בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2012, 16:02

asafb96 כתב:
ankram כתב:למה לא לזכור את העובדה הפשוטה שפרקינס התקדם כל שנה מאז שראיתי אותו לראשונה?
מקאלב לדוגמא , לא היה מסוגל לקנות סל מבחוץ , מה היה לו? ניהול משחק ברמה גבוהה , זה לפני 3 שנים , לא לא לתת לפרקינס את הזכות שהוא הרוויח בצדק לראות אם הוא משתפר עוד יותר , אולי הוא ישדרג את יכולת הקליעה שלו, אולי הוא יחדד יותר את יכולת ניהול המשחק שלו?
אתה לוקח שחקן שהתאקלם במערכת שנתיים וזורק את זה לפח עבור הסיכוי , שיגיע שחקן טוב ממנו ביותר כסף , מה ההגיון בזה? בהימורים עסקינן?
אתה רוצה שחקן שגם קולע , גם שומר , גם מנהל משחק ברמה גבוהה , גם בן אדם , גם מופיע למשחקים גדולים , וגם לא נפצע , אנשים כאלו משחקים בNBA , למה לא ללכת לדברים הטובים שיש לשחקן ולזרום עם זה , לראות אם הוא מתקדם או דורך במקום ואז להחליט.

עוד פעם אתה מקצין...
לא אמרתי שחקן שגם וגם וגם וגם. אלא שחקן שיש לו לפחות אחת מהתכונות האלה. לפרקינס אין אף אחת מאלה, ואתה לא יכול ללכת עד הסוף שהגארד המוביל שלך חסר את כל התכונות האלה. אתה לא תביא גביע אירופה במלחמה
לגבי מקאלב, אתה לא יכול לעשות את ההשוואה הזאת. מקאלב לא היה קולע שלשות. נכון, אז? הוא עדיין היה החודר הטוב באירופה, ומנהל משחק ברמה גבוה מאוד. פרקינס לא זה, ולא זה, ועם כל הכבוד, אני לא רואה אותו הופך בגיל 28-29 לקלעי שלשות טוב, עם הטכניקה הרעה מאוד של הזריקה שלו (יכול לשפר, אבל בחיים לא יהיה קלעי בטוח ויציב), ובטח שלא לחודר ברמה, ולמנהל משחק טוב הוא בחיים לא יהפוך, כי זה משהו שאתה נולד איתו, אתה לא יכול ללמוד את זה אם אין לך את זה. ניהול משחק זה חוש למשחק וחכמה. לפרקינס כרגע אין את זה, ואם לא היה לו את זה כל הקריירה, הוא בטח שלא יהיה כזה דווקא עכשיו, בגילו, ועוד שאנחנו מצפים שהשיפור יהיה בסטנדרים של היורוליג, ולא איזה ליגה נידחת באירופה. זה לא קסם שהוא פתאום יקבל את התכונות האלה, כי הוא לא ילד, והוא כבר עבר דבר או שניים, וראינו אותו לא מעט. אם הוא לא עשה את זה עד עכשיו בקריירה, לצפות שדווקא עכשיו הוא יהפוך לשחקן עם התכונות האלה, זה לעצום עיניים ולקוות לדבר בלתי אפשרי.

שוב אנחנו לא מסכימים , טכניקת הזריקה של מקאלב בסדרה מול מכבי היתה כמו טכניקת הזריקה של יניב גרין מחצי מרחק, אממה הוא שיפר אותה בקיץ , כמו כספי , שגם הוא טכניקת הזריקה שלו רחוקה מלהגשים.
גם באותה עונה של מכבי פרטיזן , מקאלב בהחלט לא היה החודר הטוב באירופה , מנהל משחק טוב , זה אין ספק , גם קוק הוא מנהל משחק טוב , SO?
לארויו היה טכניקת זריקה , יכולת ניהול משחק , זרירוז , רק מה? לא היה בזין שלו לשמור , גם כל הכישרון של ליאור לא יכול לידי ביטוי אם כל התקפה עליו מסתיימת בסל.
אפרופו ארויו , במשחק הראשון שלו ביורוליג עם כל הכישרון שלו , הוא לא הצליח לנות סל , ומול איזה גארד אמריקאי בינוני.
גם בשאר העונה היו לו משחקים עסל משחקים באסל , כישרון זה סבבי , אבל אם אין לך את תכונות האופי הנדרשות , אתה יכול לתלות את תעודת הכישרון שלך על הקיר , ליותר מזה לא תגיע.

ואיזה פאקינג דמוניזציה עשית לפרקינס , זה אחד החוטפים הטובים ביורוליג , אחד הריבאונדרים הכי טובים לתפקיד שלו , שומר יותר ממצוין , בעל חוש אדיר לכדור , לא מוותר על שום מהלך , מנהיג , רק עיוורון לוקח את סיומת העונה הפאנטסטית של פארגו וגוזר ממנה שהוא היה בעל תרומה למכבי יותר מפרקינס , תכלס , עד המשחק השני מול ויטוריה בהצלבה היתה לפארגו עונה סבירה , לא יותר מזה. קל לשכוח לא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 16:02

בלאט אמר את זה? לא ראיתי, וגם אם כן, אני ממש לא מסכים.
אל תכתוב "לדעת הרוב", כי אתה לא יודע מה הרוב חושב, ומה הרוב מרגיש. זה שה"רוב" אוהב את פרקינס מבחינת הבן אדם, לעומת פארגו שדפק ברז, לא אומר שהוא תרם יותר, כי זה רחוק מהמציאות. פארגו היה השחקן הכי חשוב של מכבי שנה שעברה, יחד עם סופו. פרקינס ואיידסון אחריהם.
מילאנו מטומטמת, וזה הורס להם. זה ממש לא קשור לזה שאין להם שחקנים נלחמים או משהו כזה. שאתה לוקח את הזריקות הכי גרועות שאפשר, ולא מנצל בכלל את היתרונות, לא תנצח בחיים, עם או בלי כישרון, עם או בלי מלחמה.
מה זה קשור לזה שזה "לאחר מעשה"?? זה ממש ממש לא קשור לדיון. בשורה התחתונה, הקבוצה של שנה שעברה כישרונית יותר בעשרות מונים מהקבוצה של אנדרסון, ומשל ארויו, כך שאי אפשר להשוות בינהם. שים את פרקינס במקום ארויו, והקבוצה תילחם בשביל לעבור את שלב הבתים.
מכבי כשרונית מקאחה ומריאל? בהרבה!. שתי הקבוצות האלה קבוצות בינוניות מאוד, והם רחוקות מאוד מליהיות קבוצות כישרוניות. המלחמה עם כל הכבוד, זה לא מה שניצח למכבי. ראינו את מכבי 3 פעמים שנה שעברה מול קבוצה עדיפה עליהם. פעמיים מול בארסה, ופעם מול פנא. ב3 הפעמים האלה, הפסדנו, והמלחמה לא ממש עזרה.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 16:11

ankram כתב:
asafb96 כתב:
ankram כתב:למה לא לזכור את העובדה הפשוטה שפרקינס התקדם כל שנה מאז שראיתי אותו לראשונה?
מקאלב לדוגמא , לא היה מסוגל לקנות סל מבחוץ , מה היה לו? ניהול משחק ברמה גבוהה , זה לפני 3 שנים , לא לא לתת לפרקינס את הזכות שהוא הרוויח בצדק לראות אם הוא משתפר עוד יותר , אולי הוא ישדרג את יכולת הקליעה שלו, אולי הוא יחדד יותר את יכולת ניהול המשחק שלו?
אתה לוקח שחקן שהתאקלם במערכת שנתיים וזורק את זה לפח עבור הסיכוי , שיגיע שחקן טוב ממנו ביותר כסף , מה ההגיון בזה? בהימורים עסקינן?
אתה רוצה שחקן שגם קולע , גם שומר , גם מנהל משחק ברמה גבוהה , גם בן אדם , גם מופיע למשחקים גדולים , וגם לא נפצע , אנשים כאלו משחקים בNBA , למה לא ללכת לדברים הטובים שיש לשחקן ולזרום עם זה , לראות אם הוא מתקדם או דורך במקום ואז להחליט.

עוד פעם אתה מקצין...
לא אמרתי שחקן שגם וגם וגם וגם. אלא שחקן שיש לו לפחות אחת מהתכונות האלה. לפרקינס אין אף אחת מאלה, ואתה לא יכול ללכת עד הסוף שהגארד המוביל שלך חסר את כל התכונות האלה. אתה לא תביא גביע אירופה במלחמה
לגבי מקאלב, אתה לא יכול לעשות את ההשוואה הזאת. מקאלב לא היה קולע שלשות. נכון, אז? הוא עדיין היה החודר הטוב באירופה, ומנהל משחק ברמה גבוה מאוד. פרקינס לא זה, ולא זה, ועם כל הכבוד, אני לא רואה אותו הופך בגיל 28-29 לקלעי שלשות טוב, עם הטכניקה הרעה מאוד של הזריקה שלו (יכול לשפר, אבל בחיים לא יהיה קלעי בטוח ויציב), ובטח שלא לחודר ברמה, ולמנהל משחק טוב הוא בחיים לא יהפוך, כי זה משהו שאתה נולד איתו, אתה לא יכול ללמוד את זה אם אין לך את זה. ניהול משחק זה חוש למשחק וחכמה. לפרקינס כרגע אין את זה, ואם לא היה לו את זה כל הקריירה, הוא בטח שלא יהיה כזה דווקא עכשיו, בגילו, ועוד שאנחנו מצפים שהשיפור יהיה בסטנדרים של היורוליג, ולא איזה ליגה נידחת באירופה. זה לא קסם שהוא פתאום יקבל את התכונות האלה, כי הוא לא ילד, והוא כבר עבר דבר או שניים, וראינו אותו לא מעט. אם הוא לא עשה את זה עד עכשיו בקריירה, לצפות שדווקא עכשיו הוא יהפוך לשחקן עם התכונות האלה, זה לעצום עיניים ולקוות לדבר בלתי אפשרי.

שוב אנחנו לא מסכימים , טכניקת הזריקה של מקאלב בסדרה מול מכבי היתה כמו טכניקת הזריקה של יניב גרין מחצי מרחק, אממה הוא שיפר אותה בקיץ , כמו כספי , שגם הוא טכניקת הזריקה שלו רחוקה מלהגשים.
גם באותה עונה של מכבי פרטיזן , מקאלב בהחלט לא היה החודר הטוב באירופה , מנהל משחק טוב , זה אין ספק , גם קוק הוא מנהל משחק טוב , SO?
לארויו היה טכניקת זריקה , יכולת ניהול משחק , זרירוז , רק מה? לא היה בזין שלו לשמור , גם כל הכישרון של ליאור לא יכול לידי ביטוי אם כל התקפה עליו מסתיימת בסל.
אפרופו ארויו , במשחק הראשון שלו ביורוליג עם כל הכישרון שלו , הוא לא הצליח לנות סל , ומול איזה גארד אמריקאי בינוני.
גם בשאר העונה היו לו משחקים עסל משחקים באסל , כישרון זה סבבי , אבל אם אין לך את תכונות האופי הנדרשות , אתה יכול לתלות את תעודת הכישרון שלך על הקיר , ליותר מזה לא תגיע.

ואיזה פאקינג דמוניזציה עשית לפרקינס , זה אחד החוטפים הטובים ביורוליג , אחד הריבאונדרים הכי טובים לתפקיד שלו , שומר יותר ממצוין , בעל חוש אדיר לכדור , לא מוותר על שום מהלך , מנהיג , רק עיוורון לוקח את סיומת העונה הפאנטסטית של פארגו וגוזר ממנה שהוא היה בעל תרומה למכבי יותר מפרקינס , תכלס , עד המשחק השני מול ויטוריה בהצלבה היתה לפארגו עונה סבירה , לא יותר מזה. קל לשכוח לא.

נכון, מקאלב שיפר את הקליעה פלאים. והוא עדיין לא קאצ' אנד שוטר, והשיפור שלו בא אחרי שנה. פרקינס שנתיים במכבי, ובשנה השנייה האחוזים שלו רק ירדו.
מקאלב בהחלט היה החודר הטוב באירופה. אני ממש לא רואה שחקן באירופה שמתקרב אליו ביכולת החדירה. יש לו חדירה, וניהול משחק. סך הכל, זה 2 מתוך 3, ואת שניהם הוא עושה ברמה הגבוה ביותר (מבלי להזיכר את ההגנה, שגם פה הוא פנטסטי). מה לפרקינס יש? מלחמה? זה מה שמאפשר למכבי לתת לו מיליון דולר? לתת לו ליהיות השחקן הבכיר והמוביל של מכבי, לפחות בקוו האחורי?
לגבי ארויו, גם בלי ההגנה, הוא שחקן הרבה יותר טוב מפרקינס. גם נבארו ושאראס לא שומרים. אז מה? זה דברים שאפשר לחפות עליהם, והמלחמה וההגנה של פרקינס, כמו שאמרתי, זה בונוס. התכונות החשובות באמת, אין לו.
ארויו לא קנה סל במשחק הראשון? נו, ומה הוא עשה שאר העונה? קנה המון סלים. וזה בקבוצה עלובה.
הוא חוטף מצוין? כן. ריבאונדר אדיר? כן. שומר נפלא? כן. חוש לכדור (מה זה?) כן. מנהיג? כן. אבל כדורסל. כ-ד-ו-ר-ס-ל. עם כל אלה לא תיקח אליפות אירופה, אני מבטיח לך. התכונות האלה יוצאות מהכלל לשחק משלים. אבל לרכז מוביל? מי אמור לשים את הכדור בטבעת? מי אמור לייצר לאחרים מצבים? זה כדורסל, לא היאבקות או תחרות סיבולת.
לגבי פארגו, זה באמת שטות לומר מה שאמרת. משלב הטופ 16 הוא פשוט אדיר. הרבה יותר טוב וחשוב מפרקינס, עם כל הכבוד. עונה סבירה? על מה אתה מדבר? הוא היה מדהים משלב הטופ 16, לא סתם הוא קיבל חוזה בNBA.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 פברואר 2012, 16:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2012, 16:12

asafb96 כתב:בלאט אמר את זה? לא ראיתי, וגם אם כן, אני ממש לא מסכים.
אל תכתוב "לדעת הרוב", כי אתה לא יודע מה הרוב חושב, ומה הרוב מרגיש. זה שה"רוב" אוהב את פרקינס מבחינת הבן אדם, לעומת פארגו שדפק ברז, לא אומר שהוא תרם יותר, כי זה רחוק מהמציאות. פארגו היה השחקן הכי חשוב של מכבי שנה שעברה, יחד עם סופו. פרקינס ואיידסון אחריהם.
מילאנו מטומטמת, וזה הורס להם. זה ממש לא קשור לזה שאין להם שחקנים נלחמים או משהו כזה. שאתה לוקח את הזריקות הכי גרועות שאפשר, ולא מנצל בכלל את היתרונות, לא תנצח בחיים, עם או בלי כישרון, עם או בלי מלחמה.
מה זה קשור לזה שזה "לאחר מעשה"?? זה ממש ממש לא קשור לדיון. בשורה התחתונה, הקבוצה של שנה שעברה כישרונית יותר בעשרות מונים מהקבוצה של אנדרסון, ומשל ארויו, כך שאי אפשר להשוות בינהם. שים את פרקינס במקום ארויו, והקבוצה תילחם בשביל לעבור את שלב הבתים.
מכבי כשרונית מקאחה ומריאל? בהרבה!. שתי הקבוצות האלה קבוצות בינוניות מאוד, והם רחוקות מאוד מליהיות קבוצות כישרוניות. המלחמה עם כל הכבוד, זה לא מה שניצח למכבי. ראינו את מכבי 3 פעמים שנה שעברה מול קבוצה עדיפה עליהם. פעמיים מול בארסה, ופעם מול פנא. ב3 הפעמים האלה, הפסדנו, והמלחמה לא ממש עזרה.

תחלוק על בלאט אני בטוח שאתה מבין יותר ממנו....
בגלל זה אומרים שאתה שווה כמו המשחק האחרון שלך כי רק את זה זוכרים לך.....
אפילו סטאטיסטית אתה טועה , כי אם תשווה את הנתונים של פרקינס ופארגו אשתקד תראה שבטוטאל ובעונה הסדירה לפרקינס היה מדד גבוה משל פארגו , וגם בליגה הישראלית הוא בלט יותר.

לגבי ריאל וקאחה באמת אין לי מה להגיד , לומר עליהם שהם "שתי הקבוצות האלה קבוצות בינוניות מאוד" , זאת אימרה אומללה , סלח לי .

יאללה הולך הביתה , התעייפתי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 16:17

ankram כתב:

תחלוק על בלאט אני בטוח שאתה מבין יותר ממנו....
בגלל זה אומרים שאתה שווה כמו המשחק האחרון שלך כי רק את זה זוכרים לך.....
אפילו סטאטיסטית אתה טועה , כי אם תשווה את הנתונים של פרקינס ופארגו אשתקד תראה שבטוטאל ובעונה הסדירה לפרקינס היה מדד גבוה משל פארגו , וגם בליגה הישראלית הוא בלט יותר.

לגבי ריאל וקאחה באמת אין לי מה להגיד , לומר עליהם שהם "שתי הקבוצות האלה קבוצות בינוניות מאוד" , זאת אימרה אומללה , סלח לי .

יאללה הולך הביתה , התעייפתי.

מדד? קודם כל, זה ממש לא קובע. חוץ מזה, אמרתי משלב הטופ והלאה, ואם אני זוכר נכון, המדד של פארגו משלב הטופ 16 גבוה משל פרקינס, למרות שפרקינס שחקן שמביא מדד על דברים פחות "חשובים", לרכז, וזה בעיקר ריבאונד.
אמריה אומללה? אתה רציני? ראית את קאחה בהצלבה? קבוצה עם פאקינג 8 שחקנים! שאחד מהם (באראץ), שיחק פצוע ורץ כמו נכה. הם נראו פשוט עלובים בנוקיה. בלי הפצעיות, יכול ליהיות שהם קבוצה טובה, אפילו מאוד, אבל הם נראו מחריד
ריאל זה עוד יותר בושה. הם פשוט לא נראו כמו קבוצה שנה שעברה. יצא לך לראות אותם? כלום ושום דבר. יש הבדל ענק בין שתי הקבוצות האלה, לבין בארסה ופנא, ועובדה ש2 הקבוצות האלה ניצחו את מכבי, פשוט כי היו 2 הקבוצות היחידות שהיו כשרוניות יותר ממכבי.
שוב: סופו, פארגו, פרקינס, איידסון, אליהו, הנדריקס, פניני, בלו. זה קבוצה לא מוכשרת? קבוצה מוכשרת בטירוף.
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 16:23

בלאט אמר את זה, תבדוק בסרטון ההאנגאאוט השני, דקה 11:30. הוא אומר שמשלישיית השנה שעברה, הוא היה משאיר את פרקינס, ואחריו את אידסון.
בהקשר של מילאנו אני לא מדבר על מלחמה, אלא על זה שכישרון זה ממש לא הכל. קבוצה יכולה להיות סופר-כשרונית ועדיין להפסיד (ניו יורק ניקס לדוג').
ובטח שזה קשור לדיון שזה לאחר מעשה. לפני תחילת העונה כולם חשבו שזאת קבוצה גרועה, ובגלל ההצלחה שלה כולם חושבים שהשחקנים כ"כ טובים, כשבפועל החיבור והמלחמה הם מה שהוציאו מהשחקנים יותר. מה שאני מנסה להגיד זה, שבגלל מגבלות התקציב של מכבי, אם תלך על רק על כישרון, תהיה לך קבוצה ששווה לסך חלקיה, ואז לא תוכל להתמודד מול הכסף ובעקבותיו הכישרון של בארסה, פנא, ריאל וכו'.
אתה אומר שקאחה וריאל גרועות. אבל זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד- יש להם אוסף שחקנים טוב מאוד, אבל בגלל שאין חיבור, אין דרך וכל שאר הדברים האלה, הן קבוצות גרועות.
כשמכבי בונה קבוצה, היא חייבת קבוצה שגדולה מסך חלקיה, אחרת אין לה סיכוי. בשנה שעברה מה שניצח למכבי משחקים זה החיבור והליטוש, לא הכישרון.
אנחנו מסתכלים שונה על כדורסל, לדעתי כדורסל זה לא מתמטיקה. יש הרבה דברים מעבר לכישרון היבש של השחקנים. "קבוצה טובה תמיד מנצחת אוסף שחקנים מצויין"
שלא תבין אותי לא נכון- כישרון זה מאוד חשוב וזה הבסיס להכל, אבל כשאתה בא לבנות קבוצה אתה חייב להסתכל על אישיות והתאמה לא פחות מכישרון.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 16:31

אתה מבלבל פה דברים לא קשורים...
מדברים על כמה מלחמה חשובה, הכנסת את העניין של החיבור.. זה לא קשור, ודי ברור שכל קבוצה חייבת חיבור טוב כדי להצליח. אבל בלי כישרון, גם אם יהיה חיבור מדהים, אי אפשר להגיע לשום מקום. ככה ששניהם כמובן חשובים מאוד.
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 16:40

גם לדעתי פארגו היה חשוב בהרבה שנה שעברה ועובדתית מכבי בלי פרקינס פשוט נראתה טוב יותר , קשה להתווכח עם זה .

לו פארגו היה נפצע אני משוכנע שהיינו רואים קריסה בחלק האחורי של מכבי כי הוא היה היחיד שמסוגל לחדור לסל ולהניע באמת את ההתקפה.

פרקינס נתן תרומה באמת חשובה בצד ההגנתי אבל בצד ההתקפי הוא היה בינוני מינוס גם בנושא החדירה וגם בנושא הקליעה .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2012, 16:42

זה בסופו של דבר עניין של השקפות שונות.. יש מאמנים כמו פיני, שיחפשו קודם כל את הכישרון בשחקן, ולעומתם יש מאמנים כמו דיוויד בלאט שיעדיפו את הלוחמים/פועלים שחורים..
למרות שלהרבה אנשים יש נטייה להתחבר רגשית לאותם שחקנים שמשאירים הכל על המגרש(כמו דיוויד), זה לא אומר שהשווי הכלכלי והתרומה שלהם גדולים כמו של הכישרוניים.
דוגמה טובה היא מקרה הנדריקס. הוא בסך הכל שחקן משלים שלא מעט אנשים בפורום כבר קראו לשלם לו 800 אלף או מיליון לעונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 17:05

asafb96 כתב:אתה מבלבל פה דברים לא קשורים...
מדברים על כמה מלחמה חשובה, הכנסת את העניין של החיבור.. זה לא קשור, ודי ברור שכל קבוצה חייבת חיבור טוב כדי להצליח. אבל בלי כישרון, גם אם יהיה חיבור מדהים, אי אפשר להגיע לשום מקום. ככה ששניהם כמובן חשובים מאוד.

אני מחבר מלחמה לחיבור ולכל שאר הדברים תחת "אישיות", או בעצם כל מה שהוא לא כישרון נטו. אם בעיניך זה לא הולך ביחד, זה עניין של השקפות שונות על כדורסל.
ואם אתה מתכוון פה רק למלחמה מול כישרון- אז אני איתך לגמרי.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי where is the love? » 02 פברואר 2012, 17:19

איך שלא תנסו להציג את פרקינס ותנסו להשווות והשוואות... פרקינס לא היה השחקן הכי טוב באירופה אבל הוא היה פנטסטי שנה שעברה, באמת כל כך חבל שאין את הפורום הישן כדי לראות כמה פרגנו לו פה, ופתאום הכל הולך לפח. אני את פרקינס זוכר תמיד והוא היה אחד משחקני המפתח של מכבי בעונה הקודמת, הפציעה שלו עצרה את ההצלחה אבל הוא עוד יחזור.
אם כבר מקאלב, אז גם הוא חזר מפציעה, כמו שנותנים צאנס לכל אחד בטח ובטח שצריך לתת צאנס לפרקינס.

באותו היום שהוא נפצע לכולנו היו דמעות בעיניים, אל תשכחו את מה שהוא נתן למכבי, ולדעתי יותר מאשר כל תואר אני מחכה לראות את הכרוז של מכבי קורה בשמו, להזיל דמעה מרגשת של שמחה ולדעת שהוא חזר אלינו והוא בריא.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 02 פברואר 2012, 17:30

where is the love? כתב:איך שלא תנסו להציג את פרקינס ותנסו להשווות והשוואות... פרקינס לא היה השחקן הכי טוב באירופה אבל הוא היה פנטסטי שנה שעברה, באמת כל כך חבל שאין את הפורום הישן כדי לראות כמה פרגנו לו פה, ופתאום הכל הולך לפח. אני את פרקינס זוכר תמיד והוא היה אחד משחקני המפתח של מכבי בעונה הקודמת, הפציעה שלו עצרה את ההצלחה אבל הוא עוד יחזור.
אם כבר מקאלב, אז גם הוא חזר מפציעה, כמו שנותנים צאנס לכל אחד בטח ובטח שצריך לתת צאנס לפרקינס.

באותו היום שהוא נפצע לכולנו היו דמעות בעיניים, אל תשכחו את מה שהוא נתן למכבי, ולדעתי יותר מאשר כל תואר אני מחכה לראות את הכרוז של מכבי קורה בשמו, להזיל דמעה מרגשת של שמחה ולדעת שהוא חזר אלינו והוא בריא.

למה אתה רוצה אותו חזרה? הוא חוזר מפציעה שגומרת קריירות, והדבר שהוא נשען עליו יותר מכל במשחק שלו זה הניתור והאתלטיות של הרגליים שלו. עכשיו זה הלך, אתה באמת רוצה אותו?
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי where is the love? » 02 פברואר 2012, 17:32

כן
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2012, 18:31

אסף, אני מציע לך לראות מה בלאט אמר לעידו בהנגאאוט על פרקינס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 20:39

LIAV10 כתב:אסף, אני מציע לך לראות מה בלאט אמר לעידו בהנגאאוט על פרקינס..

בלאט אוהב שחקני נשמה וזה דבר ידוע
אם תשאל את פיני, מאמן לא פחות גדול, עם ידע לא פחות גדול, הוא יגיד לך שהוא לוקח את פארגו בלי לחשוב פעמיים. זה עניין של השקפה, ואני מעדיף שחקנים כשרוניים, אבל מיליון דולר הוא לא שווה, כך או כך. לא למכבי לפחות
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 20:42

asafb96 כתב:

אם תשאל את פיני, מאמן לא פחות גדול, עם ידע לא פחות גדול, הוא יגיד לך שהוא לוקח את פארגו בלי לחשוב פעמיים. זה עניין של השקפה, ואני מעדיף שחקנים כשרוניים, אבל מיליון דולר הוא לא שווה, כך או כך. לא למכבי לפחות

פעם אחרונה שבדקתי פיני הוא זה שהביא את פרקינס למכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 02 פברואר 2012, 21:42

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

פעם אחרונה שבדקתי פיני הוא זה שהביא את פרקינס למכבי.

SO? הוא הביא אותו כרכז מחליף. אני בטוח ב99% שאם הוא היה יכול להחליט היום לקחת רכז ראשון ולבנות סביבו קבוצה, הוא היה לוקח את פארגו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2012, 21:54

חזרה לנושא המקורי של הת'רד...

אמנם העניין הזה משתנה משבוע לשבוע, אבל אני מתחיל להשתכנע שמכבי חייבת להחזיר את מצ'באן שיחלוק את עמדה 4 עם אליהו.
בלו קצת גמר את הסוס. גם בעונה שעברה היו לו הרבה נפילות במהלך העונה, והוא פשוט לא יכול לסחוב את כמות הדקות שדייויד מייעד לו.
מנגד, להחזיר את מילאן ולהשאיר אותו, זה די מסוכן, כי זה מפתה להשתמש בו בציפייה שיתפור פתאום איזה 4 שלשות, וזה בוודאות יפגע במצ'באן.

לגבי הגבוהים, סופו והנדריקס הם שני סנטרי יורוליג ברמה גבוהה מאוד, ויהיה לא קל להשאיר את שניהם. שיהיה לנו בהצלחה בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2012, 21:56

צריך לשחרר את ג'יימס ולהביא את מעצבן
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2012, 22:00

זר, הלפרין
לאנגפורד, לאנדסברג, בורשטיין
זר (שחקן ספסל אן בי איי), פניני
אליהו, מאצ'באן, בלו
סופו, הנדריקס

לא יותר מידי מתוחכם אבל כמה שיותר חמישייה חזק עם ספסל כמה שיותר תפוקה PER דקה..
להיפתר כבר מכל הנגרים המעצבנים ולהשאיר רק את הקפטן כנגר של מכבי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], אדם, מרסר, משה ו־20 אורחים