yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
באן!
הפעם זה סופי, אתן לך באן שיכנס לתוקפו בעוד שבוע למשך מספר חודשים
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
באן!
לאאאא
לא צחקת? אפילו לא בקטנה?
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
באן!
לאאאא
לא צחקת? אפילו לא בקטנה?
צחקתי, סתם רציתי לנצל לרעה את מעמדי
LIAV10 כתב:מאט בונר פרש.
yanay21 כתב:מה שטוני עשה מול הנאגטס
LIAV10 כתב:מאט בונר פרש.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:מה שטוני עשה מול הנאגטס
משחק ענק שלו, חיכיתי שתקום מהמתים
הילד עם 18 נקודות למשחק ב6 המשחקים האחרונים.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:סבב ההצבעות הראשון לאולסטאר, ולהלן השלישייה הראשונה בהצבעות לקו הקדמי במערב:
1. דוראנט
2. זאזא פאקינג פא'צוליה
3. קוואי
פשוט מזאזא
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:מה שטוני עשה מול הנאגטס
הייתי בטיול משפחתי, שזה נחמד. בערבה, שזה פחות נחמד.
תקשיב, הוא מדהים. באמת, אני מוכן לוותר על שאר ההתחברות הקבוצתית, ולהעביר את הקבוצה הזו, במצבה הנוכחי, לפלייאוף.
טיפסנו קצת במדדים, ואנחנו מקום עשירי במספר הנקודות למשחק(שמבחינתנו זה די מרשים).
עדיין מקום שני בנקודות יריבה למשחק.
והכי הכי חשוב, והרבה בזכות טוני, מקום חמישי באסיסטים למשחק, שזה הכי טוב שהיה לנו העונה.
יש לנו היום שרלוט, שעושה לנו צרות בשנים האחרונות, ואז ב10 לינואר מילוואקי, שכנראה ירצחו אותנו בריבאונד התקפה, כי הם גבוהים כמו לא יודע מה. אם נצליח לנצח את שתיהן, יש לנו רצף יחסית נוח, עם לוס אנג'לס, פיניקס, מינסוטה ושוב הנאגטס. אחרי זה מפסידים לקאבלירס
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:מה שטוני עשה מול הנאגטס
הייתי בטיול משפחתי, שזה נחמד. בערבה, שזה פחות נחמד.
תקשיב, הוא מדהים. באמת, אני מוכן לוותר על שאר ההתחברות הקבוצתית, ולהעביר את הקבוצה הזו, במצבה הנוכחי, לפלייאוף.
טיפסנו קצת במדדים, ואנחנו מקום עשירי במספר הנקודות למשחק(שמבחינתנו זה די מרשים).
עדיין מקום שני בנקודות יריבה למשחק.
והכי הכי חשוב, והרבה בזכות טוני, מקום חמישי באסיסטים למשחק, שזה הכי טוב שהיה לנו העונה.
יש לנו היום שרלוט, שעושה לנו צרות בשנים האחרונות, ואז ב10 לינואר מילוואקי, שכנראה ירצחו אותנו בריבאונד התקפה, כי הם גבוהים כמו לא יודע מה. אם נצליח לנצח את שתיהן, יש לנו רצף יחסית נוח, עם לוס אנג'לס, פיניקס, מינסוטה ושוב הנאגטס. אחרי זה מפסידים לקאבלירס
יפה שאתם יוצאים לטיולים משפחתיים, בטח חיפשת איזו פינה שקטה לקרוא ספר גדול מדי
רצף יחסית נוח מחכה לנו, אני שוקל אם לראות את המשחק הלילה, זה האחרון לפני הטיסה, מצד שני יש לי מיליון סידורים מחר..
אני צריך לסקור קצת את המדדים המתקדמים אחרי זה לראות מה מצבנו
שועל כתב:איך היה דייוויד רובינסון?
התודעתי אליו רק בימים האחרונים
yanay21 כתב:שועל כתב:איך היה דייוויד רובינסון?
היה הטימי לפני טימי. שחקן התקפה אחלה, אבל בעיקר היה שחקן הגנה אדיר. פרנצ'ייז פלייר, אם לא היה טים, הוא היה האול טיים גרייט של המועדון.
והכי חשוב לציין, האחרון שעשה קוואדרופל דאבל
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:איך היה דייוויד רובינסון?
היה הטימי לפני טימי. שחקן התקפה אחלה, אבל בעיקר היה שחקן הגנה אדיר. פרנצ'ייז פלייר, אם לא היה טים, הוא היה האול טיים גרייט של המועדון.
והכי חשוב לציין, האחרון שעשה קוואדרופל דאבל
בהשוואה לשאק?
ראיתי כמה סרטונים שהוא עשה על שאק עבודה מצוינת בשני צידי המגרש.
לפי ה2K שלי היכולות שלו יותר גבוהות משל שאק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk ו־8 אורחים