המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:אני מצונן כבר שבוע וחצי וזה פשוט לא רוצה לעבור לי, כבר שבוע זה מרגיש בדעיכה של 'הנה, מחר זה יעבור סופית' אבל זה לא. אני מרגיש מה זה מרומה.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מצונן כבר שבוע וחצי וזה פשוט לא רוצה לעבור לי, כבר שבוע זה מרגיש בדעיכה של 'הנה, מחר זה יעבור סופית' אבל זה לא. אני מרגיש מה זה מרומה.
היה על זה פרק בהאוס פעם.
בסוף זה היה סרטן סופני.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מצונן כבר שבוע וחצי וזה פשוט לא רוצה לעבור לי, כבר שבוע זה מרגיש בדעיכה של 'הנה, מחר זה יעבור סופית' אבל זה לא. אני מרגיש מה זה מרומה.
היה על זה פרק בהאוס פעם.
בסוף זה היה סרטן סופני.
כל עוד יש לי 5+ חודשים לחיות לא באמת אכפת לי
אגב, מכיר את דוקטור ציון מצניפים?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:פריז, הודאל
אני לא אוהב לעבור במדינות ערביות
מזכיר לך את הבית?
מזכיר לי את יום כיפור
מילה אחת שלי ומישהו בברזיל שודד אותך עם מחט נגועה בעצם הזנב
שועל כתב:תמיד כדאי לבדוק הימצאות של עצם זנב במקרים כאלו
#מיצינו
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מצונן כבר שבוע וחצי וזה פשוט לא רוצה לעבור לי, כבר שבוע זה מרגיש בדעיכה של 'הנה, מחר זה יעבור סופית' אבל זה לא. אני מרגיש מה זה מרומה.
היה על זה פרק בהאוס פעם.
בסוף זה היה סרטן סופני.
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מצונן כבר שבוע וחצי וזה פשוט לא רוצה לעבור לי, כבר שבוע זה מרגיש בדעיכה של 'הנה, מחר זה יעבור סופית' אבל זה לא. אני מרגיש מה זה מרומה.
היה על זה פרק בהאוס פעם.
בסוף זה היה סרטן סופני.
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
הגדולה שלו היא היכולת לקבוע שיש לך סרטן או שאתה בהריון (פה נגמרים הפרקים שהוא קרא בספרי הרפואה כנראה) בלי קשר למי אתה, מה התסמינים שלך או אפילו מה מין המטופל. זה נשמע כאילו אני מגזים בשביל הגאג אבל אני רציני לגמריי, היו גברים שציון חשד שנכנסו להריון.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
היה על זה פרק בהאוס פעם.
בסוף זה היה סרטן סופני.
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
הגדולה שלו היא היכולת לקבוע שיש לך סרטן או שאתה בהריון (פה נגמרים הפרקים שהוא קרא בספרי הרפואה כנראה) בלי קשר למי אתה, מה התסמינים שלך או אפילו מה מין המטופל. זה נשמע כאילו אני מגזים בשביל הגאג אבל אני רציני לגמריי, היו גברים שציון חשד שנכנסו להריון.
שתי האופציות זה גימלים מפחידים.
הרבה יותר אח מכל רופא צהלי אחר שפגשתי.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:כל עוד יש לי 5+ חודשים לחיות לא באמת אכפת לי
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
איך שנאתי את סימונה מהבה"ד
MTA2311 כתב:שועל כתב:תמיד כדאי לבדוק הימצאות של עצם זנב במקרים כאלו
#מיצינו
איכשהו אנחנו אף פעם לא ממצים עד שאתה חופר על זה יותר מדי.
עשרות גאגים כבר הרסת ככה.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
יכולת לבוא אליה עם עצם הזנב דרגה 5 והייתה מביאה לך ב' אחד
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:כל עוד יש לי 5+ חודשים לחיות לא באמת אכפת לי
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:הגדולה שלו היא היכולת לקבוע שיש לך סרטן או שאתה בהריון (פה נגמרים הפרקים שהוא קרא בספרי הרפואה כנראה) בלי קשר למי אתה, מה התסמינים שלך או אפילו מה מין המטופל. זה נשמע כאילו אני מגזים בשביל הגאג אבל אני רציני לגמריי, היו גברים שציון חשד שנכנסו להריון.
אור, שאלה רצינית שאני מכוונת אליך מסיבות ברורות
כשהיינו ילדים והיינו רצים בחוץ וכל זה, בסוף הייתי מגיעים לשתות מים קרים והיה נוצר ישר איזשהו אפקט תוך כדי השתייה שהגוף נורא נורא חם
למה זה קורה?
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
וואלה לא.
עוד אגדה צניפית?
הרוסי שם (מבוגר, שיער לבן) אחד הגברים, אם אתה יודע על מי אני מדבר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:
כשהיינו ילדים והיינו רצים בחוץ וכל זה, בסוף הייתי מגיעים לשתות מים קרים והיה נוצר ישר איזשהו אפקט תוך כדי השתייה שהגוף נורא נורא חם
למה זה קורה?
הייתי מגיעים
וכשגורם חיצוני כמו מזא או מים מוריד את טמפרטורת הגוף באופן קיצוני ומהיר הגוף מעלה את המטבוליזם באופן זמני בשביל לחמם את הגוף.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:איך שנאתי את סימונה מהבה"ד
למה זה קורה?
הייתי מגיעים
וכשגורם חיצוני כמו מזא או מים מוריד את טמפרטורת הגוף באופן קיצוני ומהיר הגוף מעלה את המטבוליזם באופן זמני בשביל לחמם את הגוף.
המחלה מתפשטת ועכשיו יכולה להדביק דרך האוויר
מה עשית, ליאב
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:הגדולה שלו היא היכולת לקבוע שיש לך סרטן או שאתה בהריון (פה נגמרים הפרקים שהוא קרא בספרי הרפואה כנראה) בלי קשר למי אתה, מה התסמינים שלך או אפילו מה מין המטופל. זה נשמע כאילו אני מגזים בשביל הגאג אבל אני רציני לגמריי, היו גברים שציון חשד שנכנסו להריון.
הרוסי שם (מבוגר, שיער לבן) אחד הגברים, אם אתה יודע על מי אני מדבר
אני חושב שכן, באיזשהו שלב היו לי קשרים במרפאה והייתי דואג לבוא רק בשעות שסימונה לא נמצאת
הגם אתה איש בהד 15 רוני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־13 אורחים