20 ינואר 2017, 13:48
yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
20 ינואר 2017, 13:48
yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
20 ינואר 2017, 13:49
my man כתב:yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
הבעיה שלנו היא רק מנטלית? די ינאי לך לישון..
20 ינואר 2017, 13:50
my man כתב:yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
20 ינואר 2017, 13:53
20 ינואר 2017, 13:54
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
ברור שכן. זה לא שאין לנו בעיה בסגל, אבל אני לא חושב שלנו יש בעיות בסגל שלהם אין, פשוט לנו יותר נוח להסתכל על שלנו, או אפילו יותר קל, כי אנחנו לא מנתחים באובססיה את בעיות הכדורסל שלהם. חלק לא מבוטל מהשחקנים שלהם אני לא בדיוק זוכר בשם, אז בטח שלא מכיר את היכולות שלהם.
20 ינואר 2017, 13:56
20 ינואר 2017, 14:04
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
ברור שכן. זה לא שאין לנו בעיה בסגל, אבל אני לא חושב שלנו יש בעיות בסגל שלהם אין, פשוט לנו יותר נוח להסתכל על שלנו, או אפילו יותר קל, כי אנחנו לא מנתחים באובססיה את בעיות הכדורסל שלהם. חלק לא מבוטל מהשחקנים שלהם אני לא בדיוק זוכר בשם, אז בטח שלא מכיר את היכולות שלהם.
אה אתה מדבר ביחס למגדל? אז כן זו מנטליות שנטבעה בנו- השחקנים(אפשר לקרוא להם ככה?) שלנו רואים את מגדל ועושים במכנסיים..
20 ינואר 2017, 14:06
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:תהרגו אותי(ברצינות, תהרגו אותי), אבל אני חושב שגם עם הסגל הזה אנחנו יכולים לנצח את ירושלים. אפשר לחשוב שהם קבוצה טובה. הבעיה שלנו היא מנטלית, כקבוצה. אפשר לומר שבכל משחק, רוח המועדון שלהם שמה רופי במשקה של רוח המועדון שלנו, ואנחנו קמים בבוקר ולא מבינים איך דפקו אותנו, שוב.
אה אתה מדבר ביחס למגדל? אז כן זו מנטליות שנטבעה בנו- השחקנים(אפשר לקרוא להם ככה?) שלנו רואים את מגדל ועושים במכנסיים..
ברור רק למגדל. חשבת שהתכוונתי בכללי, באירופה? ככה אתה מכיר אותי?
20 ינואר 2017, 14:08
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הבעיה שלנו היא רק מנטלית? די ינאי לך לישון..
בדיוק. אני מכיר אותך ולכן אמרתי לך ללכת לישון כי זה היה נדמה שחסרות לך שעות שינה..
אבל מסתבר שאני זה שצריך לישון- ברצינות אני חלש באופן מחריד..
20 ינואר 2017, 14:10
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
בדיוק. אני מכיר אותך ולכן אמרתי לך ללכת לישון כי זה היה נדמה שחסרות לך שעות שינה..
איך אתה מרגיש, באמת? זה כבר כמה ימים. שוקל להגיע לחו"ל עם מרק תימני וחילבה, זה עושה פלאים
20 ינואר 2017, 14:13
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אה אתה מדבר ביחס למגדל? אז כן זו מנטליות שנטבעה בנו- השחקנים(אפשר לקרוא להם ככה?) שלנו רואים את מגדל ועושים במכנסיים..
איך אתה מרגיש, באמת? זה כבר כמה ימים. שוקל להגיע לחו"ל עם מרק תימני וחילבה, זה עושה פלאים
איזה לב זהב אתה..אני מקווה שעד ראשון כבר אחלים. אחרת אשתגע סופית..
20 ינואר 2017, 14:39
החציל האצטקי כתב:הסגל שלהם בנוי הרבה יותר טוב משלנו, והמצ'-אפ שלנו איתם לא טוב.
דייסון זה אחד שיכול לנטרל את גאודלוק בערב נתון. ג'רלס אחד שיכול להתפוצץ עם 30 על האין הגנה שלנו. את אמארה אף אחד לא יצליח לעצור.
קצת בר טימור, קצת ליאור, קצת יותם, ויש להם תואר. אפילו דאבל.
20 ינואר 2017, 14:44
20 ינואר 2017, 14:47
20 ינואר 2017, 14:59
מקאדו 3 כתב:צירבס כנראה בדרך החוצה ומכבי מחפשת גבוה אחר , כנראה ...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4910192,00.html
20 ינואר 2017, 15:08
RomanR כתב:מקאדו 3 כתב:צירבס כנראה בדרך החוצה ומכבי מחפשת גבוה אחר , כנראה ...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4910192,00.html
כל כך מתאים להם להביא את דורסי רק כי לפני 3 שנים גודס רצה אותו
20 ינואר 2017, 15:31