מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב - ברצלונה - חמישי, 21:45 ,ערוץ 10

הודעהעל ידי oriya » 26 ינואר 2012, 21:45

asafb96 כתב:
Allan Turing כתב:הימורים של רגע אחרון??

81-67 למכבי

חח גדול :)
נערך לאחרונה על ידי oriya בתאריך 26 ינואר 2012, 21:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
oriya

הודעהעל ידי ni4ni » 26 ינואר 2012, 21:45

באמת שאין הרבה משמעות לזה. נגיד שהיינו מנצחים בנקודה או שתיים, הרי לא היה סיכוי ריאלי להפסיד בפחות מזה בספרד...
ni4ni

הודעהעל ידי Angelstrong » 26 ינואר 2012, 21:46

asafb96 כתב:
Angelstrong כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו

קשה לשמור על לורבק וואסקז

סנטר עם אורנטצייה הגנתית, כמו שהנדריקס נחשב, צריך להסתדר עם לורבק. לורבק הוא 4, ובכל זאת חגג על הנדריקס בפוסט פעם אחר פעם
לגבי ווסאקאז, אני בספק אם הוא נתן בשנה האחרונה משחק כזה. פשוט עשה מה שבא לו
זה לא אומר שהנדריקס שחקן הגנה גרוע פתאום, אבל הוא לא הסטופר ההגנתי המדהים שהפכו אותו. שחקן נשמה, בלי ספק, אבל....

אתה צודק הנדריקס לא שחקן הגנה אישית מעולה אבל הוא כן שחקן הגנה טוב פשוט זה קורה לכל שחקן שחוגגים לו על הראש
Angelstrong

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 ינואר 2012, 21:48

חבר'ה תפיסקו כבר לקבור שחקנים אחרי משחק אחד, זה נהיה כבר מעצבן!

ברצלונה קבוצה שבנויה טוב מידי בשביל מכבי, אין מה לעשות, זה עובדה שהוכחה בשנתיים האחרונות!
ההפסד לא אמור להפתיע אף אחד, בייחוד לא כשהקו הקדמי תופס יום חלש למדי ולא מייצר נקודות (להזכירכם - עיקר הנקודות של מכבי לא אמורות לבוא מהגארדים).

ברצלונה קבוצת הגנה פנטסטית, אבל בהתקפה הם ממש לא מבריקים,
כך שבהתחשב בעובדה שעד למשחק הבא נקבל את פניני וסופו יהיה כשיר ב-100%, אפשר להיות טיפה אופטימיים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 21:48

oriya כתב:
asafb96 כתב:

81-67 למכבי

ביום טוב של מכבי, זה בהחלט תוצאה סבירה
בארסה קבוצה התקפית רעה, ולמרות ההגנה המצוינת של בארסה, צריך לתת גם "קרדיט" להתקפה הרעה של מכבי. שיחקו לא נכון, הלכו לשחקנים הלא נכונים, פשוט שיחקו רע.
אני מחכה למפגש בינהם לצסק"א, ואני מאמין שצסק"א תפרק אותם, ותראה לכולם שההגנה המדהימה שלהם, ממש לא דבר חריג שלא ראינו
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 26 ינואר 2012, 21:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי itai7 » 26 ינואר 2012, 21:48

שבוע הבא סופו אמור לחגוג מול הסרדין שארמדיני וחבריו
itai7

הודעהעל ידי ni4ni » 26 ינואר 2012, 21:49

הנדריקס קטן יחסית לסנטר ומתקשה להתמודד עם בהמות של 2.10 ומעלה. הוא בעצם 4 שהוסב לסנטר במכבי
ni4ni

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2012, 21:49

Angelstrong כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס פשוט שומר אישי די בינוני. אפשר לומר שהוא שחקן נשמה ולוחם עד מחר, באמת, כל זה יאמר לזכותו, אבל לורבק ו-וואסקאז פשוט חוגגים עליו. הוא פשוט ניהיה המיס מאצ', ובארסה הולכים עליו

אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.

בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.

סופו היה נראה מדוכא והיה עולה למגרש בלי רצון לשחק.
לגבי ליאור אני מסכים בלו היה גרוע בצורה בילתי ניסבלת לפחות אליהו יכו ליצר מצבים לאחרים

כשבלאט מוציא אותו אחרי דקה וחצי רק כי הוא החטיא זריקה טובה שהוא חייב לקחת זה בהכרח יביא לתסכול שלו , בלאט הוא האשם הכמעט בלעדי בהפסד היום .

במשחק כזה סופו ואליהו צריכים לשחק לפחות 20 דקות ביחד , אז יופי מכבי שמרה סביר בהגנה אבל לא הגיעה להתקפה אחת נורמלית כי בלאט וויתר על שני הכלים ההתקפיים הכי טובים ואמינים שלו ואגב במשחק כזה הייתי אומר לסופו שיזרוק 20 פעם כי הוא לקח זריקות טובות בניגוד לכל השאר (חוץ מלאנגפורד ) ואם לבלאט היתה טיפה יותר סבלנות איתו זה היה נכנס .

אני ממש לא חושב שזה היה טעות לחשוב שמכבי פייבוריטית , אבל עם ניהול משחק כזה ועם חמישיה תבוסתנית כזו זה באמת קשה.
יוסי22

Re: מכבי תל אביב-ברצלונה,21:45,ערוץ 10

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ינואר 2012, 21:50

JasonWilliams12 כתב:גם אני לא ממש חושב שננצח
סמית' עם 3 איבודים 5 נקודות ו 0 אסיסטים
אוחיון עם 8 איבודים שרק 2 יספרו ו 0 נקודות ו אסיסט
לאנג עם 20 נקודות באחוזים סבירים
סופו 10 נקודות
אליהו 6 נקודות
הנדריקס 4

מישהו יכול להביא סטיסטיקה כדי לדעת כמה קרוב הייתי לפני המשחק?
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי nati0nal » 26 ינואר 2012, 21:50

המשחק הזה הרס לי את הבריאות לעזעזל סופו היה פח לא יכול להיות שהסנטר המוביל שלך יהיה גמור אחרי 8 דקות משחק !
סמית אם הגנה נהדרת אבל איפה התרומה בהתקפה כנל ליאור בלו שאייר גיימס טל והרשימה ערוכה
פחות מ 60 נק לא כול יום רואים במחוזותינו הלך המקום הראשון.
nati0nal

הודעהעל ידי oriya » 26 ינואר 2012, 21:51

asafb96 כתב:
oriya כתב:
asafb96 כתב:

81-67 למכבי

ביום טוב של מכבי, זה בהחלט תוצאה סבירה
בארסה קבוצה התקפית רעה, ולמרות ההגנה המצוינת של בארסה, צריך לתת גם "קרדיט" להתקפה הרעה של מכבי. שיחקו לא נכון, הלכו לשחקנים הלא נכונים, פשוט שיחקו רע.

לא , התכוונתי שקלעת בול במספרים רק הפוך ועשר נקודות פחות לכל קבוצה :)
oriya

הודעהעל ידי Angelstrong » 26 ינואר 2012, 21:51

יוסי22 כתב:
Angelstrong כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

אני מסכים שבחצי השני ריצ' הפסיק להיות אפקטיבי ושיחק יותר מדי. הוא שחקן של אנרגיות, וכשהוא משחק כ"כ הרבה אז הן נעלמות.

בכל מקרה, בארסה קבוצה התקפית רעה מאוד, ומכבי פשוט לא ניצלה את זה. אני חושב שבלאט ברח מהר מדי מאליהו, וגם לא שיתף את סופו.
דווקא כשהשופטים החלו לשרוק לעבירות על הגבוהים של בארסה, היה מקום לעלות את סופו, שהיה מקבל את אותן השריקות בדיוק.

לגבי ליאור אני מסכים בלו היה גרוע בצורה בילתי ניסבלת לפחות אליהו יכו ליצר מצבים לאחרים

כשבלאט מוציא אותו אחרי דקה וחצי רק כי הוא החטיא זריקה טובה שהוא חייב לקחת זה בהכרח יביא לתסכול שלו , בלאט הוא האשם הכמעט בלעדי בהפסד היום .

במשחק כזה סופו ואליהו צריכים לשחק לפחות 20 דקות ביחד , אז יופי מכבי שמרה סביר בהגנה אבל לא הגיעה להתקפה אחת נורמלית כי בלאט וויתר על שני הכלים ההתקפיים הכי טובים ואמינים שלו ואגב במשחק כזה הייתי אומר לסופו שיזרוק 20 פעם כי הוא לקח זריקות טובות בניגוד לכל השאר (חוץ מלאנגפורד ) ואם לבלאט היתה טיפה יותר סבלנות איתו זה היה נכנס .

אני ממש לא חושב שזה היה טעות לחשוב שמכבי פייבוריטית , אבל עם ניהול משחק כזה ועם חמישיה תבוסתנית כזו זה באמת קשה.

סופו יצא כי המשחק של מכבי בהתקפה היה סביבו והוא לא הצליח לקלוע נקודות
Angelstrong

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 26 ינואר 2012, 21:52

JasonWilliams12 כתב:לפי דעתי אפשר לשחחר כבר עכשיו את סמית' אוחיון פאפס ובורשטיין ונסתדר עם מה שיש
לפיינל פור כבר לא נגיע

כן, ואתה ואנגלסטרונג שכולם הורסים אצלו את המשחק, תחליפו אותם :cool

בכלל יש כאן כמה בפורום שיכולים להיות גם מאמנים וגם סנטרים ולהגיע לפיינל פור.
הלוואי והייתם יכולים לקלוע בכמות תואמת להשמצות שלכם.

לילה טוב
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי מכביסט » 26 ינואר 2012, 21:53

ברסה היא לא קבוצת הגנה גדולה ולא בטיח
זאת קבוצת בושידו מלוכלת שעושה עבירות בכמויות מסחריות ורק על 10 אחוז מהעבירות שהם עושים השופטים שורקים ובשאר העבירות המשרוקית פשוט דוממת וזה בגלל הרספקט הבלתי רגיל שהם מקבלים.
מכביסט

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 26 ינואר 2012, 21:53

יוסי22 כתב:
Angelstrong כתב:
jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

אם מכבי הייתה פייבוריטית היא הייתה מנצחת כולל טעויות של בלאט
מכבי פשוט קבוצה עם שחקנים קקה חוץ מלאנג סופו אליהו כל השאר הביתה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ינואר 2012, 21:54

סופו יצא כי המשחק של מכבי בהתקפה היה סביבו והוא לא הצליח לקלוע נקודות

ומה בלו עשה?? לא עדיף היה לשחק עם הנדריקס וסופו יותר דקות, במקום לתת ללורבק להוציא פאולים בקלילות מבלו?
סופו היה צריך לשחק יותר, ובלאט היה צריך לשים סביבו הרכב קלעים, ולומר לו תמיד לחפש מסירה החוצה, וגם ליאור כמובן, היה חייב לשחק הרבה הרבה יותר. גם פאפאלוקאס לטעמי היה צריך לקבל יותר דקות, בטח עדיף מאשר לזרוק את שאייר פתאום למים העמוקים, ולתת לו לעלות ברבע 4, שיא הלחץ והמאני טיים, משחק צמוד, אחרי שהוא לא שיחק ועולה קר וחסר ביטחון.
ניהול משחק רע מאוד של בלאט
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 26 ינואר 2012, 21:55

לא קלענו פאקינג שלשה אחת. זה מסכם את הכל.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 26 ינואר 2012, 21:55

עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 26 ינואר 2012, 21:55

jol9 כתב:
Angelstrong כתב:

מתי ליאור לאחרונה נתן משחק טוב מול קבוצה מהטופ? אני חושב שאפשר להעלות שוב את סוגיית מאצ'באן והמקום שלו בקבוצה. דייויד חיפש ריווח וגבוה שגם יקלע מבחוץ היום ולכן לדעתי התעקש על בלו. במצב אחר בלו לא היה משחק והיינו רואים את מילאן עם הנדריקס או סופו.
שחף

הודעהעל ידי itai7 » 26 ינואר 2012, 21:55

גל גל כתב:עזבו שטויות כרגע בוא נתרכז במקום השני ובלנצח את קאנטו שבוע הבא ולהיות רגל וחצי בהצלבה,אני כמעט בטוח שאם נפגוש את קאזאן אנחנו בפיינל פור

:thumbup
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם, מרסר, משה ו־40 אורחים