MTA2311 כתב:RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
אצחק שבועות ברצף אם זה יקרה
כדאי שתזהיר אנשים מראש אבל
לא אתפלא בכלל אם זה יקרה, אם דיברו איתו כבר העונה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
אצחק שבועות ברצף אם זה יקרה
RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
מקורות יודעי דבר מסרו שבדש חולה על התחת של קטש , סיכוי יותר מגבוה שהסנוקריסט הכושל יהיה ה"מאמן" שלנו שנה הבאה.
RomanR כתב:ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
מקורות יודעי דבר מסרו שבדש חולה על התחת של קטש , סיכוי יותר מגבוה שהסנוקריסט הכושל יהיה ה"מאמן" שלנו שנה הבאה.
מקורות יודעי דבר = האוזמן?
הוא לא מסתיר את זה, גם בחמישיות בזמנו הוא אמר שהוא ובדש חברים טובים.
ankram כתב:RomanR כתב:ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
מקורות יודעי דבר = האוזמן?
הוא לא מסתיר את זה, גם בחמישיות בזמנו הוא אמר שהוא ובדש חברים טובים.
גם האוזמן , גם אחרים.
בדש יביא את קטש
ניקולה את ראדוליצה , סופו ואנתוני בנט
שמעון מזרחי את אפיק ניסים
פדרמן ישכנע את יותם הלפרין
אבי אבן יביא איזה שחקן מיותר בעמדה הכי עמוסה.
jol9 כתב:אם בדש יתחיל להחתים שחקנים ואנשי מקצוע, אז נוכל לומר בפה מלא שהמועדון מת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אם בדש יתחיל להחתים שחקנים ואנשי מקצוע, אז נוכל לומר בפה מלא שהמועדון מת.
אתה כבר 10 שנים אומר "אם x יחתים שחקנים/ אם x יקרה אז יהיה אפשר להגיד שהמועדון מת"
גבר, המועדון מת כבר מזמן.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אם בדש יתחיל להחתים שחקנים ואנשי מקצוע, אז נוכל לומר בפה מלא שהמועדון מת.
אתה כבר 10 שנים אומר "אם x יחתים שחקנים/ אם x יקרה אז יהיה אפשר להגיד שהמועדון מת"
תראה, יש הבדל בין החתמה שעושה שמעון, שהוא בכל זאת בנה את המועדון הזה, וגם אם הוא יעלה
בחמישייה במקום אחד השחקנים את הפרוסטטה שלו, יהיה קשה לכעוס עליו יותר מדי,
לבין החתמה שאולי יעשה בדש, שהוא לחלוטין לא אדם שאמור להחתים מאמן, וגם לא ללחוץ על החתמה של מאמן.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אם בדש יתחיל להחתים שחקנים ואנשי מקצוע, אז נוכל לומר בפה מלא שהמועדון מת.
תראה, יש הבדל בין החתמה שעושה שמעון, שהוא בכל זאת בנה את המועדון הזה, וגם אם הוא יעלה
בחמישייה במקום אחד השחקנים את הפרוסטטה שלו, יהיה קשה לכעוס עליו יותר מדי,
לבין החתמה שאולי יעשה בדש, שהוא לחלוטין לא אדם שאמור להחתים מאמן, וגם לא ללחוץ על החתמה של מאמן.
בדש שיחק כדורסל מתישהו בצעירותו. מבחינת מכבי הוא כשיר לקחת החלטות מקצועיות.
RomanR כתב:שועל כתב:קטש בגל"צ לרסקין: "הפתיעה אותי הקלות שבה ניצחנו"
קטש מתכונן לעונה הבאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־6 אורחים