על ידי felix_r » 08 ינואר 2017, 18:49
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:אגב, פליקיס, מי משחרר מחבלים? לא הוד קיסריותו?
קודם כל שמי פליקס, ולא כפי שכתבת.
בנוגע לשאלה שלך, גם הוא משחרר. כמובן שזאת הייתה טעות גדולה לשחרר את המחבלים בעיסקת שליט. מי שהיה פה בפורום כשזה קרה, יודע שהייתי נגד העיסקה בצורה מוחלטת. טעות של נתניהו, אמרתי את זה גם אז וגם היום.
תן לי להבהיר משהו (אם שאלת אותי, כנראה אתה מעוניין לשמוע את דעתי). כשאמרתי "תמשיכו לשחרר מחבלים", הכוונה שלי הייתה לא רק לשיחרור מחבלים בעיסקה זו ובעיסקות אחרות, אלא לכל היחס המתירני זה אל המסיתים, כולל חברי הכנסת הערבים (זועבי ואחרים) , שהם גם כן מחבלים מבחינתי.
היחס המתירני הזה, או קיי. אבל יש, בשנים האחרונות - ממשלת ימין שיכולה ואמורה להלחם בזה, לא? או שבג"צ קובע הכל והם לא מסוגלים לעשות כלום? והשאלה הבאה, האם אתה יכול להיות אמיתי עם עצמך, ולהגיד שגם אם בוז'י היה בשלטון - היית ממשיך לדבר על יחס מתירני ובג"צ ולא על ראש הממשלה בכבודו ובעצמו?
לדעתי הליכוד הוא בכלל לא ימין מדיני. הוא רק ימין כלכלי. מבחינה המדינית הוא הרבה (הרבה!!!) יותר שמאלה מהשמאל של פעם, אותו שמאל שכבש את השטחים, אותו השמאל ששלח אזרחים להתנחל בשטחים, אותו השמאל שהיה שולח חיילים לפעולות תגמול לרצוח תושבים ערבים חפים מפשע... אז נכון העמדות משתנות, ואין היום שום מפלגה שמדברת על "שתי גדות לירדן זאת שלנו וגם היא כן" , ולמרות זאת גם היום הליכוד הוא לא ימין מבחינתי. הוא בקושי מרכז.
אחלה. עדיין התחמקת מהשאלה שלי. אחרי הפיגוע שלחת האשמות ל - שמאלנים, בג"צ, אייזנקהוט ושלל מתירנים.
עכשיו אנחנו נמצאים באותו מצב מדיני, כלכלי, ביטחוני - אותו פיגוע, אותם הרוגים. רק שבמקום ביבי יש בוז'י בשלטון - האם ההאשמות שלך נותרות עדיין כמו ברשימה, או שהייתה מוסיף איזה השתלחות קטנה בבוז'י?
אני בטוח שגם אתה תסכים איתי, שאילו בוז'י היה בשלטון, היה לו הרבה יותר קל לפעול לכל כיוון שירצה, כי כל התקשורת הייתה מגויסת לטובתו , וכל מערכת בתי המשפט (בג"ץ, העליון וכו') גם כן הייתה לטובתו. זאת הסיבה, שאילו עכשיו הוא היה בשלטון, הייתי מאשים אותו יותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!