בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 20:10

Ido_Maccabi כתב:לדעתי הנדריקס הוא שחקן משלים טוב מאוד. נותן המון הקרבה, ריבאונד, חסימות וגם אם ישחקו עליו יותר הוא ייתן יותר בהתקפה. אז הוא לא שומר אישי גדול. לא כל שחקן צריך להיות טוב בה-כ-ל. אז לא הייתי לוקח אותו בתור סנטר פותח, אבל בתור גבוה משלים הוא מעולה.
למכבי יש קו קדמי מגוון מאוד, ואם נחליף את שון ג'יימס בחוסם אחר, טוב יותר, ונוסיף את מאצ'באן, באמת שיהיה לנו קו קדמי נהדר.

אין ספק שהוא אחלה שחקן משלים, השאלה היא תמורת כמה. אם הדרישות הם 800 אלף דולר, אז הוא פשוט לא שווה את זה. סנטר משלים בסכום הזה מכבי קרוב לוודאי לא צריכה להוציא עם הגבלות התקציב שלה, וגם אם איכשהו כן, הנדריקס לא שווה את זה, כי בסכום הזה אפשר להביא שחקן טוב יותר
לגבי השינויים, אני די בטוח שמכבי לא תחזיק 6 גבוהים, ככה שאם ג'יימס יעזוב ומאצ'בן יבוא, אני לא רואה סרט שיוסיפו עוד גבוה חוסם, ואחד הגבוהים לא ירשם ביורוליג
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2012, 21:02

Ido_Maccabi כתב:לדעתי הנדריקס הוא שחקן משלים טוב מאוד. נותן המון הקרבה, ריבאונד, חסימות וגם אם ישחקו עליו יותר הוא ייתן יותר בהתקפה. אז הוא לא שומר אישי גדול. לא כל שחקן צריך להיות טוב בה-כ-ל. אז לא הייתי לוקח אותו בתור סנטר פותח, אבל בתור גבוה משלים הוא מעולה.
למכבי יש קו קדמי מגוון מאוד, ואם נחליף את שון ג'יימס בחוסם אחר, טוב יותר, ונוסיף את מאצ'באן, באמת שיהיה לנו קו קדמי נהדר.

מכבי בקושי יכולה לשלם לשחקן בכיר 800 אלף, אז לשחקן משלים? בזמן האחרון אנשים מדברים עליו פה באותה נשימה יחד עם סופו ולנגפורד.. בואו נרגע קצת
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 30 ינואר 2012, 21:04

asafb96 כתב:

אין ספק שהוא אחלה שחקן משלים, השאלה היא תמורת כמה. אם הדרישות הם 800 אלף דולר, אז הוא פשוט לא שווה את זה. סנטר משלים בסכום הזה מכבי קרוב לוודאי לא צריכה להוציא עם הגבלות התקציב שלה, וגם אם איכשהו כן, הנדריקס לא שווה את זה, כי בסכום הזה אפשר להביא שחקן טוב יותר
לגבי השינויים, אני די בטוח שמכבי לא תחזיק 6 גבוהים, ככה שאם ג'יימס יעזוב ומאצ'בן יבוא, אני לא רואה סרט שיוסיפו עוד גבוה חוסם, ואחד הגבוהים לא ירשם ביורוליג

MTA2311 כתב:

מכבי בקושי יכולה לשלם לשחקן בכיר 800 אלף, אז לשחקן משלים? בזמן האחרון אנשים מדברים עליו פה באותה נשימה יחד עם סופו ולנגפורד.. בואו נרגע קצת

אני לא דיברתי עליו בהתייחסות של תקציב... ויחסית לתקציב של מכבי, הוא לא שווה 800 אלף עם כל הרצון שישאר
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ינואר 2012, 21:06

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

MTA2311 כתב:

אני לא דיברתי עליו בהתייחסות של תקציב... ויחסית לתקציב של מכבי, הוא לא שווה 800 אלף עם כל הרצון שישאר

בתור אוהד מכבי אתה תמיד חייב לדבר על שחקנים בהקשר של תקציב :D
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 21:08

MTA2311 כתב:

אין ספק. שחקנים אמוציונלים עם הרבה נשמה מעוורים פה חלק מהאנשים. מזכיר קצת את המקרה של פרקינס
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 30 ינואר 2012, 21:11

MTA2311 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

MTA2311 כתב:

בתור אוהד מכבי אתה תמיד חייב לדבר על שחקנים בהקשר של תקציב :D

חח לפעמים אני מנסה לשכוח מהמגבלות של הכסף..
ואסף- בעיקרון אתה צודק, אבל מסירות לקבוצה היא שיקול חשוב בבחירת שחקן. כדורסל זה לא רק סטטיסטיקה יבשה (ואני פריק של סטטיסטיקה), זה גם האישיות.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 21:16

אין ספק שצריך גם שחקנים עם אופי טוב ולוחמי, אבל מה לעשות, אליפות אירופה לא לוקחים במלחמה. צריך כישרון. אני תמיד אעדיף שחקן מוכשר על פני שחקן בינוני אבל לוחם גדול.
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 30 ינואר 2012, 21:39

asafb96 כתב:אין ספק שצריך גם שחקנים עם אופי טוב ולוחמי, אבל מה לעשות, אליפות אירופה לא לוקחים במלחמה. צריך כישרון. אני תמיד אעדיף שחקן מוכשר על פני שחקן בינוני אבל לוחם גדול.

לדעתי גם ההצלחה של שנה שעברה הוכיחה את זה, וגם בלאט חושב ככה.. ובדיוק בגלל זה מכבי של שנה שעברה, שהיתה פחות מוכשרת ממכבי של אנדרסון, הצליחה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי refael » 30 ינואר 2012, 21:45

לא אמרו פה לפני איזה שבוע שלמכבי יש את הקו הקידמי בין הטובים באירופה אם לא הכי טוב ?
אז כן הקבוצה לא נראית טוב אבל סופו פצוע ולא משחק ביכולת שיא אפילו לא 50 אחוז מהיכולת שלו .
הנדריקס עדיין נשאר שחקן משחלים מצויין ואליהו נפגע מדקות משחק רק בגלל שבלאט נותן קרדיט יותר מידי גדול לבלו.
לקבוצה יש עליות וירידות במהלך העונה ובמיוחד למכבי שהיא משחק ב 3 ליגות,גם התקופה הרעה הזאת תעבור ומכבי עוד תשחק מצויין.
מה שהספיק לשנה שעברה לגמר פיינל פור לא מספיק השנה ? נו באמת.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 05:31

הקו הקידמי של מכבי הוא טוב אבל רחוק מלהיות הטוב באירופה , יש בו יותר מידי חסרונות כדי להיות כזה .
כל שחקן בקו הגבוהים של מכבי מעולה בתחום אחד אבל בינוני עד גרוע בתחומים אחרים ולכן מצריך המון אילתורים ועבודה של המאמן בשביל שזה יעבוד וישמור על יציבות....

אליהו שחקן התקפה מצויין אבל יש לו בעיית טווח ואת רוב הנקודות שלו הוא עושה קרוב לסל בזריקות גוייאבה שמצליחות לו יפה , אבל מבחוץ הוא לא פוגע ולכן ניכנס בלו לענייינים שזה לחם חוקו (למרות השיפור במגוון שלו העונה...) . מבחינה הגנתית אליהו כמעט לא קיים , לפעמים זה ניראה שהוא עושה טובה שהוא מרים את הידיים וזה מרגיש יותר כאילו הוא מנסה לא להפריע לשחקן המתקיף .
בלו כמו שאמרתי עושה את הנקדות שלו בעיקר מבחוץ שזה משלים את החיסרון של אליהו ומבחינה הגנתית הוא לא מפחד לשים גוף ולא שומר את הפאולים שלו למשחק הבא , אבל חסרון הגובהה בא לידי ביטוי בהגנה על שחקנים גבוהים ממנו . בקיצור שני השחקנים האלו סוגרים לנו את עמדה 4 אבל עם חסרונות מוסיימים בהגנה . יש קבוצות שיש להם מספרי 4 שעושים את העבודה גם בהגנה וגם בהתקפה בצורה טובה מליאור ובלו , כאשר הם גם קולעים טוב מבחוץ וגם מבפנים . אישית אני אוהב יותר מספרי 4 כדוגמאת מוריס עם יכולת חסימה גבוהה קליע טובה מכל טווח ....
אבל , כשכבר יש לך שני ישראלים שיכולים לסגור לך עמדה, גם אם לא בצורה האופטימאלית אני עדיין חושב שצריך ללכת על זה וכרגע זה מרגיש ככה בעמדה 4...כשבלו יעזוב/יפרוש נוכל לשדרג את העמדה הזאת אבל כרגע אני מסתפק בה .

סופו , אמרתי כבר לפני , הוא שחקן של טריק אחד ועושה אותו ברמה הכי גבוהה באירופה וזה משחק החפירות שלו . אבל , אין לא טווח קליעה בכלל ולכן כשנתקל בשחקנים פיזיים וגבוהים כמו שיש לבכירות הוא מתקשה מכיוון שהם יודעים לסגור לו את הדרך לסלים שהוא אוהב ואז בעצם הוא נשאר בלי כלום . בהגנה הוא יכול להסתדר עם שחקנים פיזיים שמנסים לחפור עליו מתחת לסל אבל שחקן כמו פישר לדוגמא שזורק הרבה מחצי מרחק יכול לחגוג עליו , שלא לדבר על סנטרים שזורקים שלשות מידי פעם , ויותר גרוע זה כשהוא יוצא לשמור ומתבצע חילוף הוא או שעושה פאול שטותי או שמאחר לחזור בפיק אנד רול .... דבר נוסף על סופו הוא ריבאונדר די בינוני .
להנדריקס חסר גובהה (וכן 3 ס"מ בכדורסל זה הבדל...) , יש לו את משחק החפירות , לפעמים הוא מראה שיש לו גם טווח לא רע , יש לו מהירות טובה ואתלטיות טובה אבל מה לעשות שחסר לו סייז . בהגנה הוא יכול לשמור על שחקנים שמנסים לחדור וחוזר טוב אחרי חילוף אבל כשסנטר שגבוהה ממנו חופר עליו זה בעיה .
בקיצור יש המון חסרונות לגבוהים של מכבי אבל כחבילה הם טובים ( גם אם לא הכי טובים לדעתי...) , אבל הם לא אלו שיסחבו את הקבוצה לתואר אלא הגארדים בעיקר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 01 פברואר 2012, 17:31

yzafrir כתב:הקו הקידמי של מכבי הוא טוב אבל רחוק מלהיות הטוב באירופה , יש בו יותר מידי חסרונות כדי להיות כזה .
כל שחקן בקו הגבוהים של מכבי מעולה בתחום אחד אבל בינוני עד גרוע בתחומים אחרים ולכן מצריך המון אילתורים ועבודה של המאמן בשביל שזה יעבוד וישמור על יציבות....

אליהו שחקן התקפה מצויין אבל יש לו בעיית טווח ואת רוב הנקודות שלו הוא עושה קרוב לסל בזריקות גוייאבה שמצליחות לו יפה , אבל מבחוץ הוא לא פוגע ולכן ניכנס בלו לענייינים שזה לחם חוקו (למרות השיפור במגוון שלו העונה...) . מבחינה הגנתית אליהו כמעט לא קיים , לפעמים זה ניראה שהוא עושה טובה שהוא מרים את הידיים וזה מרגיש יותר כאילו הוא מנסה לא להפריע לשחקן המתקיף .
בלו כמו שאמרתי עושה את הנקדות שלו בעיקר מבחוץ שזה משלים את החיסרון של אליהו ומבחינה הגנתית הוא לא מפחד לשים גוף ולא שומר את הפאולים שלו למשחק הבא , אבל חסרון הגובהה בא לידי ביטוי בהגנה על שחקנים גבוהים ממנו . בקיצור שני השחקנים האלו סוגרים לנו את עמדה 4 אבל עם חסרונות מוסיימים בהגנה . יש קבוצות שיש להם מספרי 4 שעושים את העבודה גם בהגנה וגם בהתקפה בצורה טובה מליאור ובלו , כאשר הם גם קולעים טוב מבחוץ וגם מבפנים . אישית אני אוהב יותר מספרי 4 כדוגמאת מוריס עם יכולת חסימה גבוהה קליע טובה מכל טווח ....
אבל , כשכבר יש לך שני ישראלים שיכולים לסגור לך עמדה, גם אם לא בצורה האופטימאלית אני עדיין חושב שצריך ללכת על זה וכרגע זה מרגיש ככה בעמדה 4...כשבלו יעזוב/יפרוש נוכל לשדרג את העמדה הזאת אבל כרגע אני מסתפק בה .

סופו , אמרתי כבר לפני , הוא שחקן של טריק אחד ועושה אותו ברמה הכי גבוהה באירופה וזה משחק החפירות שלו . אבל , אין לא טווח קליעה בכלל ולכן כשנתקל בשחקנים פיזיים וגבוהים כמו שיש לבכירות הוא מתקשה מכיוון שהם יודעים לסגור לו את הדרך לסלים שהוא אוהב ואז בעצם הוא נשאר בלי כלום . בהגנה הוא יכול להסתדר עם שחקנים פיזיים שמנסים לחפור עליו מתחת לסל אבל שחקן כמו פישר לדוגמא שזורק הרבה מחצי מרחק יכול לחגוג עליו , שלא לדבר על סנטרים שזורקים שלשות מידי פעם , ויותר גרוע זה כשהוא יוצא לשמור ומתבצע חילוף הוא או שעושה פאול שטותי או שמאחר לחזור בפיק אנד רול .... דבר נוסף על סופו הוא ריבאונדר די בינוני .
להנדריקס חסר גובהה (וכן 3 ס"מ בכדורסל זה הבדל...) , יש לו את משחק החפירות , לפעמים הוא מראה שיש לו גם טווח לא רע , יש לו מהירות טובה ואתלטיות טובה אבל מה לעשות שחסר לו סייז . בהגנה הוא יכול לשמור על שחקנים שמנסים לחדור וחוזר טוב אחרי חילוף אבל כשסנטר שגבוהה ממנו חופר עליו זה בעיה .
בקיצור יש המון חסרונות לגבוהים של מכבי אבל כחבילה הם טובים ( גם אם לא הכי טובים לדעתי...) , אבל הם לא אלו שיסחבו את הקבוצה לתואר אלא הגארדים בעיקר .

אני הייתי משאיר את הנדריקס כי הוא מתפקד במשחקים הגדולים (במיוחד נגד הספרדיות). היציבות שלו חשובה.
כמובן שנגד קבוצות עם קו קדמי כמו ברצלונה ומדריד וכמובן צסק"א זה לא מספיק.
העובדה הברורה היא שגארדים לבד לא ינצחו לך את המשחקים. ברצלונה בלי נבארו (שהיה חלש) היא קבוצה של גארדים טובים אבל בהחלט לא אולטימטיבים אבל עדיין ניצחה בקלות יחסית בזכות הגבוהים הדומיננטיים. גם מדריד ניצחה בעיקר בזכות מירוטיץ' המצוין.
היום לא משנה מה תעשה למכבי אין סיכוי לרכש שיגרום לה לזכות ביורוליג. פשוט צסק"א קבוצה קרובה למושלמות מבחינת איכות סגל (אולי לא מושלמת מבחינת דינמיקה קבוצתית). הגבוהים של צסק"א: קרסטיץ',קירילנקו, חרייפה, קאן זה הקו הקדמי החזק ביותר שהיה באירופה מאז ומעולם (שילוב של עומק ואיכות).

מכבי צריכה לעבות את הסגל בשחקנים שכיף לראות. זו צריכה להיות המטרה. כרגע לא ממש כיף לראות את הקבוצה למרות שמדובר בקבוצה יעילה.
המעבר לסגל רחב נתן המון שקט ותחושת ביטחון אבל איבדנו משהו באיכות וב- star quality.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 01 פברואר 2012, 21:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 01 פברואר 2012, 21:39

yzafrir כתב:פתאום הקוו הקידמי הכי טוב באירופה (כמו שחלק הגדירו אותו פה ) הופך להיות מוגבל מאוד ?? במגבלות התקציב של מכבי אין באמת אפשרות לשדרג אותו יותר מידי , אולי רק טיפה . אבל מכבי לא תוכל לעולם להחזיק שני סנטרים במעל מליון דולר לראש ועוד שני פאוור פאוורדים כאליו גם כן...ולכן גם כנראה שלא יהיה לנו את הקוו הקידמי הכי טוב באירופה אף פעם ...

אני מסכים איתך בנושא הזה ב- 100%.
אגב, נדמה לי שמכבי היא קבוצת השלשות הגרועה ביורוליג. הבעיה היא שתמיד היה למכבי את היכולת לנצל את המיס-מאצ' מול גבוהים גדולים ולהפוך להרכב נמוך ובעייתי לקבוצות גבוהות (הרכב זריז שקולע משלוש).
אי אפשר ללכת ראש בראש בגודל נגד קבוצות כמו צסק"א. בלאט הביא את מאלט לפתור את הבעיה אבל אי אפשר ללכת כל השנה על אסטרטגיה אגרסיבית של משחק פנימה בכל מחיר ולצפות שמאלט ייצר שלשות מכלום כל פעם (בטוח לא בכמות הרצויה).

מכבי חזקה בהגנה . הבעיה שמול ברצלונה אי אפשר ללכת על אסטרטגיה של לעצור את היריב במיוחד שנבארו יחזור. צריך להכות בשלשות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 01 פברואר 2012, 21:48

ראיתי עכשיו משחק משנה שעברה... באמת שאני מתגעגע
מכבי שיחקו כ"כ יפה, הגנה מדהימה, נחישות.. והשחקנים הכי טובים עזבו. זה מראה למה צריך לחשוב הרבה מראש את מי להשאיר ולהתחיל במו"מ, לא תמיד זה מה שישאיר אבל לפחות לנסות
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2012, 05:20

מכבי צריכה לא מעט (אבל גם לא הרבה מידי) שינויים כדי להפוך לקבוצה יותר אטרקטיבית . חלק מהשינויים זה תיקונים להחתמות שלא הצליחו בקיץ האחרון כמו הלפרין ולאנדסברג וחלק זה במקום החתמות שאפשר להגדיר אותם ככישלון כמו פאפאס וג'יימס וסמית' ....אבל סך הכל הגרעין של מכבי הוא טוב .
אבל עדיין , גם עם הסגל של שנה שעברה היה פה אני גם לא בטוח שהיינו זוכים בגביע . הסגל שנה שעברה היה אטרקטיבי מאוד וסביר שהיה מגיע לפיינל פור אבל סבל מאותם בעיות שיש לסגל הזה ושהפתרון שלהם הוא קצת בעייתי מבחינת מכבי והוא בעיית הגבוהים שלנו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2012, 05:55

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

אין ספק. שחקנים אמוציונלים עם הרבה נשמה מעוורים פה חלק מהאנשים. מזכיר קצת את המקרה של פרקינס

מזכיר את פרקינס?
אתה אומר שדורון הוא לא שחקן של מיליון דולר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 08:29

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

מזכיר את פרקינס?
אתה אומר שדורון הוא לא שחקן של מיליון דולר?

לא. ממש לא.
פרקינס בחיים לא שווה מיליון דולר. הוא נלחם הרבה, שחקן הגנה מצוין, ריבאונדר נפלא לגובה שלו, אבל התכונות של רכז, שזה ניהול משחק, קליעה, ויכולת לייצר נקודות לעצמו ולאחרים, אין לו. מיליון דולר הוא ממש לא שווה. אם פארגו קיבל קצת פחות ממיליון, אז בטח ובטח שהוא לא
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2012, 11:29

בכל קבוצה אחרת פארגו היה יכול לקבל יותר ממליון אם היה ממשיך ביכולת הזאת ופרקינס אם לא היה נפצע סביר להניח שגם היה מקבל סביב המליון . לפרקנס יש משהו שאין גם להרבה רכזים וזה נקרא מנהיגות . הוא פשוט סחף אחריו את כל השחקנים למשחק הלחץ המטורף של מכבי , אפילו שחקנים שבאופי שלהם הם לא היו כאלו . לא סתם הא קיבל את הכבוד מהשחקנים אחרי הפציע וכמובן מהקהל .
זה שמכבי לא יכולה לשלם את הסכומים האלו לא אומר שהם לא שווים את זה . איידסון שווה לברצלונה את המשכורת שלו אבל למכבי הוא בחיים לא היה שווה את הסכום הזה . אם הוא היה מציג יכולת גרועה בברצלונה אז הוא לא היה שווה להם את הסכום הזה אבל הוא מציג יכולת מצויינת מתחילת העונה והם מרוצים ממנו בטרוף...
ואגב, עשיתםמפרקינס נגר התקפי והוא ממש לא , הוא קלע מאוד לא יציב משלוש אבל הוא חודר טוב ועושה את רוב הנקודות שלו או בחדירות או מחצי מרחק....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 12:08

אני עדיין לא חושב שפרקינס שווה מיליון דולר, בשביל מכבי אין בכלל מה לדבר
הוא שחקן התקפי מאוד מאוד בינוני. הוא חודר בינוני מאוד, למרות האתלטיות שלו, ורוב הנקודות שלו זה במתפרצות, אחרי הים של חטיפות מול הקבוצות הקטנות. מול קבוצות כמו בארסה, פנא, צסק"א, ושאר הגדולות, אין לו מה למכור בהתקפה, הוא קלעי בינוני ולא יציב וחודר לא משהו בכלל, אבל אין ספק שיש לו הרבה תכונות מיוחדות. מיליון דולר, זה לא שווה, כי אין לו אף תכונה הכרחית של רכזים, כמו ניהול משחק/קליעה/חדירה. שאני מסתכל על הרכזים הטובים ביבשת, לכל אחד יש לפחות תכונה אחת כזאת, אם לא יותר. התכונות שקיימות אצלו זה רק "בונוס", אבל לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כרכז מוביל שיקח את הקבוצה על הגב שלו לשלבים הרחוקים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 02 פברואר 2012, 12:14

asafb96 כתב:אני עדיין לא חושב שפרקינס שווה מיליון דולר, בשביל מכבי אין בכלל מה לדבר
הוא שחקן התקפי מאוד מאוד בינוני. הוא חודר בינוני מאוד, למרות האתלטיות שלו, ורוב הנקודות שלו זה במתפרצות, אחרי הים של חטיפות מול הקבוצות הקטנות. מול קבוצות כמו בארסה, פנא, צסק"א, ושאר הגדולות, אין לו מה למכור בהתקפה, הוא קלעי בינוני ולא יציב וחודר לא משהו בכלל, אבל אין ספק שיש לו הרבה תכונות מיוחדות. מיליון דולר, זה לא שווה, כי אין לו אף תכונה הכרחית של רכזים, כמו ניהול משחק/קליעה/חדירה. שאני מסתכל על הרכזים הטובים ביבשת, לכל אחד יש לפחות תכונה אחת כזאת, אם לא יותר. התכונות שקיימות אצלו זה רק "בונוס", אבל לא משהו שאתה יכול לבנות עליו כרכז מוביל שיקח את הקבוצה על הגב שלו לשלבים הרחוקים

בגלל זה הוא שווה גג מליון דולר ולא 1.5 מליון יורו נטו שמקבל אוקיץ' נניח....ברור שלמכבי הוא לא שווה את הסכומים האלו אלא יותר בכיוון 600-700 (אנחנו מדברים על פרקינס של לפני הפציעה כן...) אבל לקבוצות קצת יותר עשירות ממכבי שמחפשות שחקן שמשנה קבוצה אז הוא כן שווה .

ואגב , הוא היה מצויין שנה שעברה נגד ברצלונה ובטופ 16 בכלל....וגם נגד ויטוריה בשני משחקים ששיחק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 02 פברואר 2012, 13:52

פרקיניס שלפני הפציעה שווה את המיליון לפחות ממכבי,גם מבחינת כישרון וגם אופי וחיבור לקבוצה.
כנראה הרבה שוכחים כמה חשוב הוא היה בקבוצה אם לא המנהיג באותה שנה.
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־9 אורחים