המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:דיייי אני לא עומד בזה יותר, אתם הורגים אותי פה!!11 הוא לא כתב את המאמן הנכון.. הוא הימר על קאזה או שאראס או סקריולו
זהו..
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:דיייי אני לא עומד בזה יותר, אתם הורגים אותי פה!!11 הוא לא כתב את המאמן הנכון.. הוא הימר על קאזה או שאראס או סקריולו
זהו..
מה תעשה בחקירות של השבכ יא עוכר ישראל?
טוב נו, תעלה צילום מסך של כל ההודעות ששלחתי לך מבחוץ.
אתה בטוח?
חחחח סתם כי זה מצחיק שאף אחד לא חשב שאני יכול לשלוח לך כמה הודעות שבכל אחת מאמן אחר.
מאיפה מכבי הביאו את הבגאטסקיס הזה לעזאזל?
my man כתב:דיייי אני לא עומד בזה יותר, אתם הורגים אותי פה!!11 הוא לא כתב את המאמן הנכון.. הוא הימר על קאזה או שאראס או סקריולו
זהו..
MTA2311 כתב:my man כתב:דיייי אני לא עומד בזה יותר, אתם הורגים אותי פה!!11 הוא לא כתב את המאמן הנכון.. הוא הימר על קאזה או שאראס או סקריולו
זהו..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:דיייי אני לא עומד בזה יותר, אתם הורגים אותי פה!!11 הוא לא כתב את המאמן הנכון.. הוא הימר על קאזה או שאראס או סקריולו
זהו..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חשבו שאנחנו מטומטמים ונאמין לתירוצים שלהם
חשבנו שאנחנו בן ונולדנו אתמול
RomanR כתב:למי הוא התחנן במהלך כל המשחק אתמול?
הוא התפלל שיכה בו ברק ויגאל אותו מייסורי הקבוצה הזאת?
roy1000 כתב:RomanR כתב:למי הוא התחנן במהלך כל המשחק אתמול?
הוא התפלל שיכה בו ברק ויגאל אותו מייסורי הקבוצה הזאת?
קרוב לוודאי שהוא מדבר לכל מיני חברים דמיוניים. צריך לארגן לו כדורים באופן דחוף.
בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי.
גאצקיס צועק, מישהו מקשיב?
בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי. ההשתלחויות שלו בשחקנים בתקופה האחרונה רק ממחישות שהוא עדיין לא קלט לאן הוא הגיע. אמנם הוא מיישם את רוח המפקד, ניקולה וויצ'יץ', שדורש להיכנס בשחקנים מבחינת משמעת ומשך זמן האימונים, אבל גם זה לא גורם לשחקנים להיות מחויבים.
גם בנאום "המסיבות, בנות" אחרי דרושאפקה, נראים ברקע חיוכים מצד השחקנים. מרוב שהוא מדבר בכנות ומדבר לא מעט, גם נפלטים לו משפטים כמו "סקאוטים עוקבים אחרינו. איך נמצא מקום טוב לעונה הבאה אם אנחנו משחקים ככה", שהכעיסו גורמים במערכת שרוצים שהוא והשחקנים יחשבו על איך מתקנים את ההווה ולא דואגים לחוזיהם האישיים בעתיד.
מכבי של בגאצקיס יכולה להבליח במשחק כזה או אחר, כי יש בה כישרון, אבל המחנאות, חוסר המחויבות וחוסר האיזון בהרכב הופכים גם את האוהדים האדוקים למיואשים.
שמואל1 כתב:גאצקיס צועק, מישהו מקשיב?
בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי. ההשתלחויות שלו בשחקנים בתקופה האחרונה רק ממחישות שהוא עדיין לא קלט לאן הוא הגיע. אמנם הוא מיישם את רוח המפקד, ניקולה וויצ'יץ', שדורש להיכנס בשחקנים מבחינת משמעת ומשך זמן האימונים, אבל גם זה לא גורם לשחקנים להיות מחויבים.
גם בנאום "המסיבות, בנות" אחרי דרושאפקה, נראים ברקע חיוכים מצד השחקנים. מרוב שהוא מדבר בכנות ומדבר לא מעט, גם נפלטים לו משפטים כמו "סקאוטים עוקבים אחרינו. איך נמצא מקום טוב לעונה הבאה אם אנחנו משחקים ככה", שהכעיסו גורמים במערכת שרוצים שהוא והשחקנים יחשבו על איך מתקנים את ההווה ולא דואגים לחוזיהם האישיים בעתיד.
מכבי של בגאצקיס יכולה להבליח במשחק כזה או אחר, כי יש בה כישרון, אבל המחנאות, חוסר המחויבות וחוסר האיזון בהרכב הופכים גם את האוהדים האדוקים למיואשים.
שמואל1 כתב:גאצקיס צועק, מישהו מקשיב?
roy1000 כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/856/647.html?hp=3&cat=620&loc=6בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי.
אני לא חושב ש"לא שגרתי" זה התיאור הנכון לאיש הזה.
שועל כתב:roy1000 כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/856/647.html?hp=3&cat=620&loc=6בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי.
יש לי חולשה לאנשים עם דעות נחרצות ועקביות
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/856/647.html?hp=3&cat=620&loc=6בגאצקיס הוא טיפוס לא שגרתי.
יש לי חולשה לאנשים עם דעות נחרצות ועקביות
לצערי המציאות די עקבית במקרה של הנ"ל.
מצביע ביבי?
שועל כתב:חלילה
אצלו הדעות העקביות מידיי הרבה פעמים לא מתורגמות למעשים, זה משהו שאני לא יכול לקבל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־4 אורחים