המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:דווקא אני יחסית מחבב את הארדן...
איתי-שגב כתב:דווקא אני יחסית מחבב את הארדן...
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:דווקא אני יחסית מחבב את הארדן...
גם ריחמת על הפועל
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:דווקא אני יחסית מחבב את הארדן...
גם ריחמת על הפועל
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך אין לי עצבים למשחק מחר. כמה ריבאונדים הם הולכים לקחת, שלא נדע.
זה יכאב
איזו תקופה מצויינת של הראסטה, הקליעה שלו התחילה להתייצב על המקומות שרצינו וציפינו (לא רוצה להיות הפולנייה שאומרת אמרתי לך אבל התגעגעתי וזאת דרך שלי למשוך את תשומת ליבך)
כפרה עלייך, מקווה שאתה נהנה!
וכן, הוא קולע מעולה לאחרונה(טיפה נפל בעונשין מאזור ה93 ל90, אבל אלו צרות של עשירים), והוא קלע 30 פלוס בחמישה(או שישה?) משחקים רצופים, האחרון שעשה את זה היה בעידן טרום-דאנקן.
הפציעה של פאו לא פשוטה, לא רק בריבאונד, אלא גם ברוטציה, כי אנחנו ממילא קצרים בגבוהים. מעניין אם הוא ישקול הרכבי סמול בול, עם קוואי ב4
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:איך אין לי עצבים למשחק מחר. כמה ריבאונדים הם הולכים לקחת, שלא נדע.
זה יכאב
איזו תקופה מצויינת של הראסטה, הקליעה שלו התחילה להתייצב על המקומות שרצינו וציפינו (לא רוצה להיות הפולנייה שאומרת אמרתי לך אבל התגעגעתי וזאת דרך שלי למשוך את תשומת ליבך)
כפרה עלייך, מקווה שאתה נהנה!
וכן, הוא קולע מעולה לאחרונה(טיפה נפל בעונשין מאזור ה93 ל90, אבל אלו צרות של עשירים), והוא קלע 30 פלוס בחמישה(או שישה?) משחקים רצופים, האחרון שעשה את זה היה בעידן טרום-דאנקן.
הפציעה של פאו לא פשוטה, לא רק בריבאונד, אלא גם ברוטציה, כי אנחנו ממילא קצרים בגבוהים. מעניין אם הוא ישקול הרכבי סמול בול, עם קוואי ב4
מדהים פה, אעלה קצת תמונות
משתדל לעקוב אחרי בוקס-סקורים ושמתי לב שהוא בתקופה מצויינת, אפילו מורי נתן משחק מצויין
לכמה זמן פאו בחוץ?
MTA2311 כתב:יש לכם ת'רד
LIAV10 כתב:המסירות של לברון זה משהו, הוא רואה את כל האופציות יותר טוב מכל צופה על הספה בבית, בניגוד להארדן למשל שאם תראות משחק שלו אז תראו שהוא משחק על הטריפל דאבל, לברון באמת מנסה למצוא את האופציה הטובה ביותר בכל מהלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־6 אורחים