MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני חייב להודות שלמרות סלידה מוחלטת מהעמדות שלו, אני מאוד מעריך את בצלאל סמוטריץ'.
תסביר בבקשה
מת על כהניסטים, זה למה אני ואורי התחברנו.
ויותר ברצינות:
יש סרטון של 20 דקות בערך, בדף הפייסבוק שלו, לדעתי זה הפוסט האחרון, ובו הוא מדבר על החזון המדיני שלו. בגדול, בכל מיני סרטונים וראיונות אחרים, הוא הולם בימין, ובצדק, שמצד אחד אומרים "תקום מדינה פלסטינית", אבל אז מופתעים שהעולם נכנס בנו. לא באלו המילים, כמובן, אבל הוא אמר שהוא מבין מאיפה מגיעה החלטת האו"ם, כי אי אפשר להגיד משהו אחד ולעשות משהו אחר. וכמובן, הדברים הרגילים, סיפוח, מדינה יהודית וכו'.
אין לי בעיה עם דעות שנמצאות רחוק ממני, אבל אפשר להתווכח איתן. עם הליכוד, נגיד, אי אפשר. כי יש שם מלא ח"כים שמתנגדים למדינה פלסטינית(ואני בטוח, במיליון אחוז, שגם נתניהו עצמו מתנגד, מכל ליבו), אבל איכשהו, אף אחד לא טורח לדחוף את המפלגה ימינה. זה צבוע. כל מה שהם עושים זה להאשים את בג"ץ ואת השמאל, כמו שחווית על בשרך באחד הדיונים שהיו פה. תמשלו, פור פאק סייק. תנו לי רדיקלים על פני הפחדנים כל יום בשבוע.
גם לי אין בעיה עם דעות קיצוניות (תנין לדוגמה) ומסכים עם מה שאמרת על הליכוד. בכלל הודעה טובה שלך. אבל סמוטריץ'? לא עושה לי את זה.
תקשיב, הוא עצמו אדם די מבחיל, כן? וזה לא רק מסתכם בדעות המדיניות שלו, אלא ביחסו לכל מיני קבוצות שמציקות לו בעין, קצרה היריעה מלהכיל. זה יותר מה שהוא עושה, ומוכן לעשות, לא האדם שהוא.
בנט, נניח, אמר שצריך "להקריב את הנפש" למען סיפוח הגדה. סבבה, נשמה, המפלגה שלך שותפה בכירה בקואליציה, נא פרק את הממשלה. הרי נוח להם שמפתחים את ההתנחלויות על אש קטנה. אם הבית היהודי היו בשלטון, המקסימום שהם היו מספחים זה את מעלה אדומים, וגם זה לא בטוח. גם אם זה היה שלטון ימין לחלוטין.