MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם יש קניון אחד שאני אוהב בארץ, זה הסנטר
בסדר, אתה נון-קונפורמיסט, הבנו
זה הכי קונפורמיסטי לאהוב את הסנטר, זו קלישאה איומה. כמובן שאני עדיין אחלה, אבל לא זו הסיבה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם יש קניון אחד שאני אוהב בארץ, זה הסנטר
בסדר, אתה נון-קונפורמיסט, הבנו
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:שכחתי שהרסו את הכיכר. עכשיו אני תקוע בפקק מהגיהנום.
תהיה אח ותקפיץ לי משהו מהגוצ׳ה.
רוצה משהו מהסנטר?
מכחול ארוך
LIAV10 כתב:פתאום קלטתי שמי שהכי תופס מעצמו בפורום זה לא אור, אלא ינאי.
roy1000 כתב:חתולה קופצת לי הראש בכניסה לבית.
מתקשר לאישתי: ״מגיע לך״.
yanay21 כתב:roy1000 כתב:חתולה קופצת לי הראש בכניסה לבית.
נשמע שמוסד הנישואים זה כיף לא נורמלי
roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:חתולה קופצת לי הראש בכניסה לבית.
נשמע שמוסד הנישואים זה כיף לא נורמלי
אני שמח שגילית את הסוד הכי ידוע בעולם.
jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
אותה עד לכניסה לבית ספר, בין לבין מכין לה ולי קפה, מעיר את הילדה ומלביש אותה, מכין סנדוויצ'ים לה ולילדה,
חותך לילדה ירקות ופירות לגן...
מישהו חושב שמשהו לא בסדר?
jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
אותה עד לכניסה לבית ספר, בין לבין מכין לה ולי קפה, מעיר את הילדה ומלביש אותה, מכין סנדוויצ'ים לה ולילדה,
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
אחרי כמה שנות נישואין הזין נושר?
שאדע להיערך פשוט
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
שאדע להיערך פשוט
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
נשמע כמו יום רגיל לחלוטין.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני חטפתי היום צעקות על זה שאשתי איחרה לעבודה, וזה כשאני עומד בדלת 10 דקות ומחכה לה, לוקח
שאדע להיערך פשוט
הוא נושר בחופה.
למעשה הוא נושר ברגע שאתה כורע ברך ובעל כורכך מציע לה נישואין, והיא עושה את עצמה מופתעת ומתרגשת, כאילו היא לא ידעה, ולא בחרה את הטבעת...
roy1000 כתב:כרגע נשלחתי לקנות טמפונים. אמרתי ״אני חושב שזה מעל ליכולות שלי״. אז אמרו לי: ״אם אתה עשית דוקטורט באוניברסיטה x אתה גם יכול לעשות את זה״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים