דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ינואר 2012, 19:36

jay כתב:לנגפורד 2.

מה מונע ממנו לשחק 3? (ובבקשה אל תגיד לי גובה, כי 3 ס"מ זה לא מה שיפריע לו לשחק 3)
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 ינואר 2012, 21:41

אסף, על מה הויכוח?
קית' לנגפורד הוא סקנד גארד די נמוך (6-2.25 בלי נעליים, דהיינו 1.89- כמו דורון פרקינס).
הוא אתלט טוב, זריז ובאמת יש לו ידיים ארוכות (206 ס"מ).

האם זה הופך אותו ל3? לא. כמו שזה לא הופך את גילברט ארינאס שזהה ואפילו עולה עליו בכל המדדים הפיזיים. האם זה מאפשר לו דקות מסוימות ב3, שבהן ינצל את הזריזות והגמישות שלו לטובת משחק מהיר? ברור שכן.

קית' לא צריך לשחק 3 כחלק מאסטרטגיית בניה של קבוצה כי אין סיבה שכל קבוצה (לכמה קבוצות ביורוליג אין סמול פורוורד פיזי או גבוה אחד לפחות בסגל?) תוכל לנצל את המיס מאצ' שהוא מייצר. זה שנקודתית מול ז'לגיריס קית' נתן דקות של הגנה טובה על ווימס לא אומר שצריך להפוך את זה לאיזו פילוסופיה.

גם יותם הלפרין יכול לשחק 3 לתפיסתך. יש דברים שפשוט לא עובדים- בטח שלאורך זמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 04:58

החציל האצטקי כתב:אסף, על מה הויכוח?
קית' לנגפורד הוא סקנד גארד די נמוך (6-2.25 בלי נעליים, דהיינו 1.89- כמו דורון פרקינס).

האם זה הופך אותו ל3? לא. כמו שזה לא הופך את גילברט ארינאס שזהה ואפילו עולה עליו בכל המדדים הפיזיים. האם זה מאפשר לו דקות מסוימות ב3, שבהן ינצל את הזריזות והגמישות שלו לטובת משחק מהיר? ברור שכן.

קית' לא צריך לשחק 3 כחלק מאסטרטגיית בניה של קבוצה כי אין סיבה שכל קבוצה (לכמה קבוצות ביורוליג אין סמול פורוורד פיזי או גבוה אחד לפחות בסגל?) תוכל לנצל את המיס מאצ' שהוא מייצר. זה שנקודתית מול ז'לגיריס קית' נתן דקות של הגנה טובה על ווימס לא אומר שצריך להפוך את זה לאיזו פילוסופיה.

לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר , מסכים עם כל מילה !!!!

עזבו שטויות , מצאתי שחקן שיכול להיות אחלה למכבי....
https://www.youtube.com/watch?v=RFLaBTylNzM
למי שלא זיהה זה הבן של דריק שארפ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 31 ינואר 2012, 11:50

אני ממש לא מסכים
קודם כל, הוא 1.93
דבר שני, אני שוב יחזור. מה ההבדל בינו לבין סמית'??? בחייאת רבאק, 3 ס"מ! זה באמת מה שיעשה אתה ההבדל? זה ממש לא תורה מסיני, ולא הנדסה גנטית כמו שקובי כתב. החיסרון של לאנגפורד ב3-5 ס"מ זה ממש ממש לא יהווה שום בעיה. עובדה שסאטו, עם אותו סייז של לאנגפורד, עושה עבודה פנטסטית בעמדה הזאת, ובמשחק ההגנה בפרט.
רודי, ששנה הבאה יחזור לאירופה ויחשב לסווינגמן הטוב באירופה כנראה, גבוה מלאנגפורד ב3 ס"מ, לא עולה עליו פיזית, עם מוטת ידיים קצרות יותר, ומבחינת אתלטיות, פחות או יותר אותו הדבר. אני ממש לא רואה הבדל בינהם, ואני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה שישחק 3. בגלל 3 ס"מ פוסלים את זה? בחייאת, אתם רציניים? זה הכל? בגלל סנטימטרים בודדים?
לאנגפורד יכול בהחלט לשחק 3. ל10-15 דקות כל ערב, לא תיהיה לו שום בעיה. את השאר כאמור, יכולים בכיף להשלים פניני, לאנדסברג, ובלו
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 12:32

אסף , אתה רוצה שהשחקן הפותח שלך ישחק 10-15 דקות ועוד שלושה שחקנים ישחקו על העמדה הזאת כל משחק ? שחקן לא יכול להיות יותר מידי אפקטיבי מ-10-15 דקות למשחק.....
כמו שניסו להסביר פה קודם , לאנגפורד יכול לשחק מידי פעם כ-3 אבל לא להיות ה-3 שסביבו אתה בונה את הקבוצה .
בדיוק כמו שאתה לא בונה את הקבוצה שלך על סנטר בגובה 2.03 אלא רק כמחליף. או כמו שלא בנית את הקבוצה שלך סביב איידסון בעמדת הרכז למרות שהוא יכול לשחק בתפקיד הזה אלא רק למ'צאפים מסויימים....
מדובר פה על בניית קבוצה , וכשאתה בונה קבוצה אתה מתחיל מהיסודות וזה אומר שחקנים שמשחקים בעמדות הטבעיות שלהם ורק אחר כך מתחיל עם האילתורים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 31 ינואר 2012, 12:43

yzafrir כתב:אסף , אתה רוצה שהשחקן הפותח שלך ישחק 10-15 דקות ועוד שלושה שחקנים ישחקו על העמדה הזאת כל משחק ? שחקן לא יכול להיות יותר מידי אפקטיבי מ-10-15 דקות למשחק.....
כמו שניסו להסביר פה קודם , לאנגפורד יכול לשחק מידי פעם כ-3 אבל לא להיות ה-3 שסביבו אתה בונה את הקבוצה .
בדיוק כמו שאתה לא בונה את הקבוצה שלך על סנטר בגובה 2.03 אלא רק כמחליף. או כמו שלא בנית את הקבוצה שלך סביב איידסון בעמדת הרכז למרות שהוא יכול לשחק בתפקיד הזה אלא רק למ'צאפים מסויימים....
מדובר פה על בניית קבוצה , וכשאתה בונה קבוצה אתה מתחיל מהיסודות וזה אומר שחקנים שמשחקים בעמדות הטבעיות שלהם ורק אחר כך מתחיל עם האילתורים...

אבל הוא לא ישחק 10-15 דקות וזהו, אלא 10-15 דקות (בערך, כן... אם לאנדסברג יפרח, הוא לא יצטרך לקבל דקה בעמדה הזאת), אלא ישחק גם בעמדה 2. ובאירופה, אין שום הבדל בין העמדה 2 לעמדה 3. לא מבחינה התקפית לפחות. מבחינה הגנתית, לאנגפורד יכול להתמודד עם שחקנים בעמדה הזאת, כמו שסמית', סאן אם, רודי, ווימס, וכל השאר, יכולים. אני יכול להתחייב ש3 ס"מ, לפחות בעמדות 2-3, לא משנות כלום.
הוא לא יהיה ה3 שסביבו בונים את הקבוצה? זה בדיוק הנקודה שלי! הוא יקבל כמה דקות בעמדה הזאת כל משחק, אבל לא יותר מ20 דקות, כי יש מספיק שחקנים (כמו שציינתי, לאנדסברג, פניני ובלו), שישחקו בעמדה הזאת.
לגבי סנטר בגובה 2.03, תגיד את זה לאוברדוביץ' ובאטיסט.
איידסון לא יכול ליהיות רכז בשום מצב, כי יש הבדל גדול מבחינה התקפית (וגם הגנתית) בין העמדה 1 לעמדות 2-3. בעמדה 1 אתה צריך שחקן שמנהל משחק טוב, עם שליטה בכדור ב2 ידיים, מה שלא מחייב בעמדות 2-3. ההבדל בינו לבין לאנגפורד, שהוויכוח הוא אם לאנגפורד יכול לשחק 3, ובניגוד לאיידסון ודקות בעמדה 1, אין שום הבדל באירופה בין העמדות 2-3. זה פשוט אותו דבר. עובדה שסאטו, וגם הוקינס, משחקים אך ורק בעמדה הזאת, ולא נתקלים בשום בעיות, כי אין באירופה SF גבוהים שיכולים לטחון אותם בפוסט. היה את גאלינרי, הוא כבר מעבר לים. פה, באירופה, לאנגפורד לא יתקל במישהו שיתעלל בו בגלל 3 ס"מ מסכנים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 31 ינואר 2012, 13:10

אם יהיה -3 קבוע בעמדה הזאת ולאנגפורד לפעמים ישחק בעמדה הזאת כמו שעשה עכשיו בתקופה שפניני נפצע , אז אין לי בעיה עם זה אבל לאנג צריך לפתוח ולשחק רוב הדקות בעמדה 2 כשלידו יש 3 טיבעי יותר....
אגב ממה שאני יודע באטיסט הוא 2.04 והוא פאוורד.....ובכל מקרה כמה קבוצות בכירות בונות על סנטר בגובהה הזה ?
אותו דבר על עמדה 3 , כמה שחקנים בעמדה הזאת שהם בגובהה הזה אתה מכיר ? הדוגמאות קיצון האלו לא מעידות על הכלל....אגב גם 1.96 זה לא גובהה אידיאלי לעמדה 3 אבל אם זה עוד אפשר להסתדר....
אגב יום חמישי נשחק מול קבוצה שיש לה 3 בגובהה 2.01 , לברצלונה יש את אינגלס איידסון ומיאאל שכולם מעל 1.97 , לז'אלגיריס יש את ווימס ו, לפילזן יש את קינסי וסאשה שהם 2.00....בקיצור כמעטכולם משחקות עם פאוורדים גבוהים בהרבה מלאנג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 ינואר 2012, 13:13

yzafrir כתב:

לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר , מסכים עם כל מילה !!!!

עזבו שטויות , מצאתי שחקן שיכול להיות אחלה למכבי....
https://www.youtube.com/watch?v=RFLaBTylNzM
למי שלא זיהה זה הבן של דריק שארפ...

מישהו שם לב שבניגוד גמור לאביו הוא שמאלי?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 ינואר 2012, 13:15

asafb96 כתב: מה ההבדל בינו לבין סמית'???

5 ס"מ ו13 ק"ג. הבדל די משמעותי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 31 ינואר 2012, 13:17

טוב עזוב, זה לא מתקדם.. אני מרגיש שכל הודעה אני כותב את אותו דבר שוב ושוב
לדעתי, לאנגפורד יכול לשחק 3 10-15 דקות בערך כל משחק, ואת השאר ישלימו לאנדסברג, פניני ובלו. יש שחקנים בגובה הזה שמשחקים בעמדה הזאת, וגם שחקנים יותר גבוהים, גם בגובה 2 מטר ומעלה, ממעטים לשחק עם הגב לסל מהעמדה 3, ובעיקר קולעים וחודרים, ככה שלעטמי לא תיהיה לו שום בעיה. זה הכל, אין לי מה להוסיף, כי אנחנו חוזרים על עצמו
לגבי באטיסט, הוא סנטר, בגובה 2.04, ועדיין הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה. על אחת כמה וכמה SF, שבאירופה לגובה אין כמעט כלל חשיבות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 31 ינואר 2012, 13:18

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב: מה ההבדל בינו לבין סמית'???

5 ס"מ ו13 ק"ג. הבדל די משמעותי.

זה 3 ס"מ, לגבי המשחק אני לא יודע, אבל ממה שאני רואה בעין, סמית' חזק מלאנגפורד לא בהרבה, ולאנגפורד אתלט יותר, עם ידיים ארוכות יותר, ככה שאין הבדל, בטח שלא משמעותי
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 ינואר 2012, 13:39

אסף, אתה חוזר על ה 3 ס"מ האילו כמו תקליט שבור.
מלבד העובדה שכנראה מדובר ב5 ס"מ (לפחות לי הנתנונים שפורסמות באתר הרשמי של מכבי), העניין כאן זה ממש לא הגובה (מה גם ש3-5 ס"מ בהחלט יכולים להוות הבדל משמעותי), אלא הבדל מבנה הגוף והסייז באופן כללי, וההבדל בינו לבין סמית' הוא די גדול. צריכים גם לזכור שסמית' הוא שחקן נמוך לתפקידו וגם ככה הוא לא סיפור הצלחה גדול, כך שההתעקשות להשוות אותו ללנגפורד נראת לי די מיותרת ולא רלונטית.
הגובה עדיין מפריע? אז אי-אפשר לברוח מן העובדה שלגנפורד נמוך בהרבה מלא מעט שחקנים בעמדה 3 שמשחקים באירופה וכאמור, גם סמית' הוא די נמוך ביחס אליהם. אידסון הוא 2.02, אינגלס הוא 2.03 וגם פניני ויסיטאיטיס הם שחקנים של מעל שני מטר.
אני מתקשה לזכור מתי היה סמול פורוורד שגם ירד מ1.96 וגם היה שחקן יעיל ודומיננטי, חוץ מרומיין סאטו שגם הוא גבוה מלנגפורד.

אני דוקא כן חושב שלנגפורד יכול לתפקד בעמדה מס' 3 והסתתו לעמדה זו היא כנראה הפתרון הראלי ביותר לחיזוק הקו האחורי, אבל אי-אפשר לברוח מן העובדה שיש לו בעיה של סייז. אולי בעיה זו תתגלה כלא רלונטית, אבל כרגע היא שמה בסימן שאלה את התאמתו לתפקיד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 31 ינואר 2012, 14:12

זה 3. סמית' 196, לאנגפורד 193. תוסיף אתלטיות עדיפה של לאנגפורד, ומוטת ידיים ארוכה יותר, והנה אין הבדל (רק בפיזיות, וגם זה לא משהו של שמיים וארץ). וסמית' עוד נחשב כשחקן הגנה יוצא מהכלל, ששומר מצוין למרות שהוא "נמוך" לטענתך
לגבי הSF בגובה 2 מטר, הנה דוגמא של איידסון ואינגלס, 2 SF מעל 2 מטר. איך הם יחגגו על לאנגפורד בגלל הגובה? תסביר לי, איך? 2 שחקנים גבוהים ממנו, אבל בחיים לא יחגגו עליו וינצלו את זה, כי להם, כמו לרוב הSF באירופה, אין משחק גב לסל
הדוגמא של סאטו היא דוגמא טובה. למרות נחתיות בגובה, הוא באותו גובה כמו לאנגפורד בדיוק, ושמר העונה הכי טוב עד עכשיו, יותר מכל שחקן אחר, את קירילנקו, שחקן של 2.06 שכן יודע להוריד שחקנים לפוסט, אבל בכל זאת, במשך 3 רבעים, פשוט ביטל אותו.
אז יהיה לו חיסרון בגובה קצת. אוקי, זה לא מה שיעשה את ההבדל, כי שחקנים לא יתחילו פתאום להפוך לגאסולים ויחגגו על לאנגפורד, רק בגלל שחסרים לו סנטימטרים בודדים.
אתה לא זוכר SF דומיננטי בגובה 1.96? רודי 1.96, פיט מיקל 1.97, סאן אמטריו, סוני ווימס, אנטוני פארקר, ועוד הרבה הרבה שחקנים, הם 1.98 (ובבקשה אל תגיד לי גם שה2 ס"מ האלה כאלה משמעותיים..). ככה שאין הבדל
אין היום שחקנים כמו בודירוגה או קוקוץ' שמשחקים בעמדה 3 בגובה של סנטר, וגם הגבוהים שבינהם היום, השחקנים בגובה 2 מטר+, לא שחקנים שיחגגו עליו, כי הSF היום באירופה זה שחקנים שקולעים וחודרים. מעטים השחקנים שיכולים לשחק עם הגב לסל בצורה שתעשה ללאנגפורד צרות, ואם יש כזה (כרגע אני באמת לא מצליח לחשוב על אחד כזה), יש את פניני ובלו שיסתדרו עם זה
ושוב, אני לא אומר שהוא יהיה הSF היחיד, שישחק רק בעמדה הזאת. סך הכל יתן גיבוי לעמדה הזאת, במקרה ולאנדסברג מתברר כנפילה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2012, 21:35

פשוט בושה. חזר להיות השחקן העלוב של הסיבוב הראשון.

עצוב מאוד ששחקן כזה משחק כ"כ הרבה דקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 02 פברואר 2012, 21:36

באמת לא מובן לי מה הוא עשה על המגרש כל כך הרבה זמן
itay92

הודעהעל ידי refael » 02 פברואר 2012, 21:37

פניני כוכב לעומתו
תמונה
refael

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2012, 21:38

יאללה, לשלוח לארה"ב...
לך כבר הביתה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Angelstrong » 02 פברואר 2012, 21:38

צריך להעיף אותו עוד הלילה לארצות הברית שחקן פחחח
Angelstrong

הודעהעל ידי שחף » 02 פברואר 2012, 21:41

לא הגיע ל-20 נקודות ב-3 משחקים סך הכל בטופ 16. בחיים שלי לא ראיתי נגר כזה שמשחק כל כך הרבה. אחד הסמול פורוורדים הכי גרועים שנחתו כאן ונפילת סקאוטינג מטורפת של דייויד בלאט.
שחף

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2012, 21:42

משחק עלוב שלו אין ספק , שחקן חילוש
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים