06 ינואר 2017, 20:12
jay כתב:jol9 כתב:jay כתב:לא רואה שום סיכוי שנעלה להצלבה.
ההחלטות של ההנהלה צריכות להתקבל לא ע"פ תחושות, אלא כל עוד יש סיכוי מעשי, יש למצות אותו עד תום.
זאת המחוייבות של ההנהלה כלפי האוהדים של הקבוצה.
א. לא הבנתי את ההקשר (או שאתה לא). לא דיברתי על פעולות שצריכה לבצע ההנהלה, דיברתי על נטו הערכה שלי. וגם זו צורת ביטוי, ברור שקיים סיכוי, אבל אם אני נחשב לאופטימי פה, אז רק רציתי לומר שזה יהיה פשוט הזוי מבחינתי אם נגיע להצלבה.
ב. מסכים איתך, אבל המחויבות של ההנהלה היא גם להסתכל שנים קדימה, ואם פעולות מסוימות גורעות מהתקציב של העונה הבאה, גם את זה צריך לשקלל במכלול השיקולים.
ומקומות 7-8 עם 50% הצלחה. רק אומר.
06 ינואר 2017, 20:37
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:היא תצטרך כנראה לנצח 10 מתוך 14 בהתחשב במאזן הפנימי
ולפי איך שסמית נראה לאחרונה הוא לא צריך להיות כאן בכלל, לא בליגה ולא ביורוליג
הייתה לו פתיחת עונה חביבה, זה נגמר
אין שום דרך לדעת. ברמת העיקרון מאזן של 50% אמור להספיק להצלבה.
זה בדיוק המאזן של המקומות 7,8 כרגע בטבלה.
*מאזן פנימי*
בחיאת יוני, תתייחס לטיעונים שכותבים לך ותפסיק לכתוב את אותו הדבר פעם אחר פעם
איזה מאזן פנימי יש? רק מול דרושאפקה. אתה יכול לדעת מה יהיה המאזן של שתי הקבוצות בעוד 14 מחזורים?
על מאזן פנימי מדברים 4-5 מחזורים לפני הסיום, כשפחות או יותר ברור מי נגד מי, ולא 14 מחזורים לפני הסיום.
אני אמרתי מתחילת הדרך, ואני עדיין חושב שמאזן של 50% יספיק למכבי בשביל הצלבה, ומאזן פנימי לא מעניין אף אחד כרגע.
ברצלונה ניצחה אותנו ב10 נקודות, באמברג ב15, פאו ב7, אנדולו ב9, הכוכב האדום ב25, לדרוש כבר הפסדנו במאזן הפנימי.
כולן נאבקות על המקום ה8, תעשה את החישוב לבד.
06 ינואר 2017, 20:41
06 ינואר 2017, 20:49
שועל כתב:המאזנים הפנימיים שלנו מול כל הקבוצות חוץ מפאו הם לרעתנו.
רוב הסיכויים שנתקל ביותר מ3 קבוצות עם 50%, הסיכויים שזה יהיה בדיוק פאו הם קטנים, וגם הסיכויים שננצח 9 משחקים קטנים מאוד.
כל השאר מתוך מה שכתבת לא ממש ראוי לתגובה. סתם עטיפה של מלל.
06 ינואר 2017, 20:51
jol9 כתב:שועל כתב:המאזנים הפנימיים שלנו מול כל הקבוצות חוץ מפאו הם לרעתנו.
רוב הסיכויים שנתקל ביותר מ3 קבוצות עם 50%, הסיכויים שזה יהיה בדיוק פאו הם קטנים, וגם הסיכויים שננצח 9 משחקים קטנים מאוד.
עטיפה של מלל אמרת...
06 ינואר 2017, 20:53
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:המאזנים הפנימיים שלנו מול כל הקבוצות חוץ מפאו הם לרעתנו.
עטיפה של מלל אמרת...
תגיד "לא הבנתי" ואני אסביר, למרות שזה כנראה לא ממש יעזור כנראה...
06 ינואר 2017, 21:24
06 ינואר 2017, 22:03
שועל כתב:המאזנים הפנימיים שלנו מול כל הקבוצות חוץ מפאו הם לרעתנו.
06 ינואר 2017, 23:36
jol9 כתב:אין שום דרך לדעת. ברמת העיקרון מאזן של 50% אמור להספיק להצלבה.
07 ינואר 2017, 00:06
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין שום דרך לדעת. ברמת העיקרון מאזן של 50% אמור להספיק להצלבה.
אני לא כל כך מבין מה אתה אומר פה.
מכבי ניצחה 6 משחקים מתוך ה- 16 הראשונים שלה. מכבי לא עשתה שום שינוי בסגל במהלך העונה.
אני באמת לא מבין למה אתה חושב שמכבי מסוגלת לנצח 9 (או יותר) משחקים מתוך ה- 14 שנותרו לה? איך בדיוק אתה מצפה שמכבי תהפוך מאחת מ- 4 הקבוצות הגרועות ביורוליג בסיבוב הראשון לאחת מ-4 הקבוצות הטובות? זה נראה לך ריאלי?
הרי קבוצות אחרות רק התחזקו בעוד מכבי נשארה במקום. אתה מכיר מקרה כזה שקבוצת יורוליג הפכה מאחת הקבוצות הגרועות בסיבוב הראשון לאחת הטובות בסיבוב השני (ועוד בלי שינויים בסגל)? משהו במשחק אתמול אמר לך שמכבי שווה פיינל פור?
07 ינואר 2017, 00:15
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:המאזנים הפנימיים שלנו מול כל הקבוצות חוץ מפאו הם לרעתנו.
עטיפה של מלל אמרת...
תגיד "לא הבנתי" ואני אסביר, למרות שזה כנראה לא ממש יעזור כנראה...
תשכיל אותי. אני אוהב לקבל הרצאות מאנשים חכמים ונשגבים כמוך.
07 ינואר 2017, 00:17
07 ינואר 2017, 00:18
יוסי22 כתב:מאיפה הוא הגיע החצוף הזה ...
חשבתי שרק אלי הוא מתחצף , אבל אני רואה שזה דפוס התנהגות .
07 ינואר 2017, 00:20
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מאיפה הוא הגיע החצוף הזה ...
חשבתי שרק אלי הוא מתחצף , אבל אני רואה שזה דפוס התנהגות .
עובדים מאוחר ברחוב הירקון?
07 ינואר 2017, 00:26
roy1000 כתב:אם אני זוכר נכון אז ב- 2012/13 הייתה פציעה של אליהו ששינתה את המצב.
אני פשוט חושב שכמו שהקבוצה נראית, זה בעליל לא ריאלי לדבר על 9 נצחנות במשחקים שנותרו. זה פנטזיונרי.
07 ינואר 2017, 00:38
jol9 כתב:roy1000 כתב:אם אני זוכר נכון אז ב- 2012/13 הייתה פציעה של אליהו ששינתה את המצב.
אני פשוט חושב שכמו שהקבוצה נראית, זה בעליל לא ריאלי לדבר על 9 נצחנות במשחקים שנותרו. זה פנטזיונרי.
ביקשת דוגמא וקיבלת. אני מסכים ד"א עם המשפט השני שלך, אבל זה מה שנשאר.
07 ינואר 2017, 01:11
07 ינואר 2017, 02:17
itai7 כתב:דיברו פה על הסרטון שבגאצקיס צורח על השחקנים אחרי המשחק על זה שאיבדו תיתרון?, ראיתי את זה באחת מהקבוצות בפייסבוק של מכבי.