MTA2311 כתב:רוהמ ושהבט האריכו את הכהונה של אייזנקוט ל4 שנים
אני חייב להגיד שההתנהלות של ליברמן מאוד ממלכתית ואחראית, בניגוד לדעתם של כל המתלהמים כשהוא מונה.
גם הוא טרם עמד במבחן רציני. גם את זה צריך להגיד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רוהמ ושהבט האריכו את הכהונה של אייזנקוט ל4 שנים
jol9 כתב:MTA2311 כתב:רוהמ ושהבט האריכו את הכהונה של אייזנקוט ל4 שנים
אני חייב להגיד שההתנהלות של ליברמן מאוד ממלכתית ואחראית, בניגוד לדעתם של כל המתלהמים כשהוא מונה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:רוהמ ושהבט האריכו את הכהונה של אייזנקוט ל4 שנים
ממלכתית ואחראית זה הדרך שלך להגיד שהוא לא עמד באף הבטחה שלו מלפני שהתמנה?
הרי על אותה ממלכתיות ואחריות כביכול, בוגי חטף על הראש שהוא סמולני.
שועל כתב:אני אשפוט אותו במערכה הבאה בעזה
שמואל1 כתב:אייזנקוט עבר ניתוח להסרת גידול סרטני.
איש העסקים ארנון מילצ'ן, החשוד העיקרי במתן טובות הנאה לבני הזוג נתניהו ב"תיק 1000", טען בעדותו במשטרה כי ראש הממשלה ורעייתו הם שדרשו ממנו להעניק להם את טובות ההנאה, ושלרוב הן לא ניתנו מיוזמתו - כך דיווח הבוקר (שישי) עיתון "הארץ". על פי הדיווח, המעורבים בפרשה השתמשו בשמות קוד, "עלים" לסיגרים ו"ורדים" לשמפניה הוורודה.
שועל כתב:איש העסקים ארנון מילצ'ן, החשוד העיקרי במתן טובות הנאה לבני הזוג נתניהו ב"תיק 1000", טען בעדותו במשטרה כי ראש הממשלה ורעייתו הם שדרשו ממנו להעניק להם את טובות ההנאה, ושלרוב הן לא ניתנו מיוזמתו - כך דיווח הבוקר (שישי) עיתון "הארץ". על פי הדיווח, המעורבים בפרשה השתמשו בשמות קוד, "עלים" לסיגרים ו"ורדים" לשמפניה הוורודה.
yanay21 כתב:שועל כתב:איש העסקים ארנון מילצ'ן, החשוד העיקרי במתן טובות הנאה לבני הזוג נתניהו ב"תיק 1000", טען בעדותו במשטרה כי ראש הממשלה ורעייתו הם שדרשו ממנו להעניק להם את טובות ההנאה, ושלרוב הן לא ניתנו מיוזמתו - כך דיווח הבוקר (שישי) עיתון "הארץ". על פי הדיווח, המעורבים בפרשה השתמשו בשמות קוד, "עלים" לסיגרים ו"ורדים" לשמפניה הוורודה.
זה משחק לטובת נתניהו. כי ככה זה לא נראה כאילו מילצ'ן נתן לו בציפייה לקבל משהו בתמורה.
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:איש העסקים ארנון מילצ'ן, החשוד העיקרי במתן טובות הנאה לבני הזוג נתניהו ב"תיק 1000", טען בעדותו במשטרה כי ראש הממשלה ורעייתו הם שדרשו ממנו להעניק להם את טובות ההנאה, ושלרוב הן לא ניתנו מיוזמתו - כך דיווח הבוקר (שישי) עיתון "הארץ". על פי הדיווח, המעורבים בפרשה השתמשו בשמות קוד, "עלים" לסיגרים ו"ורדים" לשמפניה הוורודה.
זה משחק לטובת נתניהו. כי ככה זה לא נראה כאילו מילצ'ן נתן לו בציפייה לקבל משהו בתמורה.
זה לא משחק לטובתו. לא צריך להוכיח תמורה וזה לא עוזר להוכיח אי נתינת תמורה.
זה מוכיח שלא מדובר במתנה מחבר.
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:איש העסקים ארנון מילצ'ן, החשוד העיקרי במתן טובות הנאה לבני הזוג נתניהו ב"תיק 1000", טען בעדותו במשטרה כי ראש הממשלה ורעייתו הם שדרשו ממנו להעניק להם את טובות ההנאה, ושלרוב הן לא ניתנו מיוזמתו - כך דיווח הבוקר (שישי) עיתון "הארץ". על פי הדיווח, המעורבים בפרשה השתמשו בשמות קוד, "עלים" לסיגרים ו"ורדים" לשמפניה הוורודה.
מבחינת ההאשמה לא צריך להוכיח תמורה, אבל כל המשמעות מאחורי התיקים לא רלוונטית, כל עוד זה לא משהו שהולכים עליו לכלא. כל עוד הוא סתם יחטוף על הראש, זה רק יחזק אותו בסופו של דבר. אם הייתה שם איזו תמורה, אז היה יותר בשר.
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:
מבחינת ההאשמה לא צריך להוכיח תמורה, אבל כל המשמעות מאחורי התיקים לא רלוונטית, כל עוד זה לא משהו שהולכים עליו לכלא. כל עוד הוא סתם יחטוף על הראש, זה רק יחזק אותו בסופו של דבר. אם הייתה שם איזו תמורה, אז היה יותר בשר.
זה כן משהו שמגישים עליו כתב אישום ויתכן מאוד שהולכים עליו לכלא.
מדובר על מתנות מיותר מאיש אחד, לאורך שנים, בשווי של מאות אלפי שקלים.
ואגב, אני לא מבין איך הסקת מזה שהוא לא קיבל משהו בתמורה, להיפך, אם הוא דרש את זה ולא קיבל את זה מיוזמת הנותן, זה כן מוכיח שלמליצ'ן היה אינטרס לתת לו את המתנות ונתניהו הבין את זה, אם בגלל שהוא קיבל תמורה או בגלל שהוא בנה עליו לטווח יותר רחוק.
MTA2311 כתב:למעט המשתמש הסהרורי בפורום, אין דבר שמעצבן אותי יותר מהחכים הערבים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למעט המשתמש הסהרורי בפורום, אין דבר שמעצבן אותי יותר מהחכים הערבים.
פעם היה בסדר לנסוע דרך וואדי ערה
MTA2311 כתב:למעט המשתמש הסהרורי בפורום, אין דבר שמעצבן אותי יותר מהחכים הערבים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים