שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני כתבתי מזמן שמכבי צריכה להחתים אותו בגרושים ולשחק איתו כל זמן שהוא כשיר.
זה לא שמכבי הייתה מפסידה שחקנים פנטסטיים בעמדה שלו, כי אין לה כאלו.
לא
שכנעת
less is more
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני כתבתי מזמן שמכבי צריכה להחתים אותו בגרושים ולשחק איתו כל זמן שהוא כשיר.
לא
שכנעת
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני כתבתי מזמן שמכבי צריכה להחתים אותו בגרושים ולשחק איתו כל זמן שהוא כשיר.
לא
שכנעת
less is more
LIAV10 כתב:ינאי, לך תשתה לבה
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, לך תשתה לבה
מאיפה אני אביא לבה עכשיו?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, לך תשתה לבה
זה מטאפורה אולי, מטאפורה, שמדמיינים את זה, יאווו איזה מפגר.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, לך תשתה לבה
זה מטאפורה אולי, מטאפורה, שמדמיינים את זה, יאווו איזה מפגר.
כן?כן?אז אם אתה חושב...זה נורא עמום הבית
LIAV10 כתב:חחחחחח
Mitelka כתב:מה זה אם הוא לא יפצע? הבן אדם חולה במחלת מעי שמשפיעה ומתפרצת אצלו לא מעט. זה לא שמתפללים שהוא ישמור על הרגליים שלו - הבן אדם חולה. ולמחלה שלו אין תרופה. אז מה יש לדוש באם הוא לא יפצע כאילו שזה משהו שהוא מזל או יד הגורל.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:החתמה טובה מאוד שלהם. אין להם מה להפסיד.
אם הוא בפורמה בגביע/פיינל פור, אלה חדשות רעות מאוד למכבי.
שמואל1 כתב:רנדל: מכבי ת"א בדרך להדחה? וואו, זה קשה
הפורוורד שחזר להפועל ירושלים בראיון מיוחד ל-ONE: "התנתקתי לאחרונה מכדורסל, הייתי בכנסיה". במכבי הגיבו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות"
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp
התגובה של מכבי מבישה. הם כל כך מנותקים מהמציאות. כאילו השחקנים שלנו במצב טוב.
מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
במכבי הוסיפו והתייחסו למחלתו של רנדל ולסיטואציה המורכבת סביבו, שבסופו של דבר גרמה לצהובים לוותר עליו מבחינה חוזית בפגרה החולפת. "הגוף של רנדל לפעמים לא מצליח לעכל את מה שנכנס לפה”.
החציל האצטקי כתב:מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
במכבי הוסיפו והתייחסו למחלתו של רנדל ולסיטואציה המורכבת סביבו, שבסופו של דבר גרמה לצהובים לוותר עליו מבחינה חוזית בפגרה החולפת. "הגוף של רנדל לפעמים לא מצליח לעכל את מה שנכנס לפה”.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים