אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 13:24

קובי כתב:אם כבר מניות בירידה כאופציה לסנטר מחליף, מיודעינו ראדוליצה.

נכון, גם אני חשבתי עליו
היה לו חוזר מזל באפס, בגלל פציעה עוד לפני שהתחילה העונה, ואז הוא הושאל לגרמניה שחזר מהפציעה, והיה דווקא טוב שם, יחסית לדקות שקיבל
השנה הוא היה מחליף של פקוביץ', אבל אחרי שהוא חזר לNBA, ראדוליצה מאוד מרשים, כולל משחק מצוין אתמול. באטיסטה ובאראץ' חתומים באפס לחוזים די ארוכים, ואולי יהיה אפשר להביא אותו למכבי. מאצ'בן ישכנע אותו לבוא.. ;)
גם שרמנידי שהוצע פה שחקן מצוין, והאמת שמסתכלים על זה, מכבי תוכל להסתדר גם בלי הנדריקס. ריץ' שחקן מצוין, אבל בסכומים שהוא דורש, בהחלט יש שחקנים מצוינים, וטובים לא פחות שיהיה אפשר להביא
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ינואר 2012, 13:32

asafb96 כתב:

נכון, גם אני חשבתי עליו
היה לו חוזר מזל באפס, בגלל פציעה עוד לפני שהתחילה העונה, ואז הוא הושאל לגרמניה שחזר מהפציעה, והיה דווקא טוב שם, יחסית לדקות שקיבל
השנה הוא היה מחליף של פקוביץ', אבל אחרי שהוא חזר לNBA, ראדוליצה מאוד מרשים, כולל משחק מצוין אתמול. באטיסטה ובאראץ' חתומים באפס לחוזים די ארוכים, ואולי יהיה אפשר להביא אותו למכבי. מאצ'בן ישכנע אותו לבוא.. ;)
גם שרמנידי שהוצע פה שחקן מצוין, והאמת שמסתכלים על זה, מכבי תוכל להסתדר גם בלי הנדריקס. ריץ' שחקן מצוין, אבל בסכומים שהוא דורש, בהחלט יש שחקנים מצוינים, וטובים לא פחות שיהיה אפשר להביא

איזה סכומים הנדריקס דורש??

כולכם השתגעתם? אתם באמת מאמינים לוואלה וחושבים שהנדריקס דורש מיליון דולר? נו באמת..
הוא ישאר בשביל 700-750 אלף דולר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 13:48

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

נכון, גם אני חשבתי עליו

איזה סכומים הנדריקס דורש??

כולכם השתגעתם? אתם באמת מאמינים לוואלה וחושבים שהנדריקס דורש מיליון דולר? נו באמת..
הוא ישאר בשביל 700-750 אלף דולר..

אף אחד לא אומר שהוא ישאר בסכום הזה. להיפך, מכבי כבר הציעו לו הארכת חוזה, וסביר להניח שזה הסכום פחות או יותר, והסוכנים שלו צחקו. הנדריקס שחקן שיכול לקבל מיליון יורו בכיף בקיץ. המניות שלו בעליה, וקבוצה כמו ריאל, קאחה, בארסה, אפס, פנר, מילאנו, וכל קבוצה אחרת כזאת, בכיף לשים לו את הסכום הזה.
אם הוא היה מוכן להאריך את החוזה בגלל שהוא מעדיף להישאר במכבי ולוותר על כסף, יכול ליהיות שהוא כבר היה חותם, אבל נראה שהוא מחכה לקיץ כמו פרקינס ואידסון, ולא מסכים להאריך, לפחות כרגע. אם זה ימשך ככה ונגיע לקיץ בלי חוזה, קיים סיכוי לא קטן שהוא יקבל הצעה של מיליון יורו או יותר, ויגיד שלום. גם אם הוא יסכים להישאר תמורת סכום נמוך יותר, כמו 800 אלף דולר לדוגמא, מכבי לא צריך לתת לו את זה, כי כמה שהוא שחקן נשמה ונלחם, עם איכויות טובות, הוא לא שווה בשביל מכבי את זה, ויש מספיק שחקנים שיוכלו לסגור את החור הזה גם בפחות כסף
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2012, 14:38

הבעיה בעזיבה של הנדריקס היא העדר פועל שחור ואתלטי בקבוצה ולכן אני חושב שאם הוא יעזוב צריך להביא שחקן שדומה לו כי כל קבוצה צריכה שחקן כזה
שרמאדיני,דיוויס ומאריץ'(שיכול גם בכיף להחליף את סופו)הם סנטרים מצויינים אבל אני לא יודע אם כדאי להביא אותם במקום פועל שחור למרות ששילוב של מאריץ וסופו גורם לי ליירר על המקלדת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2012, 14:41

asafb96 כתב:

נכון, גם אני חשבתי עליו

אני זוכר את הוויכוח הגדול ביננו על שרמאדיני כשטענת שהוא לא טוב בעוד אני טענתי שהוא הולך להיות סנטר מצויין
כנראה שגם אתה הבנת השנה שהוא טוב ושיש לו עוד הרבה פוטנציאל(הוא בסך הכל בגיל של מצ'באן ועם יותר עונות ממנו ביורוליג)

אני לא בטוח שמכבי תוכל להביא אותו כי הוא הושאל לקאנטו מפאו' כך שזה תלוי ברצון שלה

אגב איפה מוצאים את השכר של השחקנים באתר in the game?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 14:58

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

נכון, גם אני חשבתי עליו

אני זוכר את הוויכוח הגדול ביננו על שרמאדיני כשטענת שהוא לא טוב בעוד אני טענתי שהוא הולך להיות סנטר מצויין
כנראה שגם אתה הבנת השנה שהוא טוב ושיש לו עוד הרבה פוטנציאל(הוא בסך הכל בגיל של מצ'באן ועם יותר עונות ממנו ביורוליג)

אני לא בטוח שמכבי תוכל להביא אותו כי הוא הושאל לקאנטו מפאו' כך שזה תלוי ברצון שלה

לא לא לא לא
אתה טועה בגדול. בחיים לא אמרתי ששרמנידי לא טוב. להיפך, תמיד טענתי שהוא אחלה סנטר, ופוטנציאל. מה שאמרתי, זה שאין שום צורך להביא אותו שנה שעברה ולהשאיל, כי אתה ועוד כמה חברה אמרו שכדי לעשות את בגלל שאם סופו ילך, אז הוא יחזור. אני אמרתי שלא צריך להביא אותו עכשיו רק למקרה שסופו ילך, כי אם לא סתם ניתקע עם החוזה שלו. אמרתי שאם סופו ילך, יהיה פשוט אפשר להביא אותו/סנטר אחר בקיץ, לא צריך לשלם עליו בייאאוט רק למקרה ש... טענתי שלא צריך להביא אותו סתם כדי להשאיל כשיש סיכוי שכלל לא נצטרך אותו, אבל אם הוא חופשי, והנדריקס/סופו עוזרים, אין ספק שהוא שם טוב
הבעיה היא, כמו בעונה שעברה, זה החוזה שלו. הכל תלוי במתי החוזה שלו מסתיים, וכמה פאו ידרשו אם יש לו חוזה שם
בקשר ל"פועל השחור", יכול ליהיות שזה נכון, אבל אם יש אופציה להביא שחקן כמו מאריץ' באותו סכום, אין לי בכלל ספק שזה עדיף להביא אותו במקום ריץ', ונישאר בלי "פועל שחור"
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2012, 15:07

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

נכון, גם אני חשבתי עליו

לא לא לא לא
אתה טועה בגדול. בחיים לא אמרתי ששרמנידי לא טוב. להיפך, תמיד טענתי שהוא אחלה סנטר, ופוטנציאל. מה שאמרתי, זה שאין שום צורך להביא אותו שנה שעברה ולהשאיל, כי אתה ועוד כמה חברה אמרו שכדי לעשות את בגלל שאם סופו ילך, אז הוא יחזור. אני אמרתי שלא צריך להביא אותו עכשיו רק למקרה שסופו ילך, כי אם לא סתם ניתקע עם החוזה שלו. אמרתי שאם סופו ילך, יהיה פשוט אפשר להביא אותו/סנטר אחר בקיץ, לא צריך לשלם עליו בייאאוט רק למקרה ש... טענתי שלא צריך להביא אותו סתם כדי להשאיל כשיש סיכוי שכלל לא נצטרך אותו, אבל אם הוא חופשי, והנדריקס/סופו עוזרים, אין ספק שהוא שם טוב
הבעיה היא, כמו בעונה שעברה, זה החוזה שלו. הכל תלוי במתי החוזה שלו מסתיים, וכמה פאו ידרשו אם יש לו חוזה שם
בקשר ל"פועל השחור", יכול ליהיות שזה נכון, אבל אם יש אופציה להביא שחקן כמו מאריץ' באותו סכום, אין לי בכלל ספק שזה עדיף להביא אותו במקום ריץ', ונישאר בלי "פועל שחור"

אולי הוויכוח התחיל ככה אבל אני זוכר שהוא התפתח לזה שאתה חושב שהוא סנטר נחמד בעוד אני טוען שהוא סנטר מצויין(או שאני טועה)אבל לא משנה
אני דווקא חושב שיש חשיבות לפועל השחור כי:
1.הוא מביא אנרגיות גדולות מהספסל(מין שחקן שישי)
2.הוא תורם בדברים שאחרים לא יכולים לעשות(לפחות לא באותה היעילות) כמו נקודות קלות מריבאונד התקפה,חסימות,הגנה ועוד
למרות שאני ממש לא אתנגד לסופו ומאריץ' בעמדה חמש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ינואר 2012, 15:47

פשוט צריך לצאת מהקונספט שמחפשים מחליפים שדומים לשחקנים שאותם הם אמורים להחליף.

אני חושבת שבעיקרון אתה צודק, אבל מצד שני בקבוצה שיש לך את סופו שלא שומר ולא יוצא לשחקנים מחצי מרחק או גארדים אתה כן צריך סנטר בקבוצה שיעשה את כל הדברים האלה..מה גם שבלאט מאוד אוהב שחקנים כאלה..

felix_r כתב:אם הנדריקס יעזוב, אני אישית מעדיף סנטר אמיתי שיחליף את סופו מהספסל. ז'וריץ' נראה לי מעמד לא רע בכלל לעמדת הסנטר המחליף.

אני לא רואה אותו יוצא ממלאגה אלא אם כן הם יהיו בבעיות כלכליות רציניות מאוד מאוד..וגם אז אני לא חושבת שמכבי תצליח לתפוס אותו..
כשהיו צריכים שחקן בינואר ואמרו שזה או מצ'באן או זוריץ' אמרתי שזוריץ' יותר מתאים לסיטואציה אבל מצ'באן נחשב וונדר קיד..בדיעבד חבל שלא הלכו על זוריץ' כי קשה לראות את מצ'באן משתלב במכבי בשנים הבאות(בעמדה שלו)

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,עכשיו כשיש דיבורים שהסוכנים של הנדריקס דורשים בסביבות ה-1-1.2 מליון יכול להיות שפול דיוויס צריך להפוך לאופציה יותר רצינית לאור מצב השוק..למרות שאני חושבת שבלאט ירצה מישהו בסגנון של הנדריקס וג'יימס(כן,שחור)..למרות שדיוויס לא מתקרב להנדריקס בעבודה השחורה וההאסל וזה משהו שבלאט יחפש אני חושבת במידה והנדריקס לא יהיה..

אני לא חושבת אבל שצריך להגיד ''טוב,אם הנדריקס לא נשאר אז יש לנו את מצ'באן''..אין קשר בין מצ'באן לעמדה הזאת ועדיף שלא יהיה גם..השאלה היא האם הנהלת מכבי תגיד ''מצטערים,יש את מצ'באן,תסתדר''..

את אמרת שיש לו חרא אופי, לא רוצה אנשים בלי שמחת חיים במכבי..
שכחתי את המילה שמתארת את האופי שלו..

קראתי לו ''אדיש''..הוא חסר אישיות לחלוטין על גבול הדושבג..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 22 ינואר 2012, 15:56

סוג של מוריס?
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ינואר 2012, 16:02

JasonWilliams12 כתב:סוג של מוריס?

כן משהו כזה..
אני לא יודעת איך הוא כשהולך לו ממש טוב..כי הקבוצה יכלה לזכות ביורוליג ומוריס עדיין היה כזה '' :unsure ''..אז אני לא יודעת אם גם על המגרש הוא אדיש אבל מחוץ למגרש זאת שהוא היה אצלה בתוכנית(תוכנית שידוכים למליונרים כשהוא חשב שהוא הולך לקבל 70 מליון מהקליפרס)תיארה אותו כ''מקרה טיפוסי של חסר אישיות אבל הרבה כסף''..הוא גם לא התנהג יפה לבחורה שהיא שידכה לו והיא זרקה אותו מהסוכנות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ינואר 2012, 16:22

אולי הוויכוח התחיל ככה אבל אני זוכר שהוא התפתח לזה שאתה חושב שהוא סנטר נחמד בעוד אני טוען שהוא סנטר מצויין(או שאני טועה)אבל לא משנה
אני דווקא חושב שיש חשיבות לפועל השחור כי:
1.הוא מביא אנרגיות גדולות מהספסל(מין שחקן שישי)
2.הוא תורם בדברים שאחרים לא יכולים לעשות(לפחות לא באותה היעילות) כמו נקודות קלות מריבאונד התקפה,חסימות,הגנה ועוד
למרות שאני ממש לא אתנגד לסופו ומאריץ' בעמדה חמש

אתה טועה, אמרתי שהוא סנטר טוב, שיכול להתפתח לסנטר מצוין, אבל להביא אותו באותה תקופת זמן זה פשוט טעות. זה כמו שתביא עכשיו סתם לדוגמא את וואלאנצ'יונס. הוא שחקן מצוין? אין צל של ספק. אבל איפה הוא יכנס? איזה דקות הוא יקבל? אם הוא יעזוב לNBA? אם סופו והנדריקס ישארו? יש הרבה גורמים. אם סופו/הנדריקס עוזבים, שרמנידי יכול ליהיות מועמד טוב, אבל אם הם נשארים, אין בו שום צורך
יש חשיבות לפועל שחור, אבל אני לא חושב שעדיף לקחת את הנדריקס בגלל שהוא "פועל שחור", ולוותר על שחקן יותר איכותי כמו מאריץ' אם אפשר להביא את שניהם באותו סכום כסף
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ינואר 2012, 18:49

אני בכלל לא בטוח שחייבים להחתים "פועל שחור", יש עוד דרך להסתכל על זה.. סופו משחק מעט דקות יחסית לסנטר מוביל, ולכן הסנטר המחליף צריך להיות דומיננטי לא פחות מסופו, גם בהתקפה..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2012, 19:10

שם נוסף של שחקן שיכול לפרוץ במכבי הוא דווין מיצ'ל מאשקלון
למרות שאני נגד שחקנים מהליגה הוא לא מפסיק להרשים אותי:חודר אדיר,אתלט,מוסר הרבה,ריבאונד,חטיפות וקליעה טובה(למרות שיש עוד מה לשפר)

אני לא אתפלא אם הוא יצליח גם ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 ינואר 2012, 08:52

Holiday_Armadillo כתב:

כן משהו כזה..
אני לא יודעת איך הוא כשהולך לו ממש טוב..כי הקבוצה יכלה לזכות ביורוליג ומוריס עדיין היה כזה '' :unsure ''..אז אני לא יודעת אם גם על המגרש הוא אדיש אבל מחוץ למגרש זאת שהוא היה אצלה בתוכנית(תוכנית שידוכים למליונרים כשהוא חשב שהוא הולך לקבל 70 מליון מהקליפרס)תיארה אותו כ''מקרה טיפוסי של חסר אישיות אבל הרבה כסף''..הוא גם לא התנהג יפה לבחורה שהיא שידכה לו והיא זרקה אותו מהסוכנות..

כרמל , את שופטת את האישיות של השחקן על פי תוכנית ריאלטי שאפילו לא משודרת חיי אלא נערכת לצורכי רייטינג ??? לפי זה אז אריק אלפרט שזכה בהשרדות הוא הטיפוס הכי תחמן והכי חרא שיש בעוד שבמציאות מסתבר שהוא בן אדם מדהים ורופא ילדים אהוב ביותר....
האמת שאישית אני מעדיף טיפוסים שקטים ורציניים מאשר ליצנים . למרות שבכל קבוצה צריך שיהיה איזון ובמכבי כבר יש את הליצן.....

אגב אני התכוונתי שבבחירה של כל שחקן כולל מחליף לסופו , לא חייבים להישאר באותה שבלונה כי לא תמיד אפשר למצוא שחקן שמשחק באותו הסגנון . מכבי בעשור האחרון התבססה בדרך כלל על מספרי 4 עם יכולת חסימה גבוהה כמו באסטון , מוריס , לאזמה...אבל בגלל שעכשיו אליהו משחק ב-4 אז הלכו על שחקן כזה כמחליף לעמדה 5 (הנדריקס ) ככה שקצת שינו תפיסה . צריך לראות מי יעזוב קודם סופו או הנדריקס אם בכלל יעזבו ולפי זה לבחור את המחליף שישלים את החסרונות של האחר....

שחקן שחשבתי שיכול להיות מחליף טוב להנדריקס הוא שארוד פורד (שיחק יחד עם לאנגפורד באיטליה...) שחקן הגנה וריבאונדר מצויין וגם התקפית הוא טוב , רק שהבחור חתם בקיץ בביירן מינכן ועזב בתחילת העונה בגלל בעיות אישיות ומאז פשוט נעלם....מישהו יודע איפה הוא היום ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2012, 15:02

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן משהו כזה..

כרמל , את שופטת את האישיות של השחקן על פי תוכנית ריאלטי שאפילו לא משודרת חיי אלא נערכת לצורכי רייטינג ??? לפי זה אז אריק אלפרט שזכה בהשרדות הוא הטיפוס הכי תחמן והכי חרא שיש בעוד שבמציאות מסתבר שהוא בן אדם מדהים ורופא ילדים אהוב ביותר....
האמת שאישית אני מעדיף טיפוסים שקטים ורציניים מאשר ליצנים . למרות שבכל קבוצה צריך שיהיה איזון ובמכבי כבר יש את הליצן.....

אתה לא יכול להשוות הישרדות לתוכנית שידוכים..
אם היית רואה את הפרק היית מבין..חוץ מזה שאני העלתי את השם לו בעמוד הקודם לא? זה אומר שאין לי בעיה שיבוא..אני רק אומרת שהוא קצת ''צנון''..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 ינואר 2012, 05:04

הבנתי כרמל...בכל מקרה צנון יכול לשדרג מאוד את הסלט... (-:
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 27 ינואר 2012, 08:15

עוד שם לפנקס- פול דייויס מקאחסול:
http://www.acb.com/jugador.php?id=BJ4
2.11 מ' אתלטי, חזק, משחק עם הגב לסל, קליעה מחצי מרחק, ריבאונדר מצויין. 17.5 נק', 8.3 ריב' באחוזים מצויינים בליגה הספרדית.
http://www.youtube.com/watch?v=0aPWbWSTS8Q
http://www.youtube.com/watch?v=DIHTCgjAEXs
שחף

הודעהעל ידי שחף » 27 ינואר 2012, 09:05

אה, ובמקום הנדריקס, שם ישן ומוכר יחסית, מוחמד סנה הסנגלי, גירסאת העניים של בוניפייס אנ'דונג:
http://www.draftexpress.com/profile/Saer-Sene-246/
סבן פוטר אמיתי, חוסם משובח עם סטנדינג ריץ' מפלצתי של 5'9(הסטנדינג ריץ' של הווארד, לשם ההשוואה, הוא 3'9) שנותן 6.3 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-1.7 חסימות בליגה הספרדית.כנראה שעליו לורבק לא יחגוג כלכך בקלות.
שחף

הודעהעל ידי refael » 27 ינואר 2012, 21:29

מתי דורון פרקניס חוזר מהפציעה והאם נראה לכם שהוא רלוונטי לעונה הבאה?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 ינואר 2012, 23:14

מישהו התלונן שאין לנו שחקנים מעל 2.10? הנה המועמד שלי
http://www.one.co.il/Article/194197.html

ההודעה נכתבה בהומור\ציניות לכל אלה שחושבים ששחקנים טובים מעל 2.10 צומחים על עצים

אה וד''א,ברצלונה או יותר נכון לורבק כבר שיחק נגד מוחמד סנה העונה..הוא קלע 16 נקודות והוריד 9 ריבאונדים בלי יותר מדי בעיות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים