המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף1 כתב:ראינו את ראד מנסה ליצור לעצמו בתחילת העונה הרבה. זה לא טוב.
איתי-שגב כתב:אור (או מישהו אחר שמבין בעניין), יש הסבר הגיוני לזה שהוא חזר כזה מהר?.
אני מאמין שהסיבה שזה כבר קרה לו ושהוא כבר מנוסה עם פציעה דומה, זה לא הסבר, אז מה כן?.
יכול להיות גנים? אולי עבודה קשה בשיקום?.
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור (או מישהו אחר שמבין בעניין), יש הסבר הגיוני לזה שהוא חזר כזה מהר?.
אני מאמין שהסיבה שזה כבר קרה לו ושהוא כבר מנוסה עם פציעה דומה, זה לא הסבר, אז מה כן?.
זה ככל הנראה היה קרע קטן יחסית. גם גנים משחקים פה תפקיד משמעותי.
הוא עדיין רחוק מאוד מ100% גופנית. אם המועדון לא היה לחוץ רצח הוא לא היה מקבל כל כך הרבה דקות כרגע.
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור (או מישהו אחר שמבין בעניין), יש הסבר הגיוני לזה שהוא חזר כזה מהר?.
הוא עדיין רחוק מאוד מ100% גופנית. אם המועדון לא היה לחוץ רצח הוא לא היה מקבל כל כך הרבה דקות כרגע.
אני חושב שהוא אמור להיות במשהו שקרוב ל100% תוך חודש, זה לא שהוא נראה צולע.
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור (או מישהו אחר שמבין בעניין), יש הסבר הגיוני לזה שהוא חזר כזה מהר?.
הוא זז רע מאוד. גורר רגליים
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור (או מישהו אחר שמבין בעניין), יש הסבר הגיוני לזה שהוא חזר כזה מהר?.
הוא זז רע מאוד. גורר רגליים
שועל כתב:בעיקרון הוא חודר מצוין ויש לו סיומת נהדרת.
תנו לו את הזמן, אנחנו צריכים אותו בעיקר לעונה הבאה.
איתי-שגב כתב:מישהו צפה קצת יותר ממני בכוכב שנה שעברה ויכול להגיד איך המשחק גב לסל שלו?.
איתי-שגב כתב:מישהו צפה קצת יותר ממני בכוכב שנה שעברה ויכול להגיד איך המשחק גב לסל שלו?.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מישהו צפה קצת יותר ממני בכוכב שנה שעברה ויכול להגיד איך המשחק גב לסל שלו?.
הוא 3-4. לא אמור להיות לו.
Weems13 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מישהו צפה קצת יותר ממני בכוכב שנה שעברה ויכול להגיד איך המשחק גב לסל שלו?.
אתה טועה אם אתה חושב שלשחקנים בעמדות 3-4 אין משחק גב לסל / לא אמור להיות להם. גב לסל לא נועד רק לסנטרים, ויש גם הרבה שחקנים בעמדות 2-3-4 שמשחקים גב לסל טוב מאוד. דונטה סמית הוא גם 3-4 והוא שחקן גב לסל מצויין. ווימס 2-3 והוא שחקן גב לסל טוב (אבל לא עושה את זה מספיק). מלי עמדה 4 שחקן גב לסל טוב מאוד
my man כתב:Weems13 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מישהו צפה קצת יותר ממני בכוכב שנה שעברה ויכול להגיד איך המשחק גב לסל שלו?.
אתה טועה אם אתה חושב שלשחקנים בעמדות 3-4 אין משחק גב לסל / לא אמור להיות להם. גב לסל לא נועד רק לסנטרים, ויש גם הרבה שחקנים בעמדות 2-3-4 שמשחקים גב לסל טוב מאוד. דונטה סמית הוא גם 3-4 והוא שחקן גב לסל מצויין. ווימס 2-3 והוא שחקן גב לסל טוב (אבל לא עושה את זה מספיק). מלי עמדה 4 שחקן גב לסל טוב מאוד
דונטה סמית משחק אמנם המון גב לסל אבל הוא גרוע בזה..
לרוב זה נגמר באיבוד..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan ו־17 אורחים