המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
במכבי הזו לא יהיה כלום, כי אין כלום
RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3033153במכבי הזו לא יהיה כלום, כי אין כלום
אפילו בעונה שעברה היו למכבי רק חמישה הפסדי בית, כולל ביורופח, השנה יש לה כבר שישה
שמואל1 כתב:RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3033153במכבי הזו לא יהיה כלום, כי אין כלום
אפילו בעונה שעברה היו למכבי רק חמישה הפסדי בית, כולל ביורופח, השנה יש לה כבר שישה
והיד עוד נטויה.
yanay21 כתב:בהתחלה אני מניח שיש איזו התנפלות על הגווייה, אבל זה נראה שאפילו לפרשנים ולכתבי הספורט נמאס. כאילו, לא מהמצב, אלא מלכתוב עליו.
שמואל1 כתב:גלדסטון: בגצקיס ימשיך לאמן עד סיום העונה, כרגע לא ישוחררו שחקנים.
ורד כהן: מכבי מעוניינת בזעזוע מיידי, ווימס וצירבס על הכוונת.
roy1000 כתב:הפסיכי חייב לעוף מפה. לא מעניין אותי מאמן רביעי או חמישי או עשירי. תעיפו את הפסיכי הזה מפה בחזרה למוסד באמא לטביה ותנו את הקבוצה לליובין.
toja27 כתב:roy1000 כתב:הפסיכי חייב לעוף מפה. לא מעניין אותי מאמן רביעי או חמישי או עשירי. תעיפו את הפסיכי הזה מפה בחזרה למוסד באמא לטביה ותנו את הקבוצה לליובין.
בכל מה שקורה כאן מצאת על מי ליפול בגאצקיס? מה זה משנה ליובין או בגאצקיס?
היו צריכים לעשות שינויים בסגל מזמן, זה באמת מה שהיה חשוב. עכשיו מאוחר מדי לעונה הזאת.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:הפסיכי חייב לעוף מפה. לא מעניין אותי מאמן רביעי או חמישי או עשירי. תעיפו את הפסיכי הזה מפה בחזרה למוסד באמא לטביה ותנו את הקבוצה לליובין.
היו צריכים לעשות שינויים בסגל מזמן, זה באמת מה שהיה חשוב. עכשיו מאוחר מדי לעונה הזאת.
אף פעם לא מאוחר להעיף מפה חולי נפש. האיש הזה לא יכול להישאר במועדון. הוא חייב לעוף מפה מייד.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:הפסיכי חייב לעוף מפה. לא מעניין אותי מאמן רביעי או חמישי או עשירי. תעיפו את הפסיכי הזה מפה בחזרה למוסד באמא לטביה ותנו את הקבוצה לליובין.
אף פעם לא מאוחר להעיף מפה חולי נפש. האיש הזה לא יכול להישאר במועדון. הוא חייב לעוף מפה מייד.
toja27 כתב:לא יודע, כל הסיפור שלך עם בגאצקיס " המשוגע" מרגיש לי מלאכותי משהו, כאילו אתה מדביק לו תווית בכוח. אוברדוביץ, בלאט, טרינקיירי וכו' לא צורחים כמו משוגעים? אני רואה את זה הפוך, המאמן הוא קורבן גדול יותר בסיפור הזה. הביאו אותו לכאן והוא האכיל את עצמו בתקוות שווא שאפשר לעשות משהו עם הקבוצה הזאת. מחליפים כאן מאמנים כמו גרביים בלי שום כבוד לתפקיד . ואני לא מבין את אלו שטוענים שעזיבתו מוצדקת או לא , פשוט כי קשה להעריך את תפקוד המאמן בתנאים שהוא נמצא.
ואת כל זה אני אומר כשלא התלהבתי מהחתמו מלכתחילה, לא תפסתי ממנו ולא תופס ממנו עכשיו. אבל שוב , להיות הוגנים, קשה להעריך את העבודה שלו בתנאים שהוא נמצא ובקבוצה שיש לו ביד.
איתי-שגב כתב:זליקו צועק ומקלל.
לא יודע לאמן?.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים