איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:16.5 נקודות בארבעת המשחקים האחרונים שלנו.
70% ל2, 46% ל3
למה לחרמן סתם את יוני
אתה יודע שהוא אוהב צעירות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:16.5 נקודות בארבעת המשחקים האחרונים שלנו.
70% ל2, 46% ל3
jol9 כתב:רוני, אתה חלאה...
השינוי שאני הכי אוהב אצלו זה בראש. בתחילת העונה הוא היה נראה כמו דפ"ר אבל עם הזמן האייקיו שלו השתפר פלאים, וגם המנטליות - יש דקות ארוכות שהוא נראה כמו השחקן הכי אחראי על המגרש. שזה לא כזה קשה כשסביבך ווימס וגאודלוק, אבל עדיין שיפור ביחס לעצמו. לא יודע לאן זה מוביל, מתישהו בטח תגיע גם ירידה, אבל אי אפשר להתכחש לזה שהוא השתפר. ההגנה לא מי יודע מה, אבל זה לא צירבאס. אסור לשכוח את התפקיד ואת המחיר שלו לפני ששופטים את הערך שהוא מביא לקבוצה.
jay כתב:בן אתה על אש!
משום מה הדיון של סקווינסי התגלגל למחוזות ראד. כתבתי שם:השינוי שאני הכי אוהב אצלו זה בראש. בתחילת העונה הוא היה נראה כמו דפ"ר אבל עם הזמן האייקיו שלו השתפר פלאים, וגם המנטליות - יש דקות ארוכות שהוא נראה כמו השחקן הכי אחראי על המגרש. שזה לא כזה קשה כשסביבך ווימס וגאודלוק, אבל עדיין שיפור ביחס לעצמו. לא יודע לאן זה מוביל, מתישהו בטח תגיע גם ירידה, אבל אי אפשר להתכחש לזה שהוא השתפר. ההגנה לא מי יודע מה, אבל זה לא צירבאס. אסור לשכוח את התפקיד ואת המחיר שלו לפני ששופטים את הערך שהוא מביא לקבוצה.
איתי-שגב כתב:אגב, יש כאלה שכבר שינו את דעתם עליו?.
my man כתב:לא צריך להיות שחקן אצלנו.
שמואל1 כתב:לא הייתי משאיר.
הוא מוכשר אבל טיפש מידי.
arel123 כתב:שמואל1 כתב:לא הייתי משאיר.
הוא מוכשר אבל טיפש מידי.
לא מבין למה ?, מייצר נקודות בצורה מצוינת ועל הדרך הוא גם נותן שואו מטורף לאוהדים, ההגנה שלו לא גרועה היא בסדר.
זה בדיוק מה שאנחנו צריכים כ3 מחליף, ומה זה 350 אלף דולר בשביל שחקן כזה, פשוט מציאה.
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:לא הייתי משאיר.
הוא מוכשר אבל טיפש מידי.
לא מבין למה ?, מייצר נקודות בצורה מצוינת ועל הדרך הוא גם נותן שואו מטורף לאוהדים, ההגנה שלו לא גרועה היא בסדר.
זה בדיוק מה שאנחנו צריכים כ3 מחליף, ומה זה 350 אלף דולר בשביל שחקן כזה, פשוט מציאה.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שואו.
MTA2311 כתב:3 משחקים טובים ושוב מדברים על להשאיר, כאילו לא למדנו כלום.
פורום של דו קוטביים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים