המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:ראדיסב צ'ורצ'יץ': "הנהלת מכבי תל אביב כושלת, התסכול במועדון גדול"
http://sports.walla.co.il/item/3032585
אני לא מבין מה קרה למאיק צירבס. הוא היה הסנטר הכי דומיננטי ביורוליג במשך שנתיים, ובמכבי תל אביב לא מאפשרים לו לשחק באופן קבוע. הכול קורה הפוך
jol9 כתב:אני לא חושב שווייצ'יץ' חושב אחרת.
מכבי לקחה את היורוליג עם מקדונלד, שאראס ורייס כרכזים המובילים ועשתה גמר עם פארגו בעונת שיא.
העונה המוצלחת היחידה שאני זוכר של מכבי ביורוליג, ללא רכז שהיה אחד מהשניים-שלושה הטובים באירופה לאותה העת, היא עונת 2008 עם צביקה, אבל שם היתה עונה משוגעת, עם קו קדמי מטורף והגנה חזקה מאוד.
לא יכול להיות שווייצ'יץ' חשב שאוחיון ומקל זה מספיק בשביל לסחוב קבוצת יורוליג מובילה מעמדת הרכז.
jay כתב:זהאני לא מבין מה קרה למאיק צירבס. הוא היה הסנטר הכי דומיננטי ביורוליג במשך שנתיים, ובמכבי תל אביב לא מאפשרים לו לשחק באופן קבוע. הכול קורה הפוך
אומר שהוא לא ראה משחקים, מה שמעיב על כל מה שהוא אומר
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שווייצ'יץ' חושב אחרת.
מכבי לקחה את היורוליג עם מקדונלד, שאראס ורייס כרכזים המובילים ועשתה גמר עם פארגו בעונת שיא.
העונה המוצלחת היחידה שאני זוכר של מכבי ביורוליג, ללא רכז שהיה אחד מהשניים-שלושה הטובים באירופה לאותה העת, היא עונת 2008 עם צביקה, אבל שם היתה עונה משוגעת, עם קו קדמי מטורף והגנה חזקה מאוד.
לא יכול להיות שווייצ'יץ' חשב שאוחיון ומקל זה מספיק בשביל לסחוב קבוצת יורוליג מובילה מעמדת הרכז.
צריך לעניין אותנו מה הוא חושב ומה לא?
יוגב, גל ואני יכולים לתרום ורוצים לשחק. בגאצקיס כיבד אותנו גם כשלא שותפנו". פניני ומכבי מוכנים לכוכב האדום
rc4991 כתב:קלטו קטע, במכבי לא ענו לי כמה מהמנויים מחזיקים במנוי מלא
כנראה נקודה כואבת, מקווה להיכל חצי ריק
אוחיון ומקל בהחלט יספקו את הסחורה, אם רק יקבלו דקות משחק.
התיעוב הבלתי מוסבר של מר האוזמן לרכזים ישראלים גובל בסוג של גזענות עצמית. לא ברור מה מניע את הלכלוך הבלתי פוסק על שני רכזי יורוליג לגיטימיים ושניים מהשומרים היותר טובים באירופה
my man כתב:אוחיון ומקל בהחלט יספקו את הסחורה, אם רק יקבלו דקות משחק.
התיעוב הבלתי מוסבר של מר האוזמן לרכזים ישראלים גובל בסוג של גזענות עצמית. לא ברור מה מניע את הלכלוך הבלתי פוסק על שני רכזי יורוליג לגיטימיים ושניים מהשומרים היותר טובים באירופה
#אמיתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־9 אורחים