LIAV10 כתב:יש...ואמוס רפא..
הנה, יוסי, אמרתי לך שאני לא היחיד...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יש...ואמוס רפא..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יש...ואמוס רפא..
הנה, יוסי, אמרתי לך שאני לא היחיד...
MTA2311 כתב:מכה מוראלית קשה לפדרר.. אם הוא לא מצליח לנצח את רפא, למרות שהוא בכושר שיא, ולמרות שרפא לא משחק טוב, זה אומר הכל..
פדרר פשוט נחנק החל מהמערכה השנייה, הגיש רע(מאוד), החטיא המון כדורים בוולי, החטיא יותר מדי כדורים נוחים בפורהנד והבקהנד שלו נראה כאילו הוא חזר שנתיים-שלוש אחורה..
אני מקווה שהוא יצליח להתאושש מזה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכה מוראלית קשה לפדרר.. אם הוא לא מצליח לנצח את רפא, למרות שהוא בכושר שיא, ולמרות שרפא לא משחק טוב, זה אומר הכל..
פדרר פשוט נחנק החל מהמערכה השנייה, הגיש רע(מאוד), החטיא המון כדורים בוולי, החטיא יותר מדי כדורים נוחים בפורהנד והבקהנד שלו נראה כאילו הוא חזר שנתיים-שלוש אחורה..
אל תגזים.
רוג'ר כבר הפסיד משחקים גדולים יותר לרפא וחזר כמו גדול.
סה"כ אוהדי רוג'ר צריכים להפנים שאי אפשר לזלול היום סלאמים בקלות כמו פעם. עם הטניס שהוא משחק, ועם הגרלה קצת יותר ידידותית ואולי קצת מזל בדרך
יש לו מספיק טניס בשביל לקחת תארים גדולים. אולי לא חמישה כמו שאתם מקווים, אבל אחד או שניים. אבל הוא בהחלט צריך להמשיך ולנסות.
סביר להניח שהרמה שלו לקראת המשך העונה תרד, והוא יתחיל לתפוס כושר ככל שעונת החימר תתקדם ויגיע הRG. זה מאפיין אותו בשנתיים האחרונות, ואני
מאמין שזה לא ישתנה, ולו רק בגלל שפדרר עצמו בונה את העונה שלו בצורה הזאת.
ד"א אני לא חושב שרפא משחק לא טוב. הוא משחק טוב +. בסט השלישי והרביעי מול ברדיץ' הוא שיחק יותר טוב ממה ששיחק היום, אבל עדיין הרמה שלו לא רעה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכה מוראלית קשה לפדרר.. אם הוא לא מצליח לנצח את רפא, למרות שהוא בכושר שיא, ולמרות שרפא לא משחק טוב, זה אומר הכל..
אל תגזים.
סה"כ אוהדי רוג'ר צריכים להפנים שאי אפשר לזלול היום סלאמים בקלות כמו פעם. עם הטניס שהוא משחק, ועם הגרלה קצת יותר ידידותית ואולי קצת מזל בדרך
יש לו מספיק טניס בשביל לקחת תארים גדולים. אולי לא חמישה כמו שאתם מקווים, אבל אחד או שניים. אבל הוא בהחלט צריך להמשיך ולנסות.
סביר להניח שהרמה שלו לקראת המשך העונה תרד, והוא יתחיל לתפוס כושר ככל שעונת החימר תתקדם ויגיע הRG. זה מאפיין אותו בשנתיים האחרונות, ואני
ד"א אני לא חושב שרפא משחק לא טוב. הוא משחק טוב +. בסט השלישי והרביעי מול ברדיץ' הוא שיחק יותר טוב ממה ששיחק היום, אבל עדיין הרמה שלו לא רעה.
ממש לא מגזים. רפא אף פעם לא היה בכושר כל כך רע , ופדרר אף פעם לא היה כל כך טוב.
רוג'ר לא יכול לשחק יותר טוב מאיך שהוא שיחק בטורניר הזה וסביר להניח שרפא רק ילך וישתפר. לדעתי זאת הייתה הזדמנות חד פעמית בשביל פדרר לנצח את נדאל במעמד כזה.
yiffy כתב:אח, היה קשה. כיף ומהנה לצפייה, אך עם תוצאה קשה.
פדרר נתן מערכה לפנתאון בתחילת המשחק ואז הלך וחזר ממנו פעמים תכופות מדי עד הסיום. נדאל היה יציב (אם כי כפי שיוני אמר - לא מעולה) כל הדרך, וזה עשה את ההבדל.
חבל, כי רוג'ר באמת הגיע בכושר שיא. אני מאוד מקווה שהוא יוכל לשמור על רמת משחק גבוהה לאורך העונה, ובכל זאת יש כמה נקודות לשימור:
-כיף לדעת שרוג'ר לא קורס בנקודות החשובות מול רפא. להיפך - הוא הציל המון נקודות שבירה, מערכה ואפילו אחת של משחק עם הגב לקיר ונשאר מפוקס. אם הוא היה באותה רמת פיקוס גם בנקודות שבאמצע, אולי זה היה נראה אחרת.
-הבק-הנד - אני חושב שרוג'ר עבד על הנושא הזה הרבה בקיץ כי הוא נראה פשוט מצוין איתו. שתיים שלושה כדורים עפו לאוויר אבל היו גם המון רטרנים ארוכים ומדויקים. אולי זה גרם לקצת הזנחה בפור-הנד שהובילה לכמות לא נתפסת של הטעויות הלא מחוייבות. אני מקווה שפדרר יצליח להוריד את המספר הזה ולשמור על הבק-הנד כפי שהוא.
רפא היה אמנם מעט פחות קילר אינסטינקט מבד"כ, אבל הוא היה ונשאר השחקן הכי חזק מנטלית שאי פעם שיחק את הספורט הזה. אני מקווה בשבילו שעצבים וקור רוח לא נשחקים כמו שרירים, כי יש לו המון מהם.
בהצלחה בגמר!
MTA2311 כתב:התכוונתי שהוא אף פעם לא היה בכושר כל כך רע במשחק מול פדרר במעמד כזה. ברור שהוא לא משחק רע, אבל אני חושב שפדרר בחיים לא יתפוס אותו בכושר כזה בחצי גמר גרנד סלאם.
שחף כתב:מה כל כך מפתיע בזה שרפא מעיף את פדרר בסלאם? פדרר לא ניצח את נאדאל בסלאם מאז 2007! נדמה לי ששלושה סוגים של אייפון הספיקו לצאת מאז. שווה לבדוק גם את המאזן של פדרר מול נאדאל במשחקים של הטוב מ-5. ביזיוני למדי לדעתי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:התכוונתי שהוא אף פעם לא היה בכושר כל כך רע במשחק מול פדרר במעמד כזה. ברור שהוא לא משחק רע, אבל אני חושב שפדרר בחיים לא יתפוס אותו בכושר כזה בחצי גמר גרנד סלאם.
אה OK.
תשמע, יש גבול עד כמה אתה יכול להיות רע ולנצח את פדרר...![]()
אני מקווה שיהיו עוד קלאסיקוס בסלאמים.
yiffy כתב:יוני, בתור אוהד נדאל אני חייב לשאול אותך: אתה מעדיף לקבל בגמר את מארי (עם סיכוי מצויין לזכייה) או את נולה (עם הזדמנות לשים את המחסום הפסיכולוגי מאחורי רפא לקראת עונה חדשה)?
jol9 כתב:מארי לא ממש מצליח לאפס את עצמו. רואים למה ואיך הוא יכול להקשות על נובאק, אבל הוא פשוט לא מספיק מרוכז וטועה הרבה יותר מבדר"כ.
בינתיים 1-0 במערכות וגם בשניה נובאק מוביל כבר עם שבירה ועוד אחת בדרך.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מכה מוראלית קשה לפדרר.. אם הוא לא מצליח לנצח את רפא, למרות שהוא בכושר שיא, ולמרות שרפא לא משחק טוב, זה אומר הכל..
אל תגזים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים