שועל כתב:נדמה לי שימיו של נתניהו ספורים
ונדמה לי שסער יהיה ראש הממשלה הבא
לא, לשניהם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:נדמה לי שימיו של נתניהו ספורים
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:נדמה לי שימיו של נתניהו ספורים
לא, לשניהם
Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בוואינט על אסון המסוקים, שזה אירוע שתמיד עניין אותי (זה וכפר גלעדי מ-2006)
למישהו יש כתבה/מאמר/ספר מעמיק על זה?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בוואינט על אסון המסוקים, שזה אירוע שתמיד עניין אותי (זה וכפר גלעדי מ-2006)
אני קראתי פעם על חייל שהיה אחד מהאחראים על איסוף חלקי הגופות. כתוצאה מכך הוא נשרט לכל החיים והתאבד אחרי כמה עשרות שנים.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בוואינט על אסון המסוקים, שזה אירוע שתמיד עניין אותי (זה וכפר גלעדי מ-2006)
אני קראתי פעם על חייל שהיה אחד מהאחראים על איסוף חלקי הגופות. כתוצאה מכך הוא נשרט לכל החיים והתאבד אחרי כמה עשרות שנים.
כן, גם אני קראתי עליו
שאחרי מאבק הכירו בו כחלל צה''ל
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה בוואינט על אסון המסוקים, שזה אירוע שתמיד עניין אותי (זה וכפר גלעדי מ-2006)
כן, גם אני קראתי עליו
שאחרי מאבק הכירו בו כחלל צה''ל
פשוט נורא.
החיילים שאספו את חלקי הגופות נזקקו לטיפול פסיכולוגי.
LIAV10 כתב:הסרט על מייקל לוין מרתק
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:הסרט על מייקל לוין מרתק
אני חושבת שממלחמת לבנון השנייה הסיפור הכי..מטלטל בוא נקרא לזה ששמעתי, היה על המפקד שנפצע וידע שהוא הולך למות, אז הוא הכריז בקשר על זה שיש חייל הרוג
Holiday_Armadillo כתב:באף מקום (כמעט) לא מציינים את זה שה''חשוד'' שפרץ לבית בפ''ת, אמר לילדה בת 12 שהוא רצח את המשפחה שלה וניסה לאנוס אותה, הוא מסתנן לא חוקי
Holiday_Armadillo כתב:באף מקום (כמעט) לא מציינים את זה שה''חשוד'' שפרץ לבית בפ''ת, אמר לילדה בת 12 שהוא רצח את המשפחה שלה וניסה לאנוס אותה, הוא מסתנן לא חוקי
yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
מה טריק זול? הכנס?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
מה טריק זול? הכנס?
כן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
מה טריק זול? הכנס?
כן
יש משהו שאובאמה את קרי עשו במדיניות החוץ שלהם שהוא לא טריק זול?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:קרי הבטיח לנתניהו שלא יהיו השלכות במועצת הביטחון לכנס בפריז. אם היינו צריכים עוד הוכחה שזה טריק פוליטי זול
מה טריק זול? הכנס?
כן
יש משהו שאובאמה את קרי עשו במדיניות החוץ שלהם שהוא לא טריק זול?
הרסו את המזרח התיכון עד היסוד, זה גם משהו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים