המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף1 כתב:אשכרה מתלבטים לגבי שחקן אתלטי שגם שומר, במחיר זול יחסית ויש לו שתי רצועות בריאות
אני בטוח שאבי יוכל למצוא משהו טוב יותר
החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
אתה לא חושב שהוא מתאים?
A_P_18 כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
אתה לא חושב שהוא מתאים?
אני זוכר שראיתי כמה משחקים שלו במדי סאסרי באמת שלא מדובר באיזה עילוי מיוחד.
שחקן 2.11 שרק לוקח זריקות מבחוץ (באחוזים לא משהו בכלל) כמעט ולא יוצר מגע ולא מגיע לעונשין.
גם בהגנה הוא לא משהו מיוחד אל תתנו ל-1.4 ממוצע חסימות שלו להטעות אתכם גם לאלכסנדר היה משהו דומה בעונה שעברה.
A_P_18 כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
אתה לא חושב שהוא מתאים?
שחקן 2.11 שרק לוקח זריקות מבחוץ (באחוזים לא משהו בכלל) כמעט ולא יוצר מגע ולא מגיע לעונשין.
גם בהגנה הוא לא משהו מיוחד אל תתנו ל-1.4 ממוצע חסימות שלו להטעות אתכם גם לאלכסנדר היה משהו דומה בעונה שעברה.
ankram כתב:A_P_18 כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
אתה לא חושב שהוא מתאים?
אבל הנתונים האלו מהליגה הטורקית , אולי הכי איכותית שיש היום באירופה , זולת הספרדית
שועל כתב:ankram כתב:A_P_18 כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:לא צריך להביא שחקנים שלא צריכים להגיע למכבי רק כי אפשר.
היינו בסרט הזה.
אתה לא חושב שהוא מתאים?
אבל הנתונים האלו מהליגה הטורקית , אולי הכי איכותית שיש היום באירופה , זולת הספרדית
נו באמת, חסרים שחקנים עם נתונים כאלו וטובים יותר ושהם חרא של שחקנים?
דבר ראשון, תבדוק את הסטטיסטיקה המלאה, דבר שני, אל תשפוט לעולם שחקן רק לפי סטטיסטיקה, אם אתה לא מכיר אל תחווה דעה.
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:A_P_18 כתב:ankram כתב:
אתה לא חושב שהוא מתאים?
נו באמת, חסרים שחקנים עם נתונים כאלו וטובים יותר ושהם חרא של שחקנים?
דבר ראשון, תבדוק את הסטטיסטיקה המלאה, דבר שני, אל תשפוט לעולם שחקן רק לפי סטטיסטיקה, אם אתה לא מכיר אל תחווה דעה.
אתה מכיר אותו? ראית אותו? כולה הגבתי לזה שמעלי שציין שראה משחקים שלו בסאסארי , ציינתי שהשנה הוא בטורקיה , על מה אתה קופץ?
החציל האצטקי כתב:מעבר לסטטיסטיקה, הבן אדם 2.02 פיזי ואתלטי, עם ידית, עם יכולת לייצר לעצמו, עם ראיית משחק, ולא פלופ בהגנה.
חייב לשחק ביורוליג בשנה הבאה. הלוואי שאצלנו.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:מעבר לסטטיסטיקה, הבן אדם 2.02 פיזי ואתלטי, עם ידית, עם יכולת לייצר לעצמו, עם ראיית משחק, ולא פלופ בהגנה.
חייב לשחק ביורוליג בשנה הבאה. הלוואי שאצלנו.
כך גם הנתונים מספרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־25 אורחים