ankram כתב:מכבי מזכירה לי את פנר שלפני אובראדוביץ' , ים של כסף , ים של שמות , נראים כמו נס ציונה ביום רע.
לכן צריך מאמן שיהיה אוטוריטה. לא אחד שיסכים שינחיתו לו שחקנים על הראש. לא אדלשטיין ולא בגאצקיס הם כאלה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:מכבי מזכירה לי את פנר שלפני אובראדוביץ' , ים של כסף , ים של שמות , נראים כמו נס ציונה ביום רע.
RomanR כתב:ankram כתב:מכבי מזכירה לי את פנר שלפני אובראדוביץ' , ים של כסף , ים של שמות , נראים כמו נס ציונה ביום רע.
לכן צריך מאמן שיהיה אוטוריטה. לא אחד שיסכים שינחיתו לו שחקנים על הראש. לא אדלשטיין ולא בגאצקיס הם כאלה
בינתיים מי שעשה זאת העונה הוא ז'אן טבק ובטיס עם תקציב של 1.2 מיליון דולר בלבד, כשהוא מרחק נשיקה מהפלייאוף ב-ACB. אגב, ל-ONE נודע כי בשיחות סגורות פדרמן האב סיפר כי אחת הטעויות הגדולות של הצהובים בפגרה הייתה שחרורו של המאמן הקרואטי.
שחף1 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/284276.html?ref=hpבינתיים מי שעשה זאת העונה הוא ז'אן טבק ובטיס עם תקציב של 1.2 מיליון דולר בלבד, כשהוא מרחק נשיקה מהפלייאוף ב-ACB. אגב, ל-ONE נודע כי בשיחות סגורות פדרמן האב סיפר כי אחת הטעויות הגדולות של הצהובים בפגרה הייתה שחרורו של המאמן הקרואטי.
חחחחחחחחחח
שחף1 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/284276.html?ref=hpבינתיים מי שעשה זאת העונה הוא ז'אן טבק ובטיס עם תקציב של 1.2 מיליון דולר בלבד, כשהוא מרחק נשיקה מהפלייאוף ב-ACB. אגב, ל-ONE נודע כי בשיחות סגורות פדרמן האב סיפר כי אחת הטעויות הגדולות של הצהובים בפגרה הייתה שחרורו של המאמן הקרואטי.
חחחחחחחחחח
כבר בפתיחה ראד נחת בחוזקה מדאנק ופוצץ את נעליו מדגם נייקי אפור-שחור של קווין דוראנט. קווינסי מילר הוזעק להביא לו נעליים חלופיות מהאוטובוס וחזר עם דגם ג'ורדן כחול-כתום של כריס פול. ואז, בהפסקת המחצית, גם סוני ווימס פוצץ את נעליו, גם דגם נייקי צהוב-לבן של קווין דוראנט, והפעם מילר נאלץ לתרום את נעליו הפרטיות לכוכב האמריקאי.
jay כתב:כבר בפתיחה ראד נחת בחוזקה מדאנק ופוצץ את נעליו מדגם נייקי אפור-שחור של קווין דוראנט. קווינסי מילר הוזעק להביא לו נעליים חלופיות מהאוטובוס וחזר עם דגם ג'ורדן כחול-כתום של כריס פול. ואז, בהפסקת המחצית, גם סוני ווימס פוצץ את נעליו, גם דגם נייקי צהוב-לבן של קווין דוראנט, והפעם מילר נאלץ לתרום את נעליו הפרטיות לכוכב האמריקאי.
Holiday_Armadillo כתב:הרבה זמן לא בדקנו את המזוזות! שכחתי מזה!
אני מציעה, אם זה לא עובד גם הפעם, להחליף את הרב גלויברמן
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרבה זמן לא בדקנו את המזוזות! שכחתי מזה!
אני מציעה, אם זה לא עובד גם הפעם, להחליף את הרב גלויברמן
הרב גלויברמן הוא כמו צירבס. יחליפו את ההיכל לפני שיחליפו אותו.
שמואל1 כתב:וואלה ספורט: מכבי שוקלת לשחרר את אלכסנדר וראד.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:וואלה ספורט: מכבי שוקלת לשחרר את אלכסנדר וראד.
אבל לא יביאו מישהו במקומם, שלא יהיה ספק אפילו לרגע
אל תתחילו לדבר אפילו על מי יתאים לנו במקומם
שמואל1 כתב:וואלה ספורט: מכבי שוקלת לשחרר את אלכסנדר וראד.
RomanR כתב:שמואל1 כתב:וואלה ספורט: מכבי שוקלת לשחרר את אלכסנדר וראד.
עד שזה יקרה, לא חושב שזה יקרה לפני דצמבר. במכבי לא מסוגלים לקבל החלטה, כמו שלקח להם שנה וחצי לשחרר את דגן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים