שועל כתב:רק שלא יעיפו בטעות גם את ווימס ביחד עם כולם, הוא הבעיה האחרונה של מכבי.
תמשיך, אתה פשוט קורע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:רק שלא יעיפו בטעות גם את ווימס ביחד עם כולם, הוא הבעיה האחרונה של מכבי.
0ved1212 כתב:פיני אמר הכי נכון
אם היום בערב ההנהלה לא מתכנסת ועושה שינויים דרסטיים
אז אין להם בושה
אתם לא ראויים ללבוש את המדים האלו. אנחנו מתביישים. גועל נפש.
yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
השנה זה היה ווימס מילר וצירבס מאד מאד מעניין אותי מה יהיה הצעד שלהם בשביל לגרום לאוהדים לקנות מנויים גם לעונה הבאה..
er79 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
השנה זה היה ווימס מילר וצירבס מאד מאד מעניין אותי מה יהיה הצעד שלהם בשביל לגרום לאוהדים לקנות מנויים גם לעונה הבאה..
השנה זה ווימס ומילר, שנה שעברה זה פרמאר ורוצ'סטי. הגיע הזמן להבין שזהו רק ההנהלה, ההנהלה והצוות המקצועי שהיא בוחרת. הפתרון היחידי לסיום הזוועה הזאת זה שפדרמן ורקנאטי יעזבו אותנו, אבל זה לא יקרה. הם נהנים מהסבל של האוהדים.
my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
לנגפורד, אולי, ולהשאיר את גאודלוק. אולי גם יחתימו איזה מאמן עם רזומה טוב, שייכשל ברגע שיגיע לפה
my man כתב:er79 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
השנה זה ווימס ומילר, שנה שעברה זה פרמאר ורוצ'סטי. הגיע הזמן להבין שזהו רק ההנהלה, ההנהלה והצוות המקצועי שהיא בוחרת. הפתרון היחידי לסיום הזוועה הזאת זה שפדרמן ורקנאטי יעזבו אותנו, אבל זה לא יקרה. הם נהנים מהסבל של האוהדים.
אתה משכנע את המשוכנע..ובכ"ז המנויים ממשיכים להימכר- ולכן מעניין אותי מה הם ינסו בכ"ז לעשות בשביל למכור את המנויים
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
לנגפורד, אולי, ולהשאיר את גאודלוק. אולי גם יחתימו איזה מאמן עם רזומה טוב, שייכשל ברגע שיגיע לפה
וואי לנגפורד זה צעד קלאסי..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:הם ישכחו את הזעם עד העונה הבאה
וואי לנגפורד זה צעד קלאסי..
וזה מתאים, כי הוא לא מספיק טוב כדי להוביל קבוצה טובה, ולא מספיק קבוצתי כדי להשלים בקבוצה טובה. אי לכך ובהתאם לזאת-מכבי פוקס תל אביב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים