yanay21 כתב:מעניין אם מי שעושה ניתוח עדיין יכול להגיע לאורגזמה
יכול, הייתי מפרט אבל זה קיצוני קצת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה צחוקים אם מישהו מהאתאיסטים הזועמים פה יחזור בתשובה
מעניין אותי האמת מה מידת האתאיסטיות של כל אחד פה
כי לפעמים רואים טוקבקים כמו ''אני חילוני....אבל אני לגמרי חושב שצריכה להיות מדינת הלכה''
מגדיר את עצמי כחילוני אבל אני לא נוסע לחול כי זה מנוגד להלכה
*חו''ל
*יול
ShiriV כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:
בלי צחוק עכשיו- אם מישהו מכיר ערבייה, אני מעוניין בשידוך.
תאלין מהאח הגדול
אחת החמודות אה? אין בה טיפת רוע.
יש לה בולבול
היא עשתה ניתוח
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם מי שעושה ניתוח עדיין יכול להגיע לאורגזמה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
אה ברור. היה אצלי במועדפים שנים.
גם היה איזה פורום מעולה ששכחתי את שמו. התפתחו שם דיונים מרתקים על השוואה לשואה. היה שם גם מישהו שניחש את הקטע עם דמבלדור וסנייפ מראש.
בוא אני אתן לך משהו יותר ממועדפים.
האתר הזה היה עורך טריווית הארי פוטר, אם אני זוכר נכון, כל שישי בערב. היה רובוט ששואל שאלות, והיית צריך להקליד את התשובה באופן מושלם, עד רמת הפסיק, בהנחה וזה היה משהו ארוך יחסית. מי שכתב ראשון, זכה, וגם נתנו על זה 50 נקודות לכל זכייה. הייתי שיאן הזכיות בזמנו. זה בתגובה לליאב, שקרא לי מוגל
sounds about right
היי, הייתי בן 8 או 9 בערך. לא שזה באמת משנה, אבל זה חצי תירוץ
רציתי להגיד לך שעשיתי שאלון שמראה לי בסוף לאיזה בית אני שייכת במשחקי הכס ואז נזכרתי שאתה לא רואה
בהארי פוטר אני חושבת שיצא לי האפלפאף (או איך שלא רושמים את זה) ואין לי מושג מה זה אומר
אבל משחקי הכס היה מדוייק להפליא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
האתר הזה היה עורך טריווית הארי פוטר, אם אני זוכר נכון, כל שישי בערב. היה רובוט ששואל שאלות, והיית צריך להקליד את התשובה באופן מושלם, עד רמת הפסיק, בהנחה וזה היה משהו ארוך יחסית. מי שכתב ראשון, זכה, וגם נתנו על זה 50 נקודות לכל זכייה. הייתי שיאן הזכיות בזמנו. זה בתגובה לליאב, שקרא לי מוגל
sounds about right
רציתי להגיד לך שעשיתי שאלון שמראה לי בסוף לאיזה בית אני שייכת במשחקי הכס ואז נזכרתי שאתה לא רואה
בהארי פוטר אני חושבת שיצא לי האפלפאף (או איך שלא רושמים את זה) ואין לי מושג מה זה אומר
זה אומר ששיקרת בשאלון
ShiriV כתב:באיזה קטע אני רועדת ללא שליטה כבר 10 דקות? וזה לא שקר באופן קיצוני או משהו..
ShiriV כתב:באיזה קטע אני רועדת ללא שליטה כבר 10 דקות? וזה לא שקר באופן קיצוני או משהו..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:
sounds about right
מה?
מעניין.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
sounds about right
זה אומר ששיקרת בשאלון
איך משקרים בשאלון שאין לך מושג מה אתה רוצה שייצא?
rc4991 כתב:ShiriV כתב:באיזה קטע אני רועדת ללא שליטה כבר 10 דקות? וזה לא שקר באופן קיצוני או משהו..
כל אחת (ואחד) מגיבה אחרת לתמונות העירום של הודאל
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אף אחד לא הגיב לשאלה ששאלתי, אני מניח שהתשובה היא לא
מה שאלת
אני שונא אותך ומקווה שתמות ושישלחו אותך לשגרירות בקניה, אבל שאלתי אם מישהו הכיר בילדותו אתר בשם "הוגוורטס על הרשת"
גם היה איזה פורום מעולה ששכחתי את שמו. התפתחו שם דיונים מרתקים על השוואה לשואה. היה שם גם מישהו שניחש את הקטע עם דמבלדור וסנייפ מראש.
LIAV10 כתב:ShiriV כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ShiriV כתב:
תאלין מהאח הגדול
יש לה בולבול
היא עשתה ניתוח
כן, אבל הוא תמיד יהיה שם, מנטאלית.
האמת שאני מאוד פתוח ובעדה, אבל לא הייתי מסוגל, הגובה, השינויי קול, הערבי שיוצא, כל העצמות הגדולות.
צמרמורת.
ShiriV כתב:LIAV10 כתב:ShiriV כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:
יש לה בולבול
היא עשתה ניתוח
כן, אבל הוא תמיד יהיה שם, מנטאלית.
האמת שאני מאוד פתוח ובעדה, אבל לא הייתי מסוגל, הגובה, השינויי קול, הערבי שיוצא, כל העצמות הגדולות.
צמרמורת.
אתה לא צריך להתנצל על זה. אני יכולה להבין אותך..
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
מה שאלת
אני שונא אותך ומקווה שתמות ושישלחו אותך לשגרירות בקניה, אבל שאלתי אם מישהו הכיר בילדותו אתר בשם "הוגוורטס על הרשת"
וואו זה הכי טולי ששמעתי בחיים אבל אני מעריך אותך.
yanay21 כתב:ShiriV כתב:באיזה קטע אני רועדת ללא שליטה כבר 10 דקות? וזה לא שקר באופן קיצוני או משהו..
אכלת ושתית היום? יש לך חום?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם מי שעושה ניתוח עדיין יכול להגיע לאורגזמה
yanay21 כתב:rc4991 כתב:ShiriV כתב:באיזה קטע אני רועדת ללא שליטה כבר 10 דקות? וזה לא שקר באופן קיצוני או משהו..
כל אחת (ואחד) מגיבה אחרת לתמונות העירום של הודאל
אתה מעולה היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים