המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:כפרה עליך, דווין. תרוקן להם את הכספת
החציל האצטקי כתב:רישום שלו לליגה תהיה ההחלטה המטומטמת ביותר שמכבי יכולה לעשות.
הוא פשוט לא יתרום לנו בכלום. רק יבוא ע"ח הדקות של פניני ולנדסברג, שהם גם ככה הישראלים המצטיינים של מכבי בליגה.
כדאי שיפנימו את זה שהעונה ביורוליג הסתיימה, וצריך לבנות סביב הישראלים המובילים, למקסם את התפוקות שלהם, ולהביא זרים בעמדות החסרות.
עם כמה שאני לא מחזיק בשיט ממקל ולנדסברג, צריך לתת להם את הבמה, כי הם הכי טובים בקבוצה. לא רק בליגה, אלא גם ביורוליג. גם אם זה נראה רע.
דווין? אין מה להשקיע בשחקן הזה. הכיוון היחיד שהוא צריך ללכת אליו הוא פרישה.
yanay21 כתב:כפרה עליך, דווין. תרוקן להם את הכספת
החציל האצטקי כתב:דווין סמית' משחק במכבי תל אביב משנת 2011. זו העונה השישית שלו בקבוצה.
הוא זכה בסך הכל בשתי אליפויות.
אז כן, אם אתם רוצים למצוא דרך להבטיח את זה שנפסיד עוד תואר- זה הבן אדם.
איתי-שגב כתב:אז הוא האשם?
צהוב בנשמה כתב:דווין סמית׳ הוא מזכיר לי את דרק שארפ דרק שארפ היה שחקן נשמה וגם דווין סמית׳ שחקן נשמה וגם קצת באופי וקשה למצוא שחקנים כאלה.
דווין סמית׳ הוא ארבע שמסוגל ויכול לקלוע לשלוש,דווין סמית׳ הוא כמו יין טוב שמשתבח אם השניים בתו שחקן הוא יגיע לשיא שלו בעוד שנתיים.
צהוב בנשמה כתב:דווין סמית׳ הוא מזכיר לי את דרק שארפ דרק שארפ היה שחקן נשמה וגם דווין סמית׳ שחקן נשמה וגם קצת באופי וקשה למצוא שחקנים כאלה.
דווין סמית׳ הוא ארבע שמסוגל ויכול לקלוע לשלוש,דווין סמית׳ הוא כמו יין טוב שמשתבח אם השניים בתו שחקן הוא יגיע לשיא שלו בעוד שנתיים.
roy1000 כתב:צהוב בנשמה כתב:דווין סמית׳ הוא מזכיר לי את דרק שארפ דרק שארפ היה שחקן נשמה וגם דווין סמית׳ שחקן נשמה וגם קצת באופי וקשה למצוא שחקנים כאלה.
צהוב בנשמה כתב:roy1000 כתב:צהוב בנשמה כתב:דווין סמית׳ הוא מזכיר לי את דרק שארפ דרק שארפ היה שחקן נשמה וגם דווין סמית׳ שחקן נשמה וגם קצת באופי וקשה למצוא שחקנים כאלה.
האמת שרשמתי את זה בשיא הרצינות.
צהוב בנשמה כתב:כתבתי את זה ברצינות אני לא צוחק לא שופטים אדם לפני שמכירים אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים