המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:"כשאתה מדבר עם אנשים מבחוץ, לאו דווקא זרים אלא גם ישראלים, הם לא באמת יודעים מה קורה בחולון. הם רק יודעים שיש בלאגן ולא יודעים מה יהיה ואתה הופך להרבה מאוד זמן ללא רלוונטי. עד שחשבתי, ובאמת חשבתי, שיש סיכוי שאנחנו נהיה בליגה השנייה. שאני אאמן קבוצה מהליגה השנייה. ממש חשבתי שזה יכול לקרות".
דן שמיר בראיון על התקופה הקשה עם חולון, ההצטרפות של יבזורי והיכולות של וימס
http://isport.co.il/showArticle-25786
הצופה כתב:מאוד מעניין רוני, תודה.
Weems13 כתב:rc4991 כתב:"כשאתה מדבר עם אנשים מבחוץ, לאו דווקא זרים אלא גם ישראלים, הם לא באמת יודעים מה קורה בחולון. הם רק יודעים שיש בלאגן ולא יודעים מה יהיה ואתה הופך להרבה מאוד זמן ללא רלוונטי. עד שחשבתי, ובאמת חשבתי, שיש סיכוי שאנחנו נהיה בליגה השנייה. שאני אאמן קבוצה מהליגה השנייה. ממש חשבתי שזה יכול לקרות".
דן שמיר בראיון על התקופה הקשה עם חולון, ההצטרפות של יבזורי והיכולות של וימס
http://isport.co.il/showArticle-25786
תנסה לעשות ראיון עם איזה שחקן ממכבי. עדיפות למילר. יש הרבה שאלות מסקרנות לשאול אותו על השיקום ואיך הוא מרגיש עכשיו ומה היו התחושות שלו שהוא נפצע ומה הוא חושב על כך שמכבי האריכה לו את החוזה...
הצופה כתב:מאוד מעניין רוני, תודה.
שמואל1 כתב:דיז'ון תומפסון שוחרר מירושלים
felix_r כתב:בלאומית נס ציונה הפסידה לרמת גן/גבעתים. עד כמה שאני מבין, באר-שבע עולה למקום הראשון בטבלה
RomanR כתב:felix_r כתב:בלאומית נס ציונה הפסידה לרמת גן/גבעתים. עד כמה שאני מבין, באר-שבע עולה למקום הראשון בטבלה
אכן, אם כי אתר ערוץ הספורט מסרב להכיר בכך
felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:בלאומית נס ציונה הפסידה לרמת גן/גבעתים. עד כמה שאני מבין, באר-שבע עולה למקום הראשון בטבלה
הכיסוי של הליגה הלאומית גרוע בכל האתרים, לא רק בספורט 5
RomanR כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:בלאומית נס ציונה הפסידה לרמת גן/גבעתים. עד כמה שאני מבין, באר-שבע עולה למקום הראשון בטבלה
הכיסוי של הליגה הלאומית גרוע בכל האתרים, לא רק בספורט 5
של כל הענפים פרט לכדורגל בעצם.
האמת שלא אהבתי כל כך את מה שעשו עם הקבוצה בהתחלה, ואת המינוי של בורגר, אבל עושה רושם שהוא הצליח לייצב את העסק. מקווה שלא יתפרקו בפלליאוף כמו שנה שעברה
שמואל1 כתב:בשלות כתב:דונטה סמית בפורטו ריקו .
לא היה מזיק למכבי במקום הגוויה של דווין סמית'.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:דונטה סמית בפורטו ריקו .
הוא גוויה בעצמו
שניהם מזיקים
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:דונטה סמית בפורטו ריקו .
הוא גוויה בעצמו
שניהם מזיקים
יותר גרוע מווימס בחדר הלבשה, שישאר בפורטו ריקו ויניח לנו
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:דונטה סמית בפורטו ריקו .
הוא גוויה בעצמו
שניהם מזיקים
יותר גרוע מווימס בחדר הלבשה, שישאר בפורטו ריקו ויניח לנו
רציתי להגיד, חיכיתי לפולו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים