yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
אני אגיד לך מה ההבדל-שיבולת שועל זה טעים באופן כללי. כלומר, אפשר לאכול את זה ולהנות. אבקת חלבון זה לאנשים שרוצים לעשות בה שימוש כדי להתנפח או משהו. אף אחד לא קם בבוקר ואומר "אולי סתם ככה, בשביל הפאן, אבקת חלבון?"
לא, אנשים עושים בה שימוש כשהם רוצים לאכול עוד חלבון. זה כמו להגיד שאנשים אוכלים סטייק או חזה עוף בשביל להתנפח. אין לזה שום אפקט כזה.
ובלי קשר, זה טעים ודייסה עם אבקת חלבון זה מושלם. בא לי שתנסה.
מכיוון ואתה אחד הפחות שנואים עליי, אני אנסה, באמא. איפה קונים את השיט הזה?
אתה באמת אח יקר אבל אין לך מה לקנות. זה יקר.
באמא שלי שאני בא לירושלים ומכין לך.
יכולתי להציע לך את מעט הנשמה שעוד נותרה לי, ולא היית בא לירושלים גם אם הייתי על ערש דוויי. קצת חלבון ואתה מתמסר. הבנתי את הדרך לליבך. אני אשכרה בונה על זה שזה יהיה טעים, אתה מבין את זה. פיתחת ציפיות
איך מדליקים אותך עם אוכל
מצדיק את תדמית הקבב