המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4911824_184,00.html
חבל ש''בשעותיו האחרונות'' לא אומר משהו אחר
זה אומר שהוא דוד של קוף
yanay21 כתב:אני עדיין בדעתי שלא יהיה כלום, אבל יש עוד 2 בדיקות בעניין נתניהו, האחת בעניין הצוללות, והשנייה עדיין לא ידועה.
שועל כתב:ויש פה אנשים חסרי סובלנות שכל דעה שלא עולה בקנה אחד עם דעותיהם היא מבחינתם שטחית או בוטה או שניהם ביחד
MTA2311 כתב:יש פה אנשים שכל הודעה שלהם בכל נושא היא בול כמו הציוצים של טראמפ. הצהרות שטחיות ובוטות.
שועל כתב:yanay21 כתב:אני עדיין בדעתי שלא יהיה כלום, אבל יש עוד 2 בדיקות בעניין נתניהו, האחת בעניין הצוללות, והשנייה עדיין לא ידועה.
יהיה ינאי, בתיק 1000 וסביר להניח שגם ב2000
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:אני עדיין בדעתי שלא יהיה כלום, אבל יש עוד 2 בדיקות בעניין נתניהו, האחת בעניין הצוללות, והשנייה עדיין לא ידועה.
כל עוד זה לא כלא, זה לא שווה כלום. ואם זה היה כלום, בליכוד כבר היו עורפים את ראשו
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:אני עדיין בדעתי שלא יהיה כלום, אבל יש עוד 2 בדיקות בעניין נתניהו, האחת בעניין הצוללות, והשנייה עדיין לא ידועה.
כל עוד זה לא כלא, זה לא שווה כלום. ואם זה היה כלום, בליכוד כבר היו עורפים את ראשו
הגשת כתב אישום שווה בהחלט
הוא לא יישאר בתפקידו לפחות עד שזה יתברר
MTA2311 כתב:מבחינה משפטית, תיאורטית ראש ממשלה שהוגש נגדו כתב אישום יכול להישאר בתפקיד. זה עדיין לא הוכרע ויהיה מעניין לראות מה בית המשפט העליון יכריע אם נידרש לזה.
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:אני עדיין בדעתי שלא יהיה כלום, אבל יש עוד 2 בדיקות בעניין נתניהו, האחת בעניין הצוללות, והשנייה עדיין לא ידועה.
ראש ממשלה(בניגוד לחבר כנסת), לא מחוייב להתפטר בהנחה ומוגש נגדו כתב אישום. ונתניהו יכול להיבחר אפילו לאחר כתב אישום. hell, הוא אפילו יכול להתחזק אחרי כתב אישום
שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:יהיה ינאי, בתיק 1000 וסביר להניח שגם ב2000
ראש ממשלה(בניגוד לחבר כנסת), לא מחוייב להתפטר בהנחה ומוגש נגדו כתב אישום. ונתניהו יכול להיבחר אפילו לאחר כתב אישום. hell, הוא אפילו יכול להתחזק אחרי כתב אישום
אני מודע לזה, אבל אין כמעט מצב פוליטי שיתנו לו להישאר בתפקידו, לא כחלון ליברמן ובנט וגם לא בתוך מפלגתו
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:
אני מודע לזה, אבל אין כמעט מצב פוליטי שיתנו לו להישאר בתפקידו, לא כחלון ליברמן ובנט וגם לא בתוך מפלגתו
ליברמן לא מספיק חזק כדי ללחוץ עליו, ולבנט אין עניין ללחוץ עליו. אמנם בנט רוצה להיות רה"מ, אבל נתניהו הוא הדבר הכי טוב שקרה להתיישבות ביו"ש. הוא השעיר לעזאזל המושלם.
סתם פרט שתאהב, לא רלוונטי: נשיא פולין הגיע לארץ, והניח, לטענת ראש הממשלה, אבן מגטו וורשה על הקבר של יוני נתניהו ז"ל. מסתבר שזו פשוט אבן מוורשה, נקודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים