המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:הכוכב, שיהיו בריאים, ניצחו חמישה משחקים ביורוליג ברצף. לי לא זכור מתי ניצחנו חמישה משחקים ברצף, נקודה. אם זה קרה מתישהו העונה, זה לא מרגיש ככה
RomanR כתב:yanay21 כתב:הכוכב, שיהיו בריאים, ניצחו חמישה משחקים ביורוליג ברצף. לי לא זכור מתי ניצחנו חמישה משחקים ברצף, נקודה. אם זה קרה מתישהו העונה, זה לא מרגיש ככה
בתקופת רמי, בתקופת ניצחון באולימפיאקוס, קאזאן וכו
Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שיהיה ממש רע או ממש טוב היום, בכל מקרה אני מצפה ללילה לבן
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שיהיה ממש רע או ממש טוב היום, בכל מקרה אני מצפה ללילה לבן
אז מה מהם?
RomanR כתב:מירי נבו:"בגאצקיס אמר שהוא צעק שיעשו עבירה והם לא עשו"
קופמן: " מה זה צעק, תזרוק בקבוק למגרש, תזרוק את הקהל למגרש, תזרוק את שמעון למגרש, תעשה משהו"
yanay21 כתב:RomanR כתב:מירי נבו:"בגאצקיס אמר שהוא צעק שיעשו עבירה והם לא עשו"
קופמן: " מה זה צעק, תזרוק בקבוק למגרש, תזרוק את הקהל למגרש, תזרוק את שמעון למגרש, תעשה משהו"
דמיינתי משחק אינטרנט ממש גרוע, בסגנון של האלו שיורים בחייזרים, שצריך לזרוק את שמעון על השחקנים לפני שנגמר הזמן.
קובי כתב:סהר מקשקש שוב על המאמן, כי ארז חבר שלו.
ושמכריחים אותו לדבר על שחקנים, אומר למה פניני לא שיחק במקום סמית׳.
הקיצר, במקום לדבר כדורסל, מתעסק בפופוליזם ישראלי זול וחברים. איכס.
We just answered who we are, since Maccabi once asked..
Who is Maccabi Tel Aviv ?
LIAV10 כתב:We just answered who we are, since Maccabi once asked..Who is Maccabi Tel Aviv ?
אאוץ׳
jay כתב:גם כשאנחנו עושים כל מאמץ to hit rock bottom, עתאמן את רפשה צמד הדובונים נמצאים שם כדי לרכך את הנפילה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים