המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:רוי מאושר.
LIAV10 כתב:כיף לצפות בסלטיקס
הורפורד סנטר אדיר.
yanay21 כתב:אם ראס או הארדן זוכים בMVP, מישהו בארגון הזה חייב למות
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אם ראס או הארדן זוכים בMVP, מישהו בארגון הזה חייב למות
ברור שזה לא יקרה הרי
yanay21 כתב:אם זה לברון או דוראנט, אז לברון. כי זה קשור מאוד למי יותר חשוב לקבוצה שלו, לא רק מי טוב
שועל כתב:yanay21 כתב:אם זה לברון או דוראנט, אז לברון. כי זה קשור מאוד למי יותר חשוב לקבוצה שלו, לא רק מי טוב
אני גם בעד לברון, אבל דוראנט חשוב פחות לקבוצה שלו כי היא פנטסטית גם בלעדיו, לא בגלל שהוא שחקן לא משפיע
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:אם זה לברון או דוראנט, אז לברון. כי זה קשור מאוד למי יותר חשוב לקבוצה שלו, לא רק מי טוב
אני גם בעד לברון, אבל דוראנט חשוב פחות לקבוצה שלו כי היא פנטסטית גם בלעדיו, לא בגלל שהוא שחקן לא משפיע
הוא שחקן משפיע, כי שיחררו כמה שחקנים והחתימו אותו, אז הוא תופס תפקיד מסויים(וכמובן, הוא מצויין בלי קשר). אבל הוא לא valuable, כי בלעדיו, הם היו, במקרה הממש ממש גרוע, מקום שני בNBA.
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:אם זה לברון או דוראנט, אז לברון. כי זה קשור מאוד למי יותר חשוב לקבוצה שלו, לא רק מי טוב
הוא שחקן משפיע, כי שיחררו כמה שחקנים והחתימו אותו, אז הוא תופס תפקיד מסויים(וכמובן, הוא מצויין בלי קשר). אבל הוא לא valuable, כי בלעדיו, הם היו, במקרה הממש ממש גרוע, מקום שני בNBA.
ברור, אין שום השואה בין הסגלים של הקבוצות
אני בכלל לא מבין למה היה לגולדן סטייט כל כך חשוב להחתים את דוראנט, אבל קטונתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים