אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי yanay21 » 20 ינואר 2017, 13:44

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:זה סמנטיקה. יבנו סביבו, יבנו איתו..

הוא צריך להישאר.

זה נחמד שאתה חושב שבגילו המתקדם, שמעון יודע לאיית "סמנטיקה". הם ירגישו ששחקן של 2 מיליון דולר צריך לספק תפוקה של 2 שחקנים של מיליון, בו זמנית. ככל שהם יוציאו יותר כסף על עמדה אחת, כך הם יעשו בית זונות גדול יותר בעמדות האחרות. הם לא יודעים לבנות קבוצה, נקודה, לא סביב, ולא כמארג אחד קבוצתי, אבל הסיכוי ליפול הוא יותר גדול כשיש לך שחקן אחד של 2 מיליון.

הסיכוי ליפול גדול יותר כשיש לך אחד של 2 מיליון מאשר 2 של מיליון או 4 של חצי מיליון? זה הוכח אמפירית?

השנה כבר הוכח שהכסף קיים, ושאפשר להשתמש בו בכמה עמדות. זה לא עונת ארויו מהבחינה הזאת.

הוא שחקן מעולה והוא חייב להישאר.

די להיות סטודנט, זה מבחיל.
ולעניין-כשמדובר על מכבי תל אביב, אוקיי? לא קבוצה נורמלית, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שהם סופרים את הדולרים, ולא את השחקנים. כלומר, במקום 2 שחקנים לעמדה X, ויהי מה, הם יקצו Y כסף, אם זה קונה שחקן אחד, אחלה, ואם שלושה, דיינו. את הכסף שיש להם, הם ישמרו לתיקונים חסרי משמעות, שרק יהרסו יותר.
וכשאתה מניח על כתפיו הצנומות של אנדרו גאודלוק אחריות גדולה(שבאה, כמובן, עם כוח גדול), זה אומר שהוא חייב להגיע כל ערב, זה אומר שהוא לא יכול לפשל אפילו לדקה. תחשוב על העונה הנוכחית, שבו הוא חוטף על הראש כי הוא "נעלם", רק כי כמעט כל המשחק היה טוב, ופשוט בסוף זה כבר קשה יותר, לחוץ יותר, עם עייפות, ואז הוא מחטיא. אז פי אלף יותר זה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 ינואר 2017, 13:46

MTA2311 כתב:הסיכוי ליפול גדול יותר כשיש לך אחד של 2 מיליון מאשר 2 של מיליון או 4 של חצי מיליון? זה הוכח אמפירית?

השנה כבר הוכח שהכסף קיים, ושאפשר להשתמש בו בכמה עמדות. זה לא עונת ארויו מהבחינה הזאת.

הנקודה היא כזאת.
גאודלוק קלעי מדהים והכל טוב ויפה. אבל יש קלעים מצויינים, חלקם גם שומרים ואתלטים, שיעלו רבע מהמחיר שלו.
אפילו קייל קיוריק, ריאן טולסון כאלה. הם יקחו את הקבוצה לאותם מקומות.

אם יש כסף להשאיר אותו ולהביא שחקני על נוספים לצדו, נהדר.
אם לא, גם לו יש מחליף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Asf » 20 ינואר 2017, 13:49

אני חושב שדווקא בגלל שאף אחד במכבי לא יודע לקבל החלטות נכונות, צריך להשאיר את גאודלוק.
כשיש לך מערכת כל-כך מפגרת, אתה לא מוותר על שחקנים שבקבוצה נורמלית היו נחשבים החלטות נכונות, כי רוב הסיכויים שבמקומו יביאו שחקן פחות מתאים.
כשיש לך מערכת כ"כ מפגרת אתה מקווה שיחליפו מישהו שלא אמור להיות פה ולקוות שכחלק מחוק המספרים הגדולים הוא כן יתאים לקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי שועל » 20 ינואר 2017, 13:50

אין היגיון להשאיר אותו, וודאי לא במחירים כאלו.
מכבי ניצחה דווקא כשהוא לא היה על הפרקט.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jay » 20 ינואר 2017, 18:10

toja27 כתב:
jay כתב:כשהוא זיין אותנו עם פנר בסל מכריע הוא לא היה ווינר? אתה סתם ברולר קואסטר ריגשי.

הוא לא זיין אותנו עם פנר', מי שכן היו שחקנים כמו וסלי או ז'יזיץ' שהיה שם במאני טיים במשחק השלישי. לא רק זה , יוגב אוחיון עצר אותו במשחק הראשון ומכבי הובילה במורה בטוחה, ומה שהחזיר את פנר' למשחק זה שאוברדוביץ' שם את הצעיר הטורקי הארוך על פארגו ועצר את כל המומנטום(שכחתי את שמו). גם שם הוא היה בלוף במובן של לעזור להביא נצחונות לקבוצה- וזה מה שחשוב, ואוברדוביץ' זהה את זה אחרי עונה אחת.
אגב , באותה עונה הוא קבע איזה שיא שלושות מטורף במשחק נגד באיירן וכולם תפסו את הראש ואמרו" ואו או איזה שחקן", קלע בלי להחטיא וזה הקטע עם השחקן הזה- הוא יודע לתת את ההצגה של שחקן אבל מבחינת עזרה בחיבור הקבוצה , בלהיות שם כשצריך בלנצח משחקים הוא איננו. בלוף.

קודם כל אין קשר בין מה שאני כתבתי למה שאתה, ושנית אין שום בלוף בדברים המדהימים שהוא עושה בעקביות מדהימה עוד יותר. תפסיק לחטוא בדיוק בנקודה שכל כך הרבה פה חוטאים בה, וזה להיצמד לאיזו קונספציה או חוסר חיבה כלפי מישהו וללכת עם זה בניגוד גמור למה שקורה במציאות.

למרות שלדעתי מקל היה סבבה במשחק הזה.. :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי שחף1 » 20 ינואר 2017, 22:09

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:הסיכוי ליפול גדול יותר כשיש לך אחד של 2 מיליון מאשר 2 של מיליון או 4 של חצי מיליון? זה הוכח אמפירית?

הנקודה היא כזאת.
גאודלוק קלעי מדהים והכל טוב ויפה. אבל יש קלעים מצויינים, חלקם גם שומרים ואתלטים, שיעלו רבע מהמחיר שלו.
אפילו קייל קיוריק, ריאן טולסון כאלה. הם יקחו את הקבוצה לאותם מקומות.

אם יש כסף להשאיר אותו ולהביא שחקני על נוספים לצדו, נהדר.
אם לא, גם לו יש מחליף.

לא מכיר את קייל קיוריק, ריאן טולסון לא ברמה הזאת
רוב השחקנים שיגיעו במקום גאודלוק לא יהיו ברמה שלו, השאלה אם יהיה מארג שלם של שחקנים שיהיה טוב יותר
שחף1

הודעהעל ידי toja27 » 20 ינואר 2017, 23:10

jay כתב:
toja27 כתב:
jay כתב:כשהוא זיין אותנו עם פנר בסל מכריע הוא לא היה ווינר? אתה סתם ברולר קואסטר ריגשי.

הוא לא זיין אותנו עם פנר', מי שכן היו שחקנים כמו וסלי או ז'יזיץ' שהיה שם במאני טיים במשחק השלישי. לא רק זה , יוגב אוחיון עצר אותו במשחק הראשון ומכבי הובילה במורה בטוחה, ומה שהחזיר את פנר' למשחק זה שאוברדוביץ' שם את הצעיר הטורקי הארוך על פארגו ועצר את כל המומנטום(שכחתי את שמו). גם שם הוא היה בלוף במובן של לעזור להביא נצחונות לקבוצה- וזה מה שחשוב, ואוברדוביץ' זהה את זה אחרי עונה אחת.
אגב , באותה עונה הוא קבע איזה שיא שלושות מטורף במשחק נגד באיירן וכולם תפסו את הראש ואמרו" ואו או איזה שחקן", קלע בלי להחטיא וזה הקטע עם השחקן הזה- הוא יודע לתת את ההצגה של שחקן אבל מבחינת עזרה בחיבור הקבוצה , בלהיות שם כשצריך בלנצח משחקים הוא איננו. בלוף.

קודם כל אין קשר בין מה שאני כתבתי למה שאתה, ושנית אין שום בלוף בדברים המדהימים שהוא עושה בעקביות מדהימה עוד יותר. תפסיק לחטוא בדיוק בנקודה שכל כך הרבה פה חוטאים בה, וזה להיצמד לאיזו קונספציה או חוסר חיבה כלפי מישהו וללכת עם זה בניגוד גמור למה שקורה במציאות.

למרות שלדעתי מקל היה סבבה במשחק הזה.. :laugh1

אין כאן שום אחיזה בעמדה בלא קשר למציאות. הוא שחקן שלא בריא לקבוצה ולא אכפת לי אם הוא קולע מהחצי עם הישבן. ראיתי את זה בפנר' והראיתי כבר כאן דוגמא viewtopic.php?f=2&t=3336&start=480 בסרטון שלצערי הוסר כשהוא דורש מחבריו לקבוצה את הכדור לאחר שאלו מתעקשים לא למסור לו כיוון שהוא מתעקש זה שלוקח את הזריקות האחרונות בכל משחק והוא יוצא בהפגנתיות אחרי הפסד. אלא הדברים "הקטנים" שמפוררים קבוצה. מזלה של פנר' באותה עונה שהיה לה את וסלי ובייליצה בכושר שיא ובכלליות הייתה קבוצה מוכשרת. אוברדוביץ ' ראה את אותו דבר ובחר שלא להשאיר אותו.
ולא היו חסרות "הפגנת אופי" מצידו גם בעונה הנוכחית.

מילא אם היה שחקן רוטציה רגיל, והקבוצה לא הייתה תלויה ביכולות שלו אז היה אפשר לאכול את זה, אבל בקבוצה כמו מכבי שבה הוא משחק תפקיד מרכזי זה רע מאוד.
יהיה נחמד אם מכבי ישארו אותו בסכום מגוחך של 2 מיליון דולר כדי שנוכל לדעת אם סילי אייברסון ראד שכולם ביחד עולים כמוהו אשמים או שחקנים כמו גאודלוק וימס וצירבס .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 21 ינואר 2017, 04:45

אני בסה"כ יות'סא חוצץ כנגד זה שהוא משחק ממש טוב, והוא כן קבוצתי, אבל היי אם הוא לא לוקח את הכדור כל סוף משחק ודופק 5 שלשות ברציפות וגם מנצח את המשחק, כנראה שהוא סרטן. בוא נתעלם מזה שבלעדיו מכבי מפסידה 15 הפרש בבית לכוכב.

אכלת סרט על התקופה הטובה של מכבי עם הדר כשגאודלוק נעדר. ובצדק מסוים, זו הייתה תיאוריה ששווה לבדוק. גם אני לא אהבתי לראות את התקף הזריקות שהיה לו באותה פעם עם הדר, זו הייתה נקודה לרעתו. אבל מאז ראינו שאין בתיאוריה אמת, ובין אם גאודלוק נרשם או לא, על המגרש או לא, ווימס משחק נוראי וכנ"ל הקבוצה כקבוצה. זה לא גאודלוק שבא והורס אותה, וגם אם תחזור על זה מאה פעמים זה לא יהפוך להיות אמיתי. יש פה בעיות הרבה יותר עמוקות.

עזוב ניסיונות לנתח יתר על המידה את מה שהיה בפנר. רואים אותו העונה במכבי, אין טוב מזה. זה כמו שכבר לא מעניין אותי שצירבאס היה טוב בכוכב.

הוא שחקן התקפה מבריק שלא לומר עילוי, יש לו יכולת אישית לעשות סל כמו שאולי אין לאף אחד אחר באירופה חוץ מאולי דה קולו ולאנגפורד. ובנוסף לזה, יש לו מסירות לא מהעולם הזה, וזה בכלל לא מובן מאליו. אאל"ט הוא מוביל את הקבוצה באסיסטים. הוא לא טוב בהגנה אבל הוא לא מהגרועים שראינו, ויש משחקים שהוא עושה מאמצים בריבאונד שלא מובנים מאליהם לשחקנים בסגנון שלו. מה עוד, שאני מתרשם שהוא בנאדם אמיתי ונחמד מאוד, ואם אני לא טועה רוני ציין את זה גם כן.

אז עקרונית אין לי בעיה שאתה לא אוהב אותו. גם אני לא רציתי אותו פה. אין לי גם בעיה שלא יהיה פה עונה הבאה, זה לא מקל או משהו.. אבל וואלה אני קונה אותו ככלי נשק במיליון וחצי דולר כשטרינקיירי אומר לו מה לעשות. ואם טרינקיירי גם יגיד שגאודלוק סרטן אני אומר אמן.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 05:40

jay כתב:אני בסה"כ יות'סא חוצץ כנגד זה שהוא משחק ממש טוב, והוא כן קבוצתי, אבל היי אם הוא לא לוקח את הכדור כל סוף משחק ודופק 5 שלשות ברציפות וגם מנצח את המשחק, כנראה שהוא סרטן. בוא נתעלם מזה שבלעדיו מכבי מפסידה 15 הפרש בבית לכוכב.

אכלת סרט על התקופה הטובה של מכבי עם הדר כשגאודלוק נעדר. ובצדק מסוים, זו הייתה תיאוריה ששווה לבדוק. גם אני לא אהבתי לראות את התקף הזריקות שהיה לו באותה פעם עם הדר, זו הייתה נקודה לרעתו. אבל מאז ראינו שאין בתיאוריה אמת, ובין אם גאודלוק נרשם או לא, על המגרש או לא, ווימס משחק נוראי וכנ"ל הקבוצה כקבוצה. זה לא גאודלוק שבא והורס אותה, וגם אם תחזור על זה מאה פעמים זה לא יהפוך להיות אמיתי. יש פה בעיות הרבה יותר עמוקות.

עזוב ניסיונות לנתח יתר על המידה את מה שהיה בפנר. רואים אותו העונה במכבי, אין טוב מזה. זה כמו שכבר לא מעניין אותי שצירבאס היה טוב בכוכב.

הוא שחקן התקפה מבריק שלא לומר עילוי, יש לו יכולת אישית לעשות סל כמו שאולי אין לאף אחד אחר באירופה חוץ מאולי דה קולו ולאנגפורד. ובנוסף לזה, יש לו מסירות לא מהעולם הזה, וזה בכלל לא מובן מאליו. אאל"ט הוא מוביל את הקבוצה באסיסטים. הוא לא טוב בהגנה אבל הוא לא מהגרועים שראינו, ויש משחקים שהוא עושה מאמצים בריבאונד שלא מובנים מאליהם לשחקנים בסגנון שלו. מה עוד, שאני מתרשם שהוא בנאדם אמיתי ונחמד מאוד, ואם אני לא טועה רוני ציין את זה גם כן.

אז עקרונית אין לי בעיה שאתה לא אוהב אותו. גם אני לא רציתי אותו פה. אין לי גם בעיה שלא יהיה פה עונה הבאה, זה לא מקל או משהו.. אבל וואלה אני קונה אותו ככלי נשק במיליון וחצי דולר כשטרינקיירי אומר לו מה לעשות. ואם טרינקיירי גם יגיד שגאודלוק סרטן אני אומר אמן.

אני אישית לא אמרתי בחיים שהוא צריך לקלוע 5 שלושות ולנצח את המשחק ובטח ובטח שזה מה שהופך אותו לסרטן, להפך אני מוצא כשהוא לא לוקח את הזריקה האחרונה בכוח כמו שהיה עושה בפנר', כמו שהצהיר בראיון בתחילת העונה למראיינת החמודה בחצי צחוק כמובן"שגם אם התרגיל ילך למישהו אחר אני אקח את הזריקה האחרונה" וכמו שהיה עושה בפועל בתחילת העונה זה בסדר גמור. הדבר האחרון שאני רוצה שמכבי תהפוך לקבוצה של איש אחד. כן אמרתי והראתי דוגמאות מהעונה בפנר', שאני לא יודע למה לשלול את זה אם העונה היה כאן המשך ישיר לזה , שלא אהבתי כמו שאמרת את הפגנת הכוח שלו במשחקים שסופסל מעבר לרצונו, ולהחזקת כדור מוגזמת ולאחריה סיום בפעולה אישית שעוצרת מומנטום קבוצתי כדברים מזיקים לקבוצה ויותר גרוע הופכת את השחקנים האחרים כמו וימס וראד שצריכים פיתוי קטן כמו זה כדי לקחת אותם לסגנון משחק הסוליסטי הזה גם כן.
אפשר לראות בקלות בשלב הזה של העונה שהסגל נבנה בצורה לא טובה ובטח ובטח שגאודלוק הוא לא הבעיה היחידה בקבוצה, אבל מנקודת ראותי החוסר כימיה בין השחקנים הייתה אחת הבעיות המרכזיות בקבוצה וגאודלוק שיחק כאן תפקיד מרכזי.
נכון לעכשיו כשאתה אומר שמכבי הייתה מפסידה ב15 הפרש לכוכב בבית , זה ניחוש בגדר תיאוריה, וגם אם אתה כן צודק ובלעדיו היינו מפסידים יותר, בשלב הזה הקבוצה מפורקת, אין חיבור ,אין זרם אין כימיה אז שחקנים מסוגו של גאודלוק עם יכולת אישית גבוהה בדרך כלל נוטים לצמצם את הנזק במצבים מהסוג הזה אבל, וזו כבר לא תיאוריה , הייתה פעם אחת שהקבוצה לא הייתה מפורקת ושיחקה כדורסל טוב, גם אם לא הכי איכותי בעולם, הורגש שיש משהו חיובי באויר וזה היה שוב כמו שאמרתי הרבה פעמים בהיעדרו של גאודלוק. דווקא באותה תקופה ,כשהשחקן הכי מוכשר בקבוצה לא משחק ולכאורה מכבי הייתה חייבת לשחק פחות טוב, הקבוצה שיחקה את הכדורסל הכי טוב שלה. אפשר לטעון שזה צירוף מקרים מוזר שכזה אבל לי זה היה ברור שההיעדרות שלו עזרה לשאר השחקנים להיכנס לקצב וזה היה במשך שלושה משחקים שלמים ביורוליג ולא משחק אחד שניתן לטעון שזה היה איזה פוקס. לאחר מכן כשהוא חזר והקבוצה באופן "מפתיע" חזרה לסורה ובשלב מסויים כבר כולם בתוכם ידעו שמהעונה הזאת לא יצא כלום באירופה, שמה גאודלוק נכנס לפעולה ולכאורה למראית העין נראה שבלעדיו הקבוצה הייתה במצב עוד יותר גרוע.
מבחינת יכולת אישית תמיד אמרתי לפחות בחלק ההתקפי שהוא נמצא בטופ של אירופה. אבל כאמור כל זה לא מעניין אותי אם זה לא עוזר לקבוצה להיות מנצחת . באמת כל הסלים האלה שהוא קולע בקלות מאיזור ה-4 נק' והחדירה וכו' לא עושים לי את זה ברגע שאני אישית רואה שהוא לוקח מהקבוצה דברים חשובים יותר.
עם המשפט האחרון אני מסכים איתך לגמרי. מצידי שישאר, אם יבוא טרינקיירי ויגיד אני לא רוצה את זה ואת זה וההוא ואני כן רוצה אותו וההוא וגאודלוק בינהם אז שיהיה. לפחות אני ידע שמאמן בעל רמה בונה קבוצה בהיגיון שלו ובחזון שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 12:49

ודבר נוסף ששכחתי לומר, כשאנחנו מדברים איך הקבוצה הייתה משחקת ללא גאודלוק, אנחנו צריכים לזכור גם שהקבוצה נבנתה כשעליו הושקעו 1.2 מיליון דולר. בוא נדמיין , וכמובן שזה קל להגיד לי בדיעבד אחרי שראיתי את הכושר של השחקנים, אבל בכל זאת בוא נדמיין שבכסף שהושקע בגאודלוק (ואפילו פחות אם אני לא טועה) היה מגיע לארקין למשל.אין לי ספק בכלל שזה היה משפר את הקבוצה פלאים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי arel123 » 21 ינואר 2017, 13:06

"לאנדרו גאודלוק פיצויים של 200,000 דולרים עבור שחרורו, אבל ה-מיני ממבה סיפר בשיחה עם ONE כי ישמח לחתום לעונה נוספת, רבות בשל העובדה כי הוא מרגיש חוב גדול לקבוצה, וכאשר יזכה לפנייה להארכת חוזהו, ישיב בחיוב."
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/284850.html
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 13:11

arel123 כתב:"לאנדרו גאודלוק פיצויים של 200,000 דולרים עבור שחרורו, אבל ה-מיני ממבה סיפר בשיחה עם ONE כי ישמח לחתום לעונה נוספת, רבות בשל העובדה כי הוא מרגיש חוב גדול לקבוצה, וכאשר יזכה לפנייה להארכת חוזהו, ישיב בחיוב."
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,0,0,0/284850.html

מעניין איך יגיב כשיעשו לו את תרגיל ליאור אליהו...האם עדיין ירגיש חוב גדול לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ינואר 2017, 15:05

רק בשביל הקטע, טרנקיירי, שאימן אותו בקאזאן, אמר עליו השנה שהוא הכלי ההתקפי הטוב באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ינואר 2017, 15:11

MTA2311 כתב:רק בשביל הקטע, טרנקיירי, שאימן אותו בקאזאן, אמר עליו השנה שהוא הכלי ההתקפי הטוב באירופה.

שניהם יכולים להצעיד אותנו הכי רחוק שאפשר (זה לא רחוק, אבל זה בסדר).
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי jay » 21 ינואר 2017, 16:19

toja27 כתב:
jay כתב:אני בסה"כ יות'סא חוצץ כנגד זה שהוא משחק ממש טוב, והוא כן קבוצתי, אבל היי אם הוא לא לוקח את הכדור כל סוף משחק ודופק 5 שלשות ברציפות וגם מנצח את המשחק, כנראה שהוא סרטן. בוא נתעלם מזה שבלעדיו מכבי מפסידה 15 הפרש בבית לכוכב.

אני אישית לא אמרתי בחיים שהוא צריך לקלוע 5 שלושות ולנצח את המשחק ובטח ובטח שזה מה שהופך אותו לסרטן, להפך אני מוצא כשהוא לא לוקח את הזריקה האחרונה בכוח כמו שהיה עושה בפנר', כמו שהצהיר בראיון בתחילת העונה למראיינת החמודה בחצי צחוק כמובן"שגם אם התרגיל ילך למישהו אחר אני אקח את הזריקה האחרונה" וכמו שהיה עושה בפועל בתחילת העונה זה בסדר גמור. הדבר האחרון שאני רוצה שמכבי תהפוך לקבוצה של איש אחד. כן אמרתי והראתי דוגמאות מהעונה בפנר', שאני לא יודע למה לשלול את זה אם העונה היה כאן המשך ישיר לזה , שלא אהבתי כמו שאמרת את הפגנת הכוח שלו במשחקים שסופסל מעבר לרצונו, ולהחזקת כדור מוגזמת ולאחריה סיום בפעולה אישית שעוצרת מומנטום קבוצתי כדברים מזיקים לקבוצה ויותר גרוע הופכת את השחקנים האחרים כמו וימס וראד שצריכים פיתוי קטן כמו זה כדי לקחת אותם לסגנון משחק הסוליסטי הזה גם כן.
אפשר לראות בקלות בשלב הזה של העונה שהסגל נבנה בצורה לא טובה ובטח ובטח שגאודלוק הוא לא הבעיה היחידה בקבוצה, אבל מנקודת ראותי החוסר כימיה בין השחקנים הייתה אחת הבעיות המרכזיות בקבוצה וגאודלוק שיחק כאן תפקיד מרכזי.
נכון לעכשיו כשאתה אומר שמכבי הייתה מפסידה ב15 הפרש לכוכב בבית , זה ניחוש בגדר תיאוריה, וגם אם אתה כן צודק ובלעדיו היינו מפסידים יותר, בשלב הזה הקבוצה מפורקת, אין חיבור ,אין זרם אין כימיה אז שחקנים מסוגו של גאודלוק עם יכולת אישית גבוהה בדרך כלל נוטים לצמצם את הנזק במצבים מהסוג הזה אבל, וזו כבר לא תיאוריה , הייתה פעם אחת שהקבוצה לא הייתה מפורקת ושיחקה כדורסל טוב, גם אם לא הכי איכותי בעולם, הורגש שיש משהו חיובי באויר וזה היה שוב כמו שאמרתי הרבה פעמים בהיעדרו של גאודלוק. דווקא באותה תקופה ,כשהשחקן הכי מוכשר בקבוצה לא משחק ולכאורה מכבי הייתה חייבת לשחק פחות טוב, הקבוצה שיחקה את הכדורסל הכי טוב שלה. אפשר לטעון שזה צירוף מקרים מוזר שכזה אבל לי זה היה ברור שההיעדרות שלו עזרה לשאר השחקנים להיכנס לקצב וזה היה במשך שלושה משחקים שלמים ביורוליג ולא משחק אחד שניתן לטעון שזה היה איזה פוקס. לאחר מכן כשהוא חזר והקבוצה באופן "מפתיע" חזרה לסורה ובשלב מסויים כבר כולם בתוכם ידעו שמהעונה הזאת לא יצא כלום באירופה, שמה גאודלוק נכנס לפעולה ולכאורה למראית העין נראה שבלעדיו הקבוצה הייתה במצב עוד יותר גרוע.
מבחינת יכולת אישית תמיד אמרתי לפחות בחלק ההתקפי שהוא נמצא בטופ של אירופה. אבל כאמור כל זה לא מעניין אותי אם זה לא עוזר לקבוצה להיות מנצחת . באמת כל הסלים האלה שהוא קולע בקלות מאיזור ה-4 נק' והחדירה וכו' לא עושים לי את זה ברגע שאני אישית רואה שהוא לוקח מהקבוצה דברים חשובים יותר.
עם המשפט האחרון אני מסכים איתך לגמרי. מצידי שישאר, אם יבוא טרינקיירי ויגיד אני לא רוצה את זה ואת זה וההוא ואני כן רוצה אותו וההוא וגאודלוק בינהם אז שיהיה. לפחות אני ידע שמאמן בעל רמה בונה קבוצה בהיגיון שלו ובחזון שלו.

זה בדיוק מה שמחדד את ההטייה שלך בעיניי - ווימס כפה את עצמו בצורה מוגזמת באולי 10 משחקים, וגאודלוק התפרע ב-1. מה גם שאתה מתעלם מזה שהוא המוסר המצטיין של הקבוצה. לזה בדיוק אני מתכוון כשהמציאות לא מתיישבת עם ההאשמות.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 16:31

jay כתב:
toja27 כתב:

זה בדיוק מה שמחדד את ההטייה שלך בעיניי - ווימס כפה את עצמו בצורה מוגזמת באולי 10 משחקים, וגאודלוק התפרע ב-1. מה גם שאתה מתעלם מזה שהוא המוסר המצטיין של הקבוצה. לזה בדיוק אני מתכוון כשהמציאות לא מתיישבת עם ההאשמות.

דווקא כאן תראה גם דוגמא הפוכה, בתחילת העונה הייתי מאוד מרוצה שוימס חתם וזה השחקן שהיו לי הכי הרבה ציפיות ממנו, בשלב מסויים כבר כתבתי שויתרתי על וימס ושאני לא מרוצה ממנו. כלומר שאני משנה דעה כשאני רואה ומרגיש שאני טועה.
מה גם זה עניין של טעם אישי שנכנס לכאן, וימס נתפס בעיני כשחקן יותר ורסיטילי, כלומר יכול לעזור ביותר אספקטים של המשחק, ובאופן אישי יש לי חיבה לשחקנים מהסוג הזה. בשלב מסויים שמתי לב שגם כאן הוא לא עדיף בהרבה על גאודלוק אז כאמור שיניתי את דעתי עליו.
יש לגאודלוק מסירות יפות פה ושם אבל זה לא אספקט שממש בולט לעיני לדעתי. מן הסתם כשאתה מחזיק בכדור הרבה ואתה סביר ביכולת המסירה אז יהיו לך כמה אסיסיטים. מה גם שאני לא בטוח בכלל שהוא עדיף על מקל בתחום הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 21 ינואר 2017, 21:59

מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 22 ינואר 2017, 10:57

jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.

אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2017, 11:35

כן, יש לו אופי מצויין. באמת שהוא בן אדם נהדר ואני אומר את זה כאחד שחשב שהוא יבוא עם הרבה אגו
טרינקיירי מאוהב בו, הוא אמר לי שהוא שחקן ההתקפה הטוב באירופה בעשור האחרון! ובנוגע להגנה אמר שכששחקן משקיע כל כך הרבה בהתקפה זה בסדר אם הוא יהיה פחות טוב בהגנה
זאת עוד סיבה לרצות את טרינקיירי, קשה לי להאמין שהוא יהיה מוכן לוותר להנהלה על גאודלוק (מה יצא מזה זה כבר סיפור אחר)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 22 ינואר 2017, 12:56

toja27 כתב:
jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.

אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.

מבחינת יכולת מנהיגות בהחלט יש בזה משהו, אני רואה בו בכלל כלי נשק (שחייבים להוריד במחיר אחרי עונה כזו). לא צריך שיהיה קרול במדריד, שיהיה גאודלוק בפנר. אין לי שום בעיה עקרונית עם החזון שלך, מאמין שהוא משותף פה להרבה. רק אני אומר פה את המילה האחרונה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים