LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:We are the mans!!!
רציני?
קובי לא כתב פה משהו רציני כבר 6 שנים
לא, רציתי לדעת אם השגיאה הייתה רצינית או שזה רפרנס שפספסתי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רציני?
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:We are the mans!!!
רציני?
קובי כתב:השאלה הזהה על דפיקות הלב - סיבוב 3 - עכשיו גם מילר.
יוסי22 כתב:איתי-שגב כתב:יוסי22 כתב:הקבוצה הזו צריכה פסיכולוג צמוד ...
נכון, זה לא כאילו יש פה סגל חרא.
הכל בראש.
לא יודע אם זה נאמר בציניות או לא כי איבדתי את ההיגיון של חלק גדול מהמגיבים פה .
אבל כל אדם שפוי (לא צריך להיות גאון , מזה התייאשתי מזמן ..) מבין שיש פה בעיה בראש כשמאבדים הפרשים כאלו משחק אחרי משחק .
ההסבר הנוסף הוא כושר פיזי שפיני דיבר עליו אבל קשה לי להבין איך דווקא כשחוזרים מהחצי מגיעה הנפילה הפיזית , נשמע לי לא סביר .
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא חושב שהיה צריך לעלות עם הרכב נכה התקפית לחצי השני ...
צריך שההרכב שפתח את ההפרש ברבע הראשון ידע לשמור עליו , לא עד כדי כך מסובך .
הקבוצה הזו מוכיחה פעם אחר פעם כמה כישרון יש לה , מול הקבוצות הכי טובות ביורליג (לא מדבר על המשחק הזה ) אבל פשוט לא יודעת לגמור משחקים .
נניח ואתה צודק והבעיה היא פסיכולוגית. בעיה כזאת היא הפיכה יותר מבעיה מקצועית? קל יותר לסדר לשחקנים את הראש מלהביא עוד שחקן נניח?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:We are the mans!!!
רציני?
לא, רציתי לדעת אם השגיאה הייתה רצינית או שזה רפרנס שפספסתי
רציני?
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:זו לא בעיה פסיכולוגית, זו בעיה שהמאמנים לא יודעים איך לנצל את ההרכב העמוק של הקבוצה.
מה הפריע למאמן לעלות ברבע השלישי עם אוחיון, סילי, ואלכסנדר, שילחצו על כל המגרש ויפוצצו בלי לספור עבירות? שום דבר לא הפריע...
מה שקרה ברבע השלישי לא אמור לקרות. אי אפשר להפסיד רבע בפער של 20 נקודות.
אבל למרות זאת, בסה"כ מכבי שיחקה טוב היום.
השחקנים המובילים לא יכולים לשחק באותה האינטנסיביות לאורך כל המשחק. חייבים לנצל את הסגל הארוך גם אם זה רק לצרכי לחץ על כל המגרש ועבירות. אתה מסכים איתי שאוחיון הוא שחקן הגנה מספיק קשוח כדי לתת רבע אחד של לחץ על רכז יריב?
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:We are the mans!!!
רציני?
גם אתה, לא?
felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
מה זו ההפלצה הזאת "עדיין מילר מסתובב על קו השלוש... אולי יש לו קליעה, אני לא יודע..." ?
באמת פיני? אתה לא יודע אם יש לו קליעה לשלוש? אז מה לעזאזל אתה עושה בשידורי היורוליג ? למה לעזאזל אתה חושב שמכבי החתימה את מילר?
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
מה זו ההפלצה הזאת "עדיין מילר מסתובב על קו השלוש... אולי יש לו קליעה, אני לא יודע..." ?
באמת פיני? אתה לא יודע אם יש לו קליעה לשלוש? אז מה לעזאזל אתה עושה בשידורי היורוליג ? למה לעזאזל אתה חושב שמכבי החתימה את מילר?
כי הוא שחקן פציע, דה.
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
כי הוא שחקן פציע, דה.
felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
קובי כתב:felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
פיני לא עכבר כדורסל כמו ארז או דנשה...
felix_r כתב:קובי כתב:felix_r כתב:תגידו, פיני גרשון אידיוט?
לא, באמת.
פיני לא עכבר כדורסל כמו ארז או דנשה...
עכבר כדורסל? די! לא צריך להיות עכבר כדורסל כדי לראות את משחקי יורוליג, כשהערוץ שאתה עובד בו משדר את כולם, ואתה בעצמך מפרשן את חלקם!
זה לא שמישהו מצפה ממנו לקום ב-3 בלילה ולראות משחקי מכללות מהליגה השניה של NCAA דרך האינטרנט...
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:זו לא בעיה פסיכולוגית, זו בעיה שהמאמנים לא יודעים איך לנצל את ההרכב העמוק של הקבוצה.
מה הפריע למאמן לעלות ברבע השלישי עם אוחיון, סילי, ואלכסנדר, שילחצו על כל המגרש ויפוצצו בלי לספור עבירות? שום דבר לא הפריע...
מה שקרה ברבע השלישי לא אמור לקרות. אי אפשר להפסיד רבע בפער של 20 נקודות.
אבל למרות זאת, בסה"כ מכבי שיחקה טוב היום.
השחקנים המובילים לא יכולים לשחק באותה האינטנסיביות לאורך כל המשחק. חייבים לנצל את הסגל הארוך גם אם זה רק לצרכי לחץ על כל המגרש ועבירות. אתה מסכים איתי שאוחיון הוא שחקן הגנה מספיק קשוח כדי לתת רבע אחד של לחץ על רכז יריב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים