כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס - אליפות אוסטרליה הפתוחה יוצאת לדרך

25 ינואר 2012, 22:20

Ido_Maccabi כתב:יואו מחר רפא-פדרר!!!
אחד הדברים שאני אוהב בטניס זה היחס בין השחקנים. אני לא אשכח שפעם כשירד גשם פדרר ונדאל הלכו לשחק פינג פונג ביחד :)

חחחחחחח מה????
יש סירטון?

25 ינואר 2012, 22:28

יוסי22 כתב:אני מקווה שכולנו חוץ מיוני נצא מרוצים מחר...

המשחק הזה מלחיץ אותי כי לפדרר יש איזשהו מחסום מנטלי מול נדאל אם כי הם כמעט ולא נפגשו על משטחים קשים בסלאמים בעיקר כי נדאל לא הגיע לשלבים הסופיים ובשנתיים האחרונות פדרר די מפשל , בכל מקרה פדרר לדעתי פשוט טוב יותר על קשים ואם רק יצליח לגבור על השדים שלו הוא יקח.

בנוגע לדיוקוביץ' אני חושב שלא צריך לראות רק את מבחן התוצאה , בניגוד לנדאל שניגף בפני דיוקו פדרר בשנה האחרונה (בסלאמים) ניצח פעם אחת את דיוקו , הפסיד פעם אחת ובפעם השלישית הפסיד רק כי הוא פראייר , מקצועית הוא כבר היה עם הניצחון ביד ואם רוצים לנתח מקצועית את היחס ביניהם אי אפשר לקחת רק את התוצאה שמושפעת מכדור אחד מטורף של דיוקו שנחת כמה סנטימטרים מדויק מידי.

הגזמת. אני לא אוהד נדאל היחיד כאן...

אתה צודק לגבי מה שכתבת על יחסי הכוחות בין פדרר לנובאק. בכלל, יחסי הגומלין בתוך הרביעייה הזאת, מוזרים למדי.
כל אחד מהווה מצ'אפ קשה לשחקן מסויים ומצ'אפ נוח יותר לשחקן אחר.
אני חושב גם שאתה צודק לגבי היחס בין רפא לרוג'ר בהקשר למשטחים הקשים. הם פשוט לא שיחקו מספיק משחקים משמעותיים על המשטח הזה.
האחרון היה לפני שלוש שנים על אותו המגרש.
פרט לכך, היו כמה משחקים במאסטרסים, וכמה בטורניר סוף השנה שהם פחות משמעותיים.

נראה מה יהיה מחר. זה לא משחק על כל הקופה אמנם, אבל מחק סופר יוקרתי.

25 ינואר 2012, 22:29

misha כתב:כן, ואני אחזור על מה שאני אומר על מארי כל שנה. כל המעלות שלו לא שוות כלום אם יש לך מנטליות של ילדה קטנה ברגעים החשובים. בשני הגמרים של הסלאמים בהם היה הוא שיחק מפוחד והפסיד אותם עוד לפני שעלה למגרש.
עד שמארי לא יראה שהוא פתח דף חדש ועשה שינוי, אני אמשיך לא לספור אותו בכל הנוגע לרגעים החשובים בסלאמים. ומבחינתי הוא יכול לזכות בעוד 100 טורנירי מאסטרס, זה לא ישנה כלום.
גם החצי הגמר מול רפא לא היו כאלה קשים, במיוחד אם מתחשבים בציפיות שלך ממנו. אז הוא הצליח פה ושם לקחת ממנו מערכה, אבל לאורך שלושת המשחקים האלה היו ברור שהוא לא ינצח.
בוא נגיד שאם הייתי צריך להמרעל מנצח בטורניר, לא הייתי שם את הבית שלי על מארי. גם אם איכשהו ינצח את נובאק (והוא לא), אין לי ספק שיפסיד בגמר.

שהשחקן עם 23 גמרי GS יעפיל למס' 24. (תכל'ס, לפדרר יש יותר שיאים, אין לך סיכוי :) )

OK. עוד יומיים נדע.
ד"א אני גם מהמר על נובאק, אבל אני באמת חושב שמארי יכול לנצח.

25 ינואר 2012, 23:04

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:אני מקווה שכולנו חוץ מיוני נצא מרוצים מחר...

המשחק הזה מלחיץ אותי כי לפדרר יש איזשהו מחסום מנטלי מול נדאל אם כי הם כמעט ולא נפגשו על משטחים קשים בסלאמים בעיקר כי נדאל לא הגיע לשלבים הסופיים ובשנתיים האחרונות פדרר די מפשל , בכל מקרה פדרר לדעתי פשוט טוב יותר על קשים ואם רק יצליח לגבור על השדים שלו הוא יקח.

בנוגע לדיוקוביץ' אני חושב שלא צריך לראות רק את מבחן התוצאה , בניגוד לנדאל שניגף בפני דיוקו פדרר בשנה האחרונה (בסלאמים) ניצח פעם אחת את דיוקו , הפסיד פעם אחת ובפעם השלישית הפסיד רק כי הוא פראייר , מקצועית הוא כבר היה עם הניצחון ביד ואם רוצים לנתח מקצועית את היחס ביניהם אי אפשר לקחת רק את התוצאה שמושפעת מכדור אחד מטורף של דיוקו שנחת כמה סנטימטרים מדויק מידי.

הגזמת. אני לא אוהד נדאל היחיד כאן...

אתה צודק לגבי מה שכתבת על יחסי הכוחות בין פדרר לנובאק. בכלל, יחסי הגומלין בתוך הרביעייה הזאת, מוזרים למדי.
כל אחד מהווה מצ'אפ קשה לשחקן מסויים ומצ'אפ נוח יותר לשחקן אחר.
אני חושב גם שאתה צודק לגבי היחס בין רפא לרוג'ר בהקשר למשטחים הקשים. הם פשוט לא שיחקו מספיק משחקים משמעותיים על המשטח הזה.
האחרון היה לפני שלוש שנים על אותו המגרש.
פרט לכך, היו כמה משחקים במאסטרסים, וכמה בטורניר סוף השנה שהם פחות משמעותיים.

נראה מה יהיה מחר. זה לא משחק על כל הקופה אמנם, אבל מחק סופר יוקרתי.

בשביל פדרר זה באיזשהו מקום כן על כל הקופה כי שעון החול שלו מתחיל לאזול וזה הזמן לאסוף עוד כמה סלאמים לארון , בכל מקרה אני בטח אהנה מעוד תצוגת טניס מרהיבה , נשאר רק לקוות שזה לא יבוא עם טעם מר של החמצה.

26 ינואר 2012, 05:03

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:יואו מחר רפא-פדרר!!!
אחד הדברים שאני אוהב בטניס זה היחס בין השחקנים. אני לא אשכח שפעם כשירד גשם פדרר ונדאל הלכו לשחק פינג פונג ביחד :)

חחחחחחח מה????
יש סירטון?

לא אבל קראתי על זה כתבה.. איזה פסיכולוג ספורט שטען שחייבים יריבות גם מחוץ למגרש :/

26 ינואר 2012, 08:00

יש למישהו לינק מפנק לקלאסיקו בטניס היום ?

26 ינואר 2012, 08:51

קובי כתב:יש למישהו לינק מפנק לקלאסיקו בטניס היום ?

http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro5.html

26 ינואר 2012, 08:57

3:0 פדרר מערכה 1. אמנם רק ההתחלה, אבל הבק-הנד של רוג'ר נראה נהדר.

26 ינואר 2012, 09:07

פדרר פשוט גאון. עברו רק 5 גיימים וכבר אפשר להגיד שהמשחק ברמה מאוד גבוהה

26 ינואר 2012, 09:14

נדאל שובר בחזרה - 4:3. רמת הריכוז של פדרר ירדה במעט והוא נתן לרפא שתי נקודות חינם על המשחקון. חבל.

26 ינואר 2012, 09:30

6:5 לרוג'ר - נדאל מגיש.
רוג'ר עשה נקודה אחת עם דרופ שוט מאז תחילת המשחק ומאז הוא מתעקש לבצע אותה שוב ושוב למרות שזה פשוט לא הולך לו. לי כל כך ברור למה, כי את כל שאר הדברים הוא עושה ממש טוב. אחוז הצלחת ההסרב הראשון ירד - אבל הניצחונות בסרב השני גבוהים גם.

26 ינואר 2012, 09:42

ישששש רוג׳ר לקח את הסט. וואו איזה משחק עד עכשיו

26 ינואר 2012, 09:43

פדרר לוקח את השובר שיוויון! 1-0 במערכות.
הסיפור של שובר השיווין הזה הסיפור של המערכה הראשונה כולה (פרט לשלושת המשחקים הראשונים). נדאל היה אפקטיבי ולא אפשר לפדרר הרבה מבטים על הסרב שלו, אבל פדרר היה מושלם על הסרב שלו וניצל מעידה קטנה אחת כדי להשלים את הגרוש ללירה.

26 ינואר 2012, 10:10

רפא שובר - 4:2 במערכה השנייה.
רפא העלה הילוך וזה מורגש גם כשהוא מגיש וגם כשפדרר מגיש. נראה לי שיהיה לרוג'ר קשה מאוד לחלץ את המערכה הזו.

26 ינואר 2012, 10:26

רוג'ר לגמרי יצא מהעניינים. נשבר שוב (על האפס) עם המון טעויות לא מחוייבות ושמט את המערכה השנייה.
אני מאוד מקווה שהוא מסוגל לחזור ב-game mode במערכה השלישית כי זה נראה ממש רע כרגע.

26 ינואר 2012, 11:37

yiffy כתב:
קובי כתב:יש למישהו לינק מפנק לקלאסיקו בטניס היום ?

http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro5.html

10x

26 ינואר 2012, 11:38

נדאל לוקח את השלישית בשובר שיוויון. פדרר הציל 4 נקודות מערכה, אבל בחמישית נדאל סגר עניין.
שניהם לא הבריקו לאורך המערכה, אבל נדאל היה יציב הרבה יותר ופדרר עם המון שגיאות ועם 4 דאבלים פשוט לא הצליח לשמור על קונסיסטנטיות.

התחושה (וכמובן התקווה) שלי היא שרוג'ר לא יקרוס עכשיו ושתהיה מערכה רביעית טובה.

26 ינואר 2012, 11:39

yiffy כתב:רוג'ר לגמרי יצא מהעניינים. נשבר שוב (על האפס) עם המון טעויות לא מחוייבות ושמט את המערכה השנייה.
אני מאוד מקווה שהוא מסוגל לחזור ב-game mode במערכה השלישית כי זה נראה ממש רע כרגע.

פדרר חזר אבל נשבר בצורה שלומיאלית כשהוביל 4-2 ומשם יותר מידי טעויות והסט הולך לנדאל.

26 ינואר 2012, 12:44

ישששששששששששש!!!!!!

סתם. השמחה לא כזאת גדולה, כי כמו שאמרתי אתמול חצי גמר או גמר זה לא משנה. לפחות יש לרפא סיכוי לקחת עוד תואר GS, וזה טוב.

היה משחק טוב, לפרקים מעולה. אוהדי רפא צריכים להשיג לעצמם פק"ל של ערכת שח"ל. הבחור פשוט לא מסוגל לקחת נקודות גדולות.
עכשיו אפשר קצת להירגע ולראות מחר את החצי השני.

לגבי פדרר - הבחור הזה פשוט מדהים. קשה היום לקחת GS, כי בדרך צריך לעבור 2-3 טניסאים ברמה מאוד גבוהה, ולפדרר קשה לשמור על קונסיסטנטיות בעניין הזה.
אני מקווה מאוד שהוא ימשיך לשחק עד שתהיה ירידה משמעותית בטניס שלו, כי נכון להיום אין לו שום סיבה לפרוש.

לגבי רפא - הבחור משחק טניס טוב. לא מדהים, ועדיין לא ברמה של 2010, אבל הוא בהחלט הוסיף בעוצמה של הסרב ובאיכות של הבקהנד. הבעיה המנטלית
שלו אבל פשוט הורגת אותו. פתיחה של משחקים, וסיום בנקודות גדולות, פשוט לא שם.

26 ינואר 2012, 12:55

יש...ואמוס רפא..
נושא נעול