המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:לא בטוח שהם מטומטמים. נכון, הם במאזן 0-2 במלחמות עולם, אבל לצירבס, ויש מצב שאני מעורר פה התנגדות רצינית, דווקא יש יכולות. הוא לא שחקן אדיר, אבל הוא גם לא השחקן העלוב שראינו פה(כמו שווימס הוא לא השחקן שראינו פה, ומקל גם לא). צריך לדעת איך לשחק איתו, ועד כמה להסתמך עליו.
yanay21 כתב:לא בטוח שהם מטומטמים. נכון, הם במאזן 0-2 במלחמות עולם, אבל לצירבס, ויש מצב שאני מעורר פה התנגדות רצינית, דווקא יש יכולות. הוא לא שחקן אדיר, אבל הוא גם לא השחקן העלוב שראינו פה(כמו שווימס הוא לא השחקן שראינו פה, ומקל גם לא). צריך לדעת איך לשחק איתו, ועד כמה להסתמך עליו.
שועל כתב:יש גם את החוזה של סמית לעונה הבאה, גם החוזה של קווינסי יכול להיות בעייתי
4 חוזים של יותר ממיליון דולר כל אחד
RomanR כתב:שועל כתב:יש גם את החוזה של סמית לעונה הבאה, גם החוזה של קווינסי יכול להיות בעייתי
מקווינסי אפשר להשתחרר, לפי מה שפורסם.
צירבס בעונה הבאה תלוי גם במאמן שיהיה פה ובשאר הסגל
ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:יש גם את החוזה של סמית לעונה הבאה, גם החוזה של קווינסי יכול להיות בעייתי
היית משאיר את הגרמני השמן? יש לך פטיש לבחורים גדולים עם ציצי , הרי ברור לכל שהעונה ההיא בכוכב היתה הבלחה חד פעמית , הבחור הוא בלוף.
שועל כתב:ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:יש גם את החוזה של סמית לעונה הבאה, גם החוזה של קווינסי יכול להיות בעייתי
היית משאיר את הגרמני השמן? יש לך פטיש לבחורים גדולים עם ציצי , הרי ברור לכל שהעונה ההיא בכוכב היתה הבלחה חד פעמית , הבחור הוא בלוף.
גם בכוכב הוא היה רחוק מאוד מלהבריק
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:RomanR כתב:שועל כתב:יש גם את החוזה של סמית לעונה הבאה, גם החוזה של קווינסי יכול להיות בעייתי
היה מצויין בשלב הבתים , וגם אני חשבתי שהוא החתמה טובה שלנו , כנראה הבלחה חד פעמית.
ankram כתב:אין ספק בכלל שבקיץ צריך להפרד מהחוזים השמנים האלו , ראשית מהשמן הגרמני , זה בוודאות , שייקח את עצמו ואת הציצי שלו לקבוצה אחרת , יהיה לו דורש.
כנ"ל לברון שלנו , שייקח את הכישרון שלו לעשות צעדים בכל מהלך למקום אחר , גם פה לא נראה לי שתהיה בעיה שמישהיא תיקח על עצמה את החוזה המופרך שלו , איזה גאלאטסראיי כזאת
שלישי, דווין סמית' , פה יש בעייה כי הוא לא רכב שאפשר פשוט למכור לפירוק , אף קבוצה לא תהמר עליו גם לא בעד 200K הבחור הוא פשוט גוויה שגם משחק אחד בשבוע הוא לא מסוגל לעבור , באיזור נובמבר דצמבר גם הסחוס המועט שהוא גידל בקיץ כבר נשחק , פה מכבי תאלץ לספוג את העלות המגוחכת שלו , אין מה לעשות , צריך לשלם על טעויות , אין שום טעם להחזיק אותו בקבוצה , גם לא בתור מעודדת.
מי שמעורר סימני שאלה גדולים הוא מילר , שאני בספק אם יחזור אי פעם להיות אותו שחקן שרצינו , ראשית החזירו אותו מוקדם מדי שנית , הוא לדעתי על סף פיגור כלשהו ומאד ילדותי , לי הוא נראה כמו שחקן שמתאים יותר לשכונה מאשר למשחק תחרותי עם תפקידים מוגדרים בהגנה ובהתקפה.
את גאודלוק הייתי משאיר , אני בטוח שמאמן רציני יוכל להוציא ממנו הרבה יותר.
וכל זה לא שווה כלום אם לא יחתימו את טראנקיירי.
קובי כתב:ankram כתב:אין ספק בכלל שבקיץ צריך להפרד מהחוזים השמנים האלו , ראשית מהשמן הגרמני , זה בוודאות , שייקח את עצמו ואת הציצי שלו לקבוצה אחרת , יהיה לו דורש.
כנ"ל לברון שלנו , שייקח את הכישרון שלו לעשות צעדים בכל מהלך למקום אחר , גם פה לא נראה לי שתהיה בעיה שמישהיא תיקח על עצמה את החוזה המופרך שלו , איזה גאלאטסראיי כזאת
שלישי, דווין סמית' , פה יש בעייה כי הוא לא רכב שאפשר פשוט למכור לפירוק , אף קבוצה לא תהמר עליו גם לא בעד 200K הבחור הוא פשוט גוויה שגם משחק אחד בשבוע הוא לא מסוגל לעבור , באיזור נובמבר דצמבר גם הסחוס המועט שהוא גידל בקיץ כבר נשחק , פה מכבי תאלץ לספוג את העלות המגוחכת שלו , אין מה לעשות , צריך לשלם על טעויות , אין שום טעם להחזיק אותו בקבוצה , גם לא בתור מעודדת.
מי שמעורר סימני שאלה גדולים הוא מילר , שאני בספק אם יחזור אי פעם להיות אותו שחקן שרצינו , ראשית החזירו אותו מוקדם מדי שנית , הוא לדעתי על סף פיגור כלשהו ומאד ילדותי , לי הוא נראה כמו שחקן שמתאים יותר לשכונה מאשר למשחק תחרותי עם תפקידים מוגדרים בהגנה ובהתקפה.
![]()
צ'מע... אחת מההודעות המצחיקות...
שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:RomanR כתב:מקווינסי אפשר להשתחרר, לפי מה שפורסם.
היה מצויין בשלב הבתים , וגם אני חשבתי שהוא החתמה טובה שלנו , כנראה הבלחה חד פעמית.
היה מצוין בכמה משחקים בודדים, אני זוכר שהתווכחתי איתך עליו כבר בקיץ.
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:
היה מצוין בכמה משחקים בודדים, אני זוכר שהתווכחתי איתך עליו כבר בקיץ.
צודק, וכנראה גם אז צדקת , אבל אני בספק אם תיארת לעצמך כזאת מפלה , האיש היה חיה אשתקד , השנה הוא יותר מזכיר ציוואווה ננסית (ושמנה, ועם ציצי)
ankram כתב:גם על ווימס חשבת ככה? גם על שאר חברי הסגל?
הנפילה של צירבס היא לא פחות מהזויה , זה כאילו הבחור הגיע לפה לנופש.
ankram כתב:קובי כתב:ankram כתב:אין ספק בכלל שבקיץ צריך להפרד מהחוזים השמנים האלו , ראשית מהשמן הגרמני , זה בוודאות , שייקח את עצמו ואת הציצי שלו לקבוצה אחרת , יהיה לו דורש.
![]()
צ'מע... אחת מההודעות המצחיקות...
בגלל הציצי?
שחף1 כתב:באגאצקיס באמת חי באיזה פלנטה אחרת, אין שום סרט שצירבס חוזר לפה בתור שחקן מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים