המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:רוי באיזה ביס לעזאזל הבת שלך לומדת?
ומזה כישורי חיים, דווקא מוכר השם.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:בר אילן, בית ספר ברמה טובה
אולי אתה פשוט בבית ספר פלצני, יש מצב שכן עם התיאורים שלך
זה בית ספר ציבורי "רגיל". נחשב בית ספר טוב (ציון 100 במיצ"ב), אבל עכשיו אני מבין שזה בית ספר טוב כי ההורים משקיעים, לא כי בית ספר באמת מלמד.
ממה שדיברתי עם אנשים שיש להם ילדים בבתי ספר אחרים הבנתי שזו השיטה היום - ההורים מלמדים ובית ספר הוא בעצם סוג של בייביסיטר.
אולי במדינת תל אביב
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:בר אילן, בית ספר ברמה טובה
זה בית ספר ציבורי "רגיל". נחשב בית ספר טוב (ציון 100 במיצ"ב), אבל עכשיו אני מבין שזה בית ספר טוב כי ההורים משקיעים, לא כי בית ספר באמת מלמד.
ממה שדיברתי עם אנשים שיש להם ילדים בבתי ספר אחרים הבנתי שזו השיטה היום - ההורים מלמדים ובית ספר הוא בעצם סוג של בייביסיטר.
אולי במדינת תל אביב
לפי מה שהבנתי זו השיטה בכלל. גם חברים מפתח תקווה אמרו לי שזה ככה אצלם. הבעיה בתל-אביב זה שהכיתות עמוסות ככה שבתל-אביב יש 35 ילדים בכיתה א' ובערי הלוויין (גבעתיים, רמת-גן, הרצליה) יש 22-29. זה הבדל די גדול.
חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
לא מכיר אף אחד שגר יותר רחוק מזה מתל-אביב...
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:בר אילן, בית ספר ברמה טובה
אולי במדינת תל אביב
לפי מה שהבנתי זו השיטה בכלל. גם חברים מפתח תקווה אמרו לי שזה ככה אצלם. הבעיה בתל-אביב זה שהכיתות עמוסות ככה שבתל-אביב יש 35 ילדים בכיתה א' ובערי הלוויין (גבעתיים, רמת-גן, הרצליה) יש 22-29. זה הבדל די גדול.
חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
my man כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
איפה ג'ניה שצריך אותו?!
שועל כתב:my man כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
איפה ג'ניה שצריך אותו?!
אני שמח להכיר לך את התחילית "כש"
תעשה עם זה מה שאתה רוצה
MTA2311 כתב:שועל כתב:my man כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
איפה ג'ניה שצריך אותו?!
תעשה עם זה מה שאתה רוצה
מתחיל להבין למה התלמידים שלו צריכים לעשות עבודות עם ההורים
MTA2311 כתב:שועל כתב:my man כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:חחח פתח תקווה.... הלכת הרחק עד לפריפריה אה??
איפה ג'ניה שצריך אותו?!
תעשה עם זה מה שאתה רוצה
מתחיל להבין למה התלמידים שלו צריכים לעשות עבודות עם ההורים
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:חחח ונסה בייר במודרן פמילי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחח ונסה בייר במודרן פמילי
oh look, שוב פעם משדרים שני גברים וחצי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחח ונסה בייר במודרן פמילי
#עובר_להוט
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחח ונסה בייר במודרן פמילי
#עובר_להוט
זה יהיה כמו final destination שלא משנה לאן נלך ומה נעשה זה ימשיך לרדוף אותנו עד שניכנע
ד''א, 100% שבן קם מחר וחושב שהחתימה שלך זה קקי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:חחח ונסה בייר במודרן פמילי
#עובר_להוט
זה יהיה כמו final destination שלא משנה לאן נלך ומה נעשה זה ימשיך לרדוף אותנו עד שניכנע
ד''א, 100% שבן קם מחר וחושב שהחתימה שלך זה קקי
בקקי הוא מבין ב"ה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים