשוות אותנו כרגע לקבוצות בחלק העליון של היורוליג.
דרושפאקה טובה יותר ומגיעה פייבוריטית. זה לא אומר שאם מכבי תופיע למשחק הזה (לשם שינוי) היא לא יכולה לנצח.
04 ינואר 2017, 20:08
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי בקושי ניצחה את נס ציונה השבוע, ובכל זאת אנשים פה מרשים לעצמם לזלזל בקבוצות שנמצאות בחלק העליון של היורוליג. די מדהים.
פוטנציאלית, מכבי הייתה אמורה לנצח כמעט כל קבוצת יורוליג בבית, אבל קצת יהיר להשוות אותנו כרגע לקבוצות בחלק העליון של היורוליג.
דרושפאקה טובה יותר ומגיעה פייבוריטית. זה לא אומר שאם מכבי תופיע למשחק הזה (לשם שינוי) היא לא יכולה לנצח.
זה לא עניין של זלזול בדרוש, הם פשוט לא יציבים, וגם אנחנו. כלומר, זה נורא תלוי באיזו קבוצה תקום על איזה צד בבוקר. יש קבוצות, כמו צסק"א, שתקום על איזה צד שבא לך, זה לא יקרה(מרשה לעצמי להתעלם מהמשחק האחרון, שלא מייצג). לדרוש אין שום רמה שהיא שומרת עליה. גם לנו אין. אבל זה משחק לטובתנו יותר מלטובתם.
04 ינואר 2017, 20:12
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:מכבי בקושי ניצחה את נס ציונה השבוע, ובכל זאת אנשים פה מרשים לעצמם לזלזל בקבוצות שנמצאות בחלק העליון של היורוליג. די מדהים.
זה לא עניין של זלזול בדרוש, הם פשוט לא יציבים, וגם אנחנו. כלומר, זה נורא תלוי באיזו קבוצה תקום על איזה צד בבוקר. יש קבוצות, כמו צסק"א, שתקום על איזה צד שבא לך, זה לא יקרה(מרשה לעצמי להתעלם מהמשחק האחרון, שלא מייצג). לדרוש אין שום רמה שהיא שומרת עליה. גם לנו אין. אבל זה משחק לטובתנו יותר מלטובתם.
הם לא יציבים, נכון, אבל הם יותר טובים. הטבלה מראה את זה.
אנחנו ממש לא מגיעים פייבוריטים מולם. אנחנו כן יכולים לנצח במקרה מסויים (אם נשחק כמו קבוצה לשם שינוי), זה ברור. בסופו של דבר זה כדורסל.
04 ינואר 2017, 20:25
04 ינואר 2017, 22:39
04 ינואר 2017, 23:10
04 ינואר 2017, 23:19
שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
04 ינואר 2017, 23:21
jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
אולי מספיק כבר עם האגדה הזאת?
מה כ"כ קשה להבין שזה פשוט לא היה הערב שלנו?
04 ינואר 2017, 23:23
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
נבהלתי מאוד לרגע
04 ינואר 2017, 23:24
04 ינואר 2017, 23:44
jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
04 ינואר 2017, 23:45
איתי-שגב כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
יהיה קשה בלעדייך. אחד האהובים עליי (ואל תתייחס לזה שאני אומר את זה לכל אחד, חוץ מכרמל).
04 ינואר 2017, 23:45
my man כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
יהיה קשה בלעדייך. אחד האהובים עליי (ואל תתייחס לזה שאני אומר את זה לכל אחד, חוץ מכרמל).
למה לאן הוא הולך?
04 ינואר 2017, 23:46
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
למה לאן הוא הולך?
שמע.. הגיל בקרוב.. אתה יודע.. עשוי לעשות את שלו.
04 ינואר 2017, 23:46
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:jol9 כתב:
למה לאן הוא הולך?
שמע.. הגיל בקרוב.. אתה יודע.. עשוי לעשות את שלו.
חחח יואו איך לא ראיתי את זה?
05 ינואר 2017, 00:20
05 ינואר 2017, 00:25
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני חושב שהוויכוח שלנו הוא לא עד כמה דרוש חזקה, אלא עד כמה מכבי פריכה וחלשה
נבהלתי מאוד לרגע