asafb96 כתב:Allan Turing כתב:הימורים של רגע אחרון??
81-67 למכבי
חח גדול

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:Allan Turing כתב:הימורים של רגע אחרון??
81-67 למכבי
asafb96 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
קשה לשמור על לורבק וואסקז
סנטר עם אורנטצייה הגנתית, כמו שהנדריקס נחשב, צריך להסתדר עם לורבק. לורבק הוא 4, ובכל זאת חגג על הנדריקס בפוסט פעם אחר פעם
לגבי ווסאקאז, אני בספק אם הוא נתן בשנה האחרונה משחק כזה. פשוט עשה מה שבא לו
זה לא אומר שהנדריקס שחקן הגנה גרוע פתאום, אבל הוא לא הסטופר ההגנתי המדהים שהפכו אותו. שחקן נשמה, בלי ספק, אבל....
oriya כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:הימורים של רגע אחרון??
81-67 למכבי
חח גדול
Angelstrong כתב:jol9 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.
בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.
סופו היה נראה מדוכא והיה עולה למגרש בלי רצון לשחק.
לגבי ליאור אני מסכים בלו היה גרוע בצורה בילתי ניסבלת לפחות אליהו יכו ליצר מצבים לאחרים
JasonWilliams12 כתב:גם אני לא ממש חושב שננצח
סמית' עם 3 איבודים 5 נקודות ו 0 אסיסטים
אוחיון עם 8 איבודים שרק 2 יספרו ו 0 נקודות ו אסיסט
לאנג עם 20 נקודות באחוזים סבירים
סופו 10 נקודות
אליהו 6 נקודות
הנדריקס 4
asafb96 כתב:oriya כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:הימורים של רגע אחרון??
81-67 למכבי
חח גדול
ביום טוב של מכבי, זה בהחלט תוצאה סבירה
בארסה קבוצה התקפית רעה, ולמרות ההגנה המצוינת של בארסה, צריך לתת גם "קרדיט" להתקפה הרעה של מכבי. שיחקו לא נכון, הלכו לשחקנים הלא נכונים, פשוט שיחקו רע.
יוסי22 כתב:Angelstrong כתב:jol9 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.
בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.
לגבי ליאור אני מסכים בלו היה גרוע בצורה בילתי ניסבלת לפחות אליהו יכו ליצר מצבים לאחרים
כשבלאט מוציא אותו אחרי דקה וחצי רק כי הוא החטיא זריקה טובה שהוא חייב לקחת זה בהכרח יביא לתסכול שלו , בלאט הוא האשם הכמעט בלעדי בהפסד היום .
במשחק כזה סופו ואליהו צריכים לשחק לפחות 20 דקות ביחד , אז יופי מכבי שמרה סביר בהגנה אבל לא הגיעה להתקפה אחת נורמלית כי בלאט וויתר על שני הכלים ההתקפיים הכי טובים ואמינים שלו ואגב במשחק כזה הייתי אומר לסופו שיזרוק 20 פעם כי הוא לקח זריקות טובות בניגוד לכל השאר (חוץ מלאנגפורד ) ואם לבלאט היתה טיפה יותר סבלנות איתו זה היה נכנס .
אני ממש לא חושב שזה היה טעות לחשוב שמכבי פייבוריטית , אבל עם ניהול משחק כזה ועם חמישיה תבוסתנית כזו זה באמת קשה.
JasonWilliams12 כתב:לפי דעתי אפשר לשחחר כבר עכשיו את סמית' אוחיון פאפס ובורשטיין ונסתדר עם מה שיש
לפיינל פור כבר לא נגיע
יוסי22 כתב:Angelstrong כתב:jol9 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
כשבלאט מוציא אותו אחרי דקה וחצי רק כי הוא החטיא זריקה טובה שהוא חייב לקחת זה בהכרח יביא לתסכול שלו , בלאט הוא האשם הכמעט בלעדי בהפסד היום .
במשחק כזה סופו ואליהו צריכים לשחק לפחות 20 דקות ביחד , אז יופי מכבי שמרה סביר בהגנה אבל לא הגיעה להתקפה אחת נורמלית כי בלאט וויתר על שני הכלים ההתקפיים הכי טובים ואמינים שלו ואגב במשחק כזה הייתי אומר לסופו שיזרוק 20 פעם כי הוא לקח זריקות טובות בניגוד לכל השאר (חוץ מלאנגפורד ) ואם לבלאט היתה טיפה יותר סבלנות איתו זה היה נכנס .
אני ממש לא חושב שזה היה טעות לחשוב שמכבי פייבוריטית , אבל עם ניהול משחק כזה ועם חמישיה תבוסתנית כזו זה באמת קשה.
סופו יצא כי המשחק של מכבי בהתקפה היה סביבו והוא לא הצליח לקלוע נקודות
jol9 כתב:Angelstrong כתב:asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו
גל גל כתב:עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם, מרסר, משה ו־40 אורחים