toja27 כתב:jay כתב:זה
אני לא מבין מה קרה למאיק צירבס. הוא היה הסנטר הכי דומיננטי ביורוליג במשך שנתיים, ובמכבי תל אביב לא מאפשרים לו לשחק באופן קבוע. הכול קורה הפוך
אומר שהוא לא ראה משחקים, מה שמעיב על כל מה שהוא אומר
אבל אם נעזוב את צירבס נקודתית, וכן אפשר להבין את התמיהה של צורצ'יץ לגבי שינוי ברמה של צירבס ששיחק הרבה יותר טוב בכוכב, ברגע שאתה מפתר מאמן אחרי שני מחזורים ומוסיף לזה פיטורים של מאמן אחרי 10 מחזורים שהיה במאזן 5-5 ומוסיף תנאים הזויים למאמן השלישי להישארתו בעונה הבאה בלי לעשות שינוי אחד בסגל ומוסיף את העונה שעברה, אתה מודיע קבל עם ועדה שהכישלון של ההנהלה . זה ברור כבר לכולם.
הוא מקבל 15 דק' למשחק ביורוליג, והוא משחק בהן בצורה נוראית ולא מחויבת. הוא לא מבצע פעולות כדורסל בסיסיות כמו בוקס אאוט בהגנה או חסימות אמיתיות בהתקפה. זה שזה מכבי וההנהלה דואגת שלא יהיה רכז ולא יהיה מאמן, זה בטח לא עוזר, וכנראה שהיה אפשר להוציא ממנו יותר, אבל הבסיס אותו בסיס ואני לא קונה את זה כמו שאני לא קונה את זה שההופעות המביכות של ווימס בליגה הישראלית זו אשמת ההנהלה.
אגב, אני אולי לא חתול גזעי שאני אומר את זה, אבל לדעתי הדר באמת התפטר, ואין שום קשר לתקרית עם מזרחי וכל הקונספירציות האלה.