19 מאי 2011, 19:23
בעל זבוב כתב:יש דרך ויש דרך. אם ממשיכים להתקפל אצל קופל, לא עשינו דבר. אם נתחכם, נסיים 8 ונעשה צחוק כשבסוף הליגה כולם יפסידו בכוונה כדי לא לקבל אותנו בפלייאוף, זה הרווח שלנו.
19 מאי 2011, 19:36
19 מאי 2011, 19:48
Mta_atic כתב:ללכת לאדריאטית רק כדי לתת לאבנר קופל בראש מזכיר לי שיטות ששיכות לאוהדי הפועל ת"א ולא לנו.
למה ללכת לעסקה שהיא LOSE-LOSE בה כל הצדדים מפסידים - גם מכבי, גם השחקנים וגם הליגה (שיש לי כלפיה טענות),
רק כדי לחסל חשבונות עם אבנר קופל, כביכול.
עזבו שטויות, יש דרכים לפעול בטח שלמועדון כמו מכבי וליו"ר כמו שמעון.
השתתפות בשלוש ליגות היא התאבדות!
אמרתי את זה כשעוד פרסמו לראשונה על האדריאטית ואני אומר זאת עכשיו.
אם היה מדובר באדריאטית וביורוליג בלבד זה היה סיפור אחר לגמרי.
כל עוד הליגה הישראלית מזדנבת בנו, אין לנו אלא לקבל זאת ולנסות לשמור על הלחם והחמאה שלנו - שזה היורוליג, וההחלטה ללכת לאדריאטית לא בדיוק עוזרת לזה כרגע.
קיבינימט, כל היהודים העשירים בעולם ואין מי שירצה להזרים קצת ירוקים לקבוצה של המדינה?
לגבי הדברים שנאמרו על בורשטיין,
אני לא הייתי מרהיב עוז לדבר על סמל של מכבי שנתן המון לקבוצה הזו בשנים הכי יפות שלה.
הזיכרון של חלקנו קצר ואני חושב שאנשים משחיזים את הסכינים שלהם מהר מידי...
20 מאי 2011, 14:21
20 מאי 2011, 14:27
Mta_atic כתב:מטעמים לשבת מהבלוג של גרינוולד בוואלה:
סגל הקבוצה סגור בחלקו - סופוקליס שחורציאניטיס, ליאור אליהו, ריצ'רדס הנדריקס, מילאן מצ'באן וטל בורשטיין מחזיקים בחוזה חתום, כאשר גם גיא פניני ודייויד בלו צפויים להאריך בקרוב את חוזיהם בשנתיים - אולם מסתמן כי שני שחקני מפתח ושניים-שלושה שחקני רוטציה נוספים יעזבו, כך שמכבי תאלץ לבצע בין ארבע לחמש החתמות לפחות; המספר הזה עשוי לגדול אם אכן, כפי שמסתמן, תצטרף מכבי לליגה האדריאטית ותשחק בשלוש מסגרות, מה שיחייב אותה להרחיב את הסגל עוד יותר.
אלישי כדיר, שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות, יושאל לקבוצה ישראלית גם בעונה הבאה.
המשך הבלוג מוקדש לרשימת שחקנים אופציונאלים לעונה הבאה הכוללת את ג'ייסי קארול (כנראה שגרינוולד לא מועדכן, אבל קארול יהיה בקיץ שחקן מאד יקר בעקבות המרדף של בארסה וריאל אחריו), ניק קנר מדלי (שחקן מעולה, נבחר 2 במשאל לשחקן העונה בספרד, אבל הוא פאור פורוורד ואנחנו לא צריכים לאייש את העמדה הזו.), טיריק קירקיסי (שיחק עם קאחסול נגד הפועל, לדעתי ועל אף שהיה טוב, לא מתאים למכבי) ועוד כהנה וכהנה.
http://sports.walla.co.il/?w=//1825237
20 מאי 2011, 14:29
סגל הקבוצה סגור בחלקו - סופוקליס שחורציאניטיס, ליאור אליהו, ריצ'רדס הנדריקס, מילאן מצ'באן וטל בורשטיין מחזיקים בחוזה חתום, כאשר גם גיא פניני ודייויד בלו צפויים להאריך בקרוב את חוזיהם בשנתיים - אולם מסתמן כי שני שחקני מפתח ושניים-שלושה שחקני רוטציה נוספים יעזבו, כך שמכבי תאלץ לבצע בין ארבע לחמש החתמות לפחות; המספר הזה עשוי לגדול אם אכן, כפי שמסתמן, תצטרף מכבי לליגה האדריאטית ותשחק בשלוש מסגרות, מה שיחייב אותה להרחיב את הסגל עוד יותר.
המשך הבלוג מוקדש לרשימת שחקנים אופציונאלים לעונה הבאה הכוללת את ג'ייסי קארול (כנראה שגרינוולד לא מועדכן, אבל קארול יהיה בקיץ שחקן מאד יקר בעקבות המרדף של בארסה וריאל אחריו), ניק קנר מדלי (שחקן מעולה, נבחר 2 במשאל לשחקן העונה בספרד, אבל הוא פאור פורוורד ואנחנו לא צריכים לאייש את העמדה הזו.), טיריק קירקיסי (שיחק עם קאחסול נגד הפועל, לדעתי ועל אף שהיה טוב, לא מתאים למכבי) ועוד כהנה וכהנה.
20 מאי 2011, 15:52
20 מאי 2011, 19:39
20 מאי 2011, 19:58
21 מאי 2011, 06:45
21 מאי 2011, 07:57
21 מאי 2011, 08:13
Euro_Basket כתב:Mta_atic כתב:מטעמים לשבת מהבלוג של גרינוולד בוואלה:
מה לגבי גל מקל? כרטיס השחקן שלו עוד שייך למכבי?
21 מאי 2011, 10:38
21 מאי 2011, 11:31
21 מאי 2011, 13:08
yzafrir כתב:לסיכום השחקן היחיד שהייתי חושב שיש סיכוי להביא הוא ווליצקוביץ בטרייד עם ריאל תמורת מילאן ואולי גם הנדריקס אבל זה פשוט לא יקרה כי זה לא הכי נחוץ כרגע...
21 מאי 2011, 15:39
21 מאי 2011, 16:58
חביב אורנג'ד כתב:נקודה נוספת שארצה לעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.
המעבר לאדריאיטית מסתמן כצעד כלכלי נטו וחוץ מלדבר על הנזקים שמסב קופל למכבי, לא נראה שנעשים מעשים על-מנת להלחם בו.
כמו שזה נראה כרגע, הפיינל-פור ימשיך, מגבלות הזרים רק יחריפו ובקרוב גם תהיה תקרת שכר ועוד מגבלות שונות ומשונות.
21 מאי 2011, 17:20
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:נקודה נוספת שארצה לעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.
המעבר לאדריאיטית מסתמן כצעד כלכלי נטו וחוץ מלדבר על הנזקים שמסב קופל למכבי, לא נראה שנעשים מעשים על-מנת להלחם בו.
כמו שזה נראה כרגע, הפיינל-פור ימשיך, מגבלות הזרים רק יחריפו ובקרוב גם תהיה תקרת שכר ועוד מגבלות שונות ומשונות.
אני מסכימה איתך בעניין הזה וזה באמת שמרגיז אותי.
אם האדריאטית לא נועדה להילחם בקופל, אז מה בדיוק מכבי מתכננת לעשות חוץ מדיבורים??
21 מאי 2011, 17:27
אבי כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:נקודה נוספת שארצה לעלות, היא שאני באמת לא מבין אילו צעדים מכבי עושה בכדי להלחם בקופל ובהמצאות שלו.
אני מסכימה איתך בעניין הזה וזה באמת שמרגיז אותי.
אם האדריאטית לא נועדה להילחם בקופל, אז מה בדיוק מכבי מתכננת לעשות חוץ מדיבורים??
אין למכבי שום דרך להלחם בקופל ובמנהלת. לכל הקבוצות בליגה יש אינטרס להחליש את מכבי ולכן תמיד יהיה רוב במנהלת לחוקים כמו הגבלת מספר הזרים, פיינל פור ועוד צעדים בסגנון. למכבי אין מה לעשות בנדון. המעבר לאדריאטית הוא לא כדי להלחם בקופל אלא בגלל שאין אפשרות להלחם בו ולכן במכבי מחפשים לעבור לליגה שבה שאר הקבוצות לא מנסות להחריב את מכבי עם כל מני חוקים מטופשים.
21 מאי 2011, 17:51