פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 ינואר 2012, 08:14
לאידסון מגיע הרבה כבוד. הוא אחד מכמה זרים בודדים בשנים האחרונות שנשאר ליותר מעונה אחת, תרם הרבה ובעיקר כמו שכתבו פה, לא מלכלך על מכבי אחרי המעבר אלא מחמיא ומכבד.
לדעתי הכסף שיחק תפקיד במעבר שלו כמובן, אבל הסיבה העיקרית לעזיבתו היא להערכתי ההשתתפות ב-3 ליגות (אם אני לא טועה הוא התבטא איפשהו, לא זוכר היכן) שעומס כזה של משחקים ירחיק אותו מהמשפחה שלו והוא מעדיף לשחק ב-2 ליגות.
אני מאמין שאם לא היינו הולכים לאדריאטית הוא עוד היה כאן איתנו.
בכל מקרה הולך להיות ערב גדול בהיכל. פעם-פעמיים בעונה יש את המשחק הזה שכולנו מתרגשים לקראתו כבר בסיום המשחק הקודם ביורוליג ובהיכל הגרון שלנו מתפוצץ. מקווה שהפעם זה יסתיים על הצד הטוב. אני בכל מקרה כבר מחכה בקוצר רוח לבוא להיכל ולעודד בכל הכח!
26 ינואר 2012, 12:16
משחק מאוד קשה והרבה זמן לא נצחנו את ברצלונה , נדמה לי שהפעם האחרונה הייתה ב-2006 פברואר...בהיכל...נבארו שיחק..
בהצלחה בהצלחה רבה ובעזרת השם ננצח אמן!!!!!!!
אני כבר לא יכול לחכות יותר רק ללכת להיכל.
אגב אני רציתי לשאול כי אני יודע שיש כאן הרבה חבר'ה שהולכים למשחק רציתי לשאול היכן אתם יושבים, אני יושב בשער 6 למעלה חשבתי אולי תבואו להגיד שלום?
26 ינואר 2012, 12:40
אני ב6 למטה...שורה 3 צמוד למדרגות שמפרידות עם 7....
26 ינואר 2012, 12:44
where is the love? כתב:משחק מאוד קשה והרבה זמן לא נצחנו את ברצלונה , נדמה לי שהפעם האחרונה הייתה ב-2006 פברואר...בהיכל...נבארו שיחק..
אגב אני רציתי לשאול כי אני יודע שיש כאן הרבה חבר'ה שהולכים למשחק רציתי לשאול היכן אתם יושבים, אני יושב בשער 6 למעלה חשבתי אולי תבואו להגיד שלום?
מאיפה הגיעה האגדה הזו ? מכבי ניצחה את ברצלונה בסדרה ב-08 בדרך לפיינל פור.
26 ינואר 2012, 12:49
המשחק המפורסם של קאמינגס שפשוט שיגע את באסילה....
26 ינואר 2012, 12:53
יוסי22 כתב:where is the love? כתב:משחק מאוד קשה והרבה זמן לא נצחנו את ברצלונה , נדמה לי שהפעם האחרונה הייתה ב-2006 פברואר...בהיכל...נבארו שיחק..
מאיפה הגיעה האגדה הזו ? מכבי ניצחה את ברצלונה בסדרה ב-08 בדרך לפיינל פור.
וזה אכן הרבה מאוד זמן.
בשנים האחרונות, המאזן בין מכבי לברצלונה עומד על 0-4 כמדומני.
26 ינואר 2012, 13:04
בשביל כל הפסימיסטים-אליהו אמר את זה הכי טוב בראיון לוואלה "אני לא חושב שיש משחק באירופה שאנו מגיעים אליו בנוקיה כאנדרדוג. נכון שברצלונה היא סיפור שונה. אבל עדיין, אנחנו משחקים בנוקיה".
26 ינואר 2012, 14:08
רצוי לא לשבת לידי בנוקיה ולהגיד לי לשבת היום..
משחק עם הרבה עצבים, הפלופים של נבארו משגעים אותי וכו'..
מישהו יודע מי השופטים?
רק לא למוניקה, הגיוני שישבצו אותו לכזה משחק..
26 ינואר 2012, 14:29
לא למוניקה אבל אחד לא פחות גרוע..כריסטודולו היווני..
לידו יהיו יובצ'יץ' הסרבי ואנאסטופולוס היווני..
26 ינואר 2012, 14:38
Holiday_Armadillo כתב:לא למוניקה אבל אחד לא פחות גרוע..כריסטודולו היווני..
לידו יהיו יובצ'יץ' הסרבי ואנאסטופולוס היווני..
איכס, איזה שלישיה..
מקווה שירגישו קצת אהבה לסופו ופאפס לפחות..
26 ינואר 2012, 15:30
איזה התרגשות
26 ינואר 2012, 17:11
אחרי שראיתי את הפרומו והיה ב-2008 ברבע גמר אז נזכרתי חח....
וליאב עדיין לא אמרת איפה אתה יושב, ואל תדאג אצלנו תמיד עומדים וצועקים, מי שיושב הוא דווקא בעייתי.
26 ינואר 2012, 18:33
yzafrir כתב:המשחק המפורסם של קאמינגס שפשוט שיגע את באסילה....
אני זוכר את זה (הייתי שם, שער 1). אני זוכר את ביינום מתעופף מעל איליאסובה בדרך לדאנק אדיר.
26 ינואר 2012, 18:49
גלעד שליט יגיע למשחק של מכבי תל אביב מול ברצלונה ביורוליגגלעד שליט, ששוחרר משבי חמאס לפני כשלושה חודשים, יגיע להיכל הספורט ביד אליהו כדי לצפות במשחק הכדורסל בין מכבי תל אביב ובין ברצלונה, בשלב 16 הגדולות ביורוליג.
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html
26 ינואר 2012, 19:17
טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שיהיה בהצלחה
26 ינואר 2012, 19:21
איך תמיד הם לוקחים לנו את השחקנים... קנאים!
יאללה מכבי שיהיה בהצלחה!
26 ינואר 2012, 19:23
Holiday_Armadillo כתב:גלעד שליט יגיע למשחק של מכבי תל אביב מול ברצלונה ביורוליגגלעד שליט, ששוחרר משבי חמאס לפני כשלושה חודשים, יגיע להיכל הספורט ביד אליהו כדי לצפות במשחק הכדורסל בין מכבי תל אביב ובין ברצלונה, בשלב 16 הגדולות ביורוליג.
בינתיים אמרו שלא רואים אותו בסביבה.
כמו שאנחנו מכירים את המשפחה הזאת, אולי הוא יתגנב בשקט בחושך או אחרי שיתחיל:)
26 ינואר 2012, 19:28
עלמה צהובה כתב:Holiday_Armadillo כתב:גלעד שליט יגיע למשחק של מכבי תל אביב מול ברצלונה ביורוליגגלעד שליט, ששוחרר משבי חמאס לפני כשלושה חודשים, יגיע להיכל הספורט ביד אליהו כדי לצפות במשחק הכדורסל בין מכבי תל אביב ובין ברצלונה, בשלב 16 הגדולות ביורוליג.
בינתיים אמרו שלא רואים אותו בסביבה.
כמו שאנחנו מכירים את המשפחה הזאת, אולי הוא יתגנב בשקט בחושך או אחרי שיתחיל:)
או שהוא יהיה באיזה ''תא כבוד'' בשביל פרטיות..
לא מצא חן בעיניי שכולם רקדו וקפצו ורק סופו היה בצד עם פאפאס ופרצוף תחת..אבל אולי זה לא כמו שזה נראה..
26 ינואר 2012, 19:29
לדעתי הוא לא רוצה להתפתה ולהשתחרר קצת, הוא בא רציני היום