פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סוני ווימס

10 ינואר 2017, 11:45

רעל

10 ינואר 2017, 15:27

אם גם עם עוד מאמן יש איתו בעיה אז כנראה שמקומו לא כאן. דווקא חבל כי מקצועית הוא יכל להיות נכון בעונה הבאה עם שחקנים נכונים ליד אבל יותר מדי בעיות מחוץ לפרקט והאמת שגם על הפרקט עצמו. ויתרתי עליו.

10 ינואר 2017, 15:31

זה פשוט לא זה
נקסט

10 ינואר 2017, 15:40

זה אף פעם לא יהיה זה אם הפדרמנים ימשיכו להוביל אותנו.

לא הוא הבעיה ולא אנדרו..

10 ינואר 2017, 15:41

my man כתב:זה אף פעם לא יהיה זה אם הפדרמנים ימשיכו להוביל אותנו.

לא הוא הבעיה ולא אנדרו..

עזוב זה כמו לדבר לקיר

10 ינואר 2017, 15:44

אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא עם מי שהחתים אותם, אבל לא בטוח שאפשר לבוא אליו בטענות במקרה הספציפי הזה

10 ינואר 2017, 15:48

שום דבר לא אמור להצדיק סטטיסטיקה כזו, ומדובר על שחקן של מיליון וחצי דולר

http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10463

10 ינואר 2017, 15:53

זה קל מאוד להגיד "שום דבר לא אמור", אבל זה מנותק מהמציאות. כשיש לך 2 וחצי שחקני יורוליג בקבוצה, כשאין מאמן וכשכל המערכת המקצועית חולה ככה זה יראה.

להפיל את זה על השחקנים היחידים שצריכים להיות פה זה לא שונה בהרבה מלהמשיך לקנות מנויים. זה להמשיך לתת לגיטימציה להנהלה לעשות מה שבזין שלה.

10 ינואר 2017, 15:56

זה באמת קל מאוד כי זה צועק ונכון. מתברר שהם לא צריכים להיות פה, וודאי לא במחירים האלו. זה מטורף.
גאודלוק עוד מילא, הוא מביא דבר או שניים לפרקט ואפשר להאמין אולי שעם סגל שונה זה היה נראה אחרת (למרות שלא נראה שממש מעניין אותו מי עוד נמצא על הפרקט), הוא מוביל את הליגה בפלוס מינו ובאחוזים ל3, אבל ווימס זה פשוט לא זה.

10 ינואר 2017, 15:59

סילי ואייברסון יקחו אותנו רחוק מאוד

10 ינואר 2017, 16:02

MTA2311 כתב:סילי ואייברסון יקחו אותנו רחוק מאוד

לא, אבל אף אחד גם לא ציפה שהם יעשו את זה, והם לא מרוויחים את הסכומים האלו.
מי שהיה אמור לקחת אותנו רחוק זה ווימס וגאודלוק, נכון שהצוות המסייע שלהם לא בנוי נכון אבל זה עדיין לא מצדיק הופעות אישיות רעות כל כך.

אני גם לא חסיד מובהק של סטט' כשאני שופט שחקן כדורסל, אבל כשהופעות נוראיות שלו על הפרקט מתחברים לנתונים סטטיסטיים כאלו אני לא מבין איך אפשר להמשיך להחזיק ממנו.

10 ינואר 2017, 16:04

my man כתב:זה אף פעם לא יהיה זה אם הפדרמנים ימשיכו להוביל אותנו.

לא הוא הבעיה ולא אנדרו..

לא פדרמן ארגן מרד נגד מאמן שאימן כולה שני משחקי יורוליג. לא מזרחי הסתכסך עם מאמן שרק עכשיו נכנס לתפקיד ולא רקאנטי נראה רע מאוד לאורך כל העונה בליגה הישראלית בזמן שהוא עולה פי 10 מכל השחקנים היריבים. יש גבול גם למכירת הסיפור הזה של הפדרמנים ועם כל הרצון הטוב שלך להסיט את תשומת הלב לשורש הבעיה.

10 ינואר 2017, 16:05

ודאי שזה מצדיק. הסגל הזה איום ונורא, ושני שחקנים, שכשלעצמם נותנים סטטיסטיקה מרשימה, לא יכולים לנצח לבד.

אז עכשיו אפשר לבחור בין להפיל את זה עליהם, או על שאר הנגרים בסגל. התשובה אמורה להיות ברורה.

10 ינואר 2017, 16:06

מעבר לפדרמנים, אני נוטה להסכים שיש עם הבחור הזה בעיה באופי. יש סיבה שהוא הגיע לפה ב"הנחה". באמת שמכבי יכולה וצריכה למצוא משהו יותר טוב ממנו.

10 ינואר 2017, 16:08

roy1000 כתב:מעבר לפדרמנים, אני נוטה להסכים שיש עם הבחור הזה בעיה באופי. יש סיבה שהוא הגיע לפה ב"הנחה". באמת שמכבי יכולה וצריכה למצוא משהו יותר טוב ממנו.

בשנה אחת, בלי פציעות, בנבא הוא הפך מהsf הכי טוב באירופה לשחקן עם בעיה באופי שמכבי יכולה למצוא יותר טוב ממנו?

נשמע כמו מסקנה קלה.

10 ינואר 2017, 16:09

אני לא עקבתי אחריו ספציפית ובאדיקות כשהוא היה בצסק"א, אבל לא קרה אף לא פעם אחת, כשראיתי משחק של צסק"א, שנפלתי מהביצועים שלו.
לא בטוח שזו החתמה טובה, גם אם היא מאוד נוצצת. אין שום תכונה שאפשר להגיד שהוא מצטיין בה, עם או בלי קשר לעונה הזו. יש הרבה אתלטים שחורים עם נתונים כמו שלו.

10 ינואר 2017, 16:11

ואגב סילי ואיברסון אכן יובילו אותנו רחוק כשחקנים משלימים לזרים מובילים יקרים יותר שמשחקים לצידם.
שני אלו הם בערך היחידים העונה שמביאים מחויבות ולב לכל משחק, בדיוק מה שחסר לנו. הזרים המובילים פשוט צריכים להיות לא וימס, לא גאודלוק ולא צירבס.

10 ינואר 2017, 16:23

מעניין לי את התחת המשחק הטוב שהוא עושה אחת לחודשיים. על כזה נתון לא משאירים שחקן, ואני אומר את זה כבר שנים על אוחיון שפעם בחצי שנה תופר משחק של 20 נקודות. השחקן הזה הוא נזק חברתי לא פחות מאשר הוא נזק מקצועי, ואין שום סיבה להשאיר אותו במכבי בעונה הבאה. אפשר למצוא שחקנים טובים וזולים ממנו בעונה הבאה. גם קלייבורן וגם דריוס מילר, שאין לי ספק שערכם יעלה בעונה הבאה, עדיין טובים ממנו ויהיו זולים מהשכר שהוא מרוויח במכבי.

10 ינואר 2017, 16:26

תחת אנטלגנטית יחסית

10 ינואר 2017, 16:27

האמת שכבר אין כל כך צורך להגן על ווימס (גאודלוק עדיין בסדר וגם יש לו אופי טוב בניגוד לדעות פה)
סגל מאוזן או לא הוא עדיין צריך להיות יותר טוב מאיך שהוא נראה ברוב המשחקים
פרסם תגובה