המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הנה עכשיו המאבטח שניטרל את המחבל אומר ש 40 חיילים לא עשו כלום ולא ניסו לנטרל את המחבל.
שמואל1 כתב:הנה עכשיו המאבטח שניטרל את המחבל אומר ש 40 חיילים לא עשו כלום ולא ניסו לנטרל את המחבל.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:לא שוב ושוב
פעם אחת, הוא ניסה שוב ונעצר
על מה אתה מדבר? הוא עושה רוורס וממשיך לדרוס את האנשים.
לא. הוא עשה רוורס ונעצר.
אז אתה לא רואה טוב. רואים אותו עולה שוב על האנשים.
הוא נעצר לפני.
שועל כתב:החיילים ברחו מפאניקה וחשש לנפשם ומה שעמד להם בראש זה מקרה אלאור עזריה
בסדר...
שמואל1 כתב:שועל כתב:החיילים ברחו מפאניקה וחשש לנפשם ומה שעמד להם בראש זה מקרה אלאור עזריה
בסדר...
לא יודע אם זה קשור לאזריה אבל חיילים עם נשק צריכים לדרוך ולחסל ולא לברוח.
Mitelka כתב:משאית שואטת בטירוף ואנשים באינסינקט בורחים. ראיתי את הסרטון שוב ושוב. אין פה שום פחד לירות והדבר האחרון שנדמה שמישהו חשב עליו זה אזריה. יש כאוס וטירוף מזה שמשאית בשנייה טסה ודורסת חיילים. עאלק חיילים עצרו וחשבו או קי לא נירה בו כי אליאור עזריה בלה בלה בלה. אין כמו לעשות הון פוליטי על חשבון הרוגים ופצועים.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שמואל1 כתב:שועל כתב:החיילים ברחו מפאניקה וחשש לנפשם ומה שעמד להם בראש זה מקרה אלאור עזריה
בסדר...
jol9 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:החיילים ברחו מפאניקה וחשש לנפשם ומה שעמד להם בראש זה מקרה אלאור עזריה
בסדר...
בדיוק כמו במקרה עזריה, שבו אני לא יכול לשפוט את שיקול הדעת שלו מכל הסיבות שכבר דובר עליהן,
גם כאן קשה לי לשפוט אותם.
jol9 כתב:ד"א, בינתיים מי שמדבר על עזריה הם עדים ונפגעים שהיו במקום, ולא הפוליטיקאים.
שועל כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:החיילים ברחו מפאניקה וחשש לנפשם ומה שעמד להם בראש זה מקרה אלאור עזריה
בסדר...
בדיוק כמו במקרה עזריה, שבו אני לא יכול לשפוט את שיקול הדעת שלו מכל הסיבות שכבר דובר עליהן,
גם כאן קשה לי לשפוט אותם.
בדיוק מקרה עזריה, אבל בול....
ברור שאפשר להבין את הפאניקה שלהם, אבל אי אפשר להבין למה הם לא יודעים להתגבר על זה כמו שמתבקש מהם
ככה זה כשהחיילים הם הילדים המתוקים של כולנו ולא לוחמים עזי נפש
jol9 כתב:ד"א, בינתיים מי שמדבר על עזריה הם עדים ונפגעים שהיו במקום, ולא הפוליטיקאים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ד"א, בינתיים מי שמדבר על עזריה הם עדים ונפגעים שהיו במקום, ולא הפוליטיקאים.
ככה או ככה לא צריך להתייחס לזה ברצינות. מאיפה לעזאזל מישהו יודע מה הסיבה להתנהגות של החיילים באירוע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים