המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
זה מעניין, תפסיק לכבות את אחי התימני
yanay21 כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
אני משאיר לו הודעות, זה לא בשבילכם, פשוטי העם
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
קוואי בתקופה מדהימה, אמנם לא רואה את המשחקים אבל קשה לטעות עם מספרים כאלה.
ניצחון על הקאבס בחוץ בלי טוני ופאו זה לא עניין של מה בכך, ללא ספק מעודד.
מורי מעמיד מספרים יפים במשחקים האחרונים, איך הוא נראה בפועל? מאוד מעודד אותי לראות את זה ואני מתחיל להרגיש קצת יותר בנוח עם האובדן של לפרו'.
ולנושא חשוב לא פחות-עדיין לא הצלחתי למצוא חולצה של מאנו בארגנטינה ואלוהים יודע שאני מחפש..
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
מורי מעמיד מספרים יפים במשחקים האחרונים, איך הוא נראה בפועל? מאוד מעודד אותי לראות את זה ואני מתחיל להרגיש קצת יותר בנוח עם האובדן של לפרו'.
ולנושא חשוב לא פחות-עדיין לא הצלחתי למצוא חולצה של מאנו בארגנטינה ואלוהים יודע שאני מחפש..
מורי נראה מעולה. גם מוסר לא מעט אסיסטים, נראה יותר ויותר כמו רכז ככל שהזמן עובר. קצת בעייתי הגנתית, אבל זה הספרס, והוא עוד צעיר, סומך עליו(הוא גם די גבוה לרכז, זה יועיל בעניין הזה).
לפרו' חתם בבאסקוניה, אני מתחיל לעקוב אחריהם בתשומת לב.
רציתי להזמין כמה בגדים של הספרס, אני אחכה לחזרתך, ואזמין בבת אחת גם לך. לא יודע אם הם עושים משלוחים צפונה מתל אביב, אבל ננסה
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
מורי נראה מעולה. גם מוסר לא מעט אסיסטים, נראה יותר ויותר כמו רכז ככל שהזמן עובר. קצת בעייתי הגנתית, אבל זה הספרס, והוא עוד צעיר, סומך עליו(הוא גם די גבוה לרכז, זה יועיל בעניין הזה).
לפרו' חתם בבאסקוניה, אני מתחיל לעקוב אחריהם בתשומת לב.
רציתי להזמין כמה בגדים של הספרס, אני אחכה לחזרתך, ואזמין בבת אחת גם לך. לא יודע אם הם עושים משלוחים צפונה מתל אביב, אבל ננסה
איזה אח שאתה מחכה לי עם המשלוח
אם אני מוצא פה גופיות של מאנו אני קונה 2, כמובן.
טוב לשמוע לגבי מורי, מאוד מעודדת אותי ההתקדמות שלו, בטח עם משחק כזה מול קבוצה כזאת.
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:די ינאי, זה כבר לא מעניין אף אחד (עכשיו אפשר להגיד את זה באמת)
מאוהב
אחדשיודע כתב:אבל קוזמינסאקס לא קלע, זה לא שווה.
אחדשיודע כתב:ווסטברוק מצטרף לחגיגה עם סל ניצחון ביוטה:
סיים עם 38 נק' (11/29 מהשדה, 13/17 מהעונשין), 10 רב', 10 אס' ו-6 אב'.
טריפל דאבל מספר 22 העונה ו-59 בקריירה (כמו לארי בירד, שנמצא במקום ה-5 בכל הזמנים).
yanay21 כתב:ללינץ' הקבוע:
ווסטבריק, כמו שנכתב, עושה 11 מ29, ומאבד 6 כדורים על 10 אסיסטים. הארדן מאבד 11 על 12 אסיסטים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ללינץ' הקבוע:
ווסטבריק, כמו שנכתב, עושה 11 מ29, ומאבד 6 כדורים על 10 אסיסטים. הארדן מאבד 11 על 12 אסיסטים.
עונה מופלאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־11 אורחים