מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2017, 01:13

אמרתי לכם שהוא לא הבריא לגמרי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ינואר 2017, 01:14

rc4991 כתב:אמרתי לכם שהוא לא הבריא לגמרי

ועל כך ניתן לך התואר captain obvious מול כל העיירה, מה עוד אפשר לרצות?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2017, 01:15

toja27 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.

אני חושב שאתה צודק.

חזרה בלתי אחראית למגרשים..אני ממש לא בטוח שזה שחקן שיכול לשחק כדורסל ברצינות אחרי הפציעות המרובות שעבר בלי קשר למועד חזרתו.

בוא, לא צריך לסנגר עליהם.
מילר חזר מוקדם מהצפוי, וקיבל הרבה יותר מידי דקות מאז שחזר. טוב זה בטח לא עשה לו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ינואר 2017, 01:18

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אמרתי לכם שהוא לא הבריא לגמרי

ועל כך ניתן לך התואר captain obvious מול כל העיירה, מה עוד אפשר לרצות?

לא צריך תואר, הפתיע אותי שהרבה כאן חשבו שזה לא נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2017, 01:21

LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.

לא לעזוב. צריך להוציא אותם להורג. אם הם רק עוזבים, הם עוד יכולים לחזור. לכן רק להרוג!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 25 ינואר 2017, 01:28

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.

אני חושב שאתה צודק.

חזרה בלתי אחראית למגרשים..אני ממש לא בטוח שזה שחקן שיכול לשחק כדורסל ברצינות אחרי הפציעות המרובות שעבר בלי קשר למועד חזרתו.

מילר חזר מוקדם מהצפוי, וקיבל הרבה יותר מידי דקות מאז שחזר. טוב זה בטח לא עשה לו.

זה לא עניין של לסנגר, אני פשוט לא בטוח שהוא יחזור לשחק כדורסל אחרי כמה פציעות חמורות שממה שאני הבנתי גומרות לשחקנים את הקריירה. וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שאין לנו ממש את המידע על תהליך ההחלמה של מילר. אכן ישנה אפשרות יותר מסבירה שהא חזר מוקדם מהנכון בגלל הפאניקה, אבל שוב לא יודע אם זה הדבר המכריע בעניינו של מילר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2017, 01:34

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שאתה צודק.

דמיינתי את פואד לרגע (עליו השלום).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 ינואר 2017, 01:36

אז עמי ביטון נשאר לעונה הבאה?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ינואר 2017, 01:38

שועל כתב:אז עמי ביטון נשאר לעונה הבאה?

חתם לעונה עם אופציה ל37=30+5+2
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 25 ינואר 2017, 01:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2017, 01:40

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שאתה צודק.

זה לא עניין של לסנגר, אני פשוט לא בטוח שהוא יחזור לשחק כדורסל אחרי כמה פציעות חמורות שממה שאני הבנתי גומרות לשחקנים את הקריירה. וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שאין לנו ממש את המידע על תהליך ההחלמה של מילר. אכן ישנה אפשרות יותר מסבירה שהא חזר מוקדם מהנכון בגלל הפאניקה, אבל שוב לא יודע אם זה הדבר המכריע בעניינו של מילר.

אין לנו מידע על תהליך ההחלמה של מילר? הבחור הושבת לחצי שנה בעקבות פציעה קשה ונזרק ל-20 דק' בממוצע ב-3 המשחקים הראשונים שלו (והיחידים עד כה). אפשר להגיד בוודאות שההתנהלות בעניינו (כמו גם במקרים אחרים בשנים האחרונות) ביזיונית, כמו שנאמר בזמן אמת על ידי חלק גדול מהמשתמשים פה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שמיהרו איתו, ושילבו אותו לזמן ממושך מידי ביחס למישהו שקרע שתי רצועות רק בטרום העונה. לא זוכר מקרה אחר של שחקן שקרע את ה-PCL וה-LCL וחזר כל כך מהר לאקטיביות.

צריך להפריד בין העובדה שמדובר בשחקן פציע, לבין העבודה הרשלנית שנעשתה בשחקן הפציע הזה (בוודאי בהתחשב שמדובר בכזה). די עם ההנחות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 25 ינואר 2017, 02:10

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
אני חושב שאתה צודק.

אין לנו מידע על תהליך ההחלמה של מילר? הבחור הושבת לחצי שנה בעקבות פציעה קשה ונזרק ל-20 דק' בממוצע ב-3 המשחקים הראשונים שלו (והיחידים עד כה). אפשר להגיד בוודאות שההתנהלות בעניינו (כמו גם במקרים אחרים בשנים האחרונות) ביזיונית, כמו שנאמר בזמן אמת על ידי חלק גדול מהמשתמשים פה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שמיהרו איתו, ושילבו אותו לזמן ממושך מידי ביחס למישהו שקרע שתי רצועות רק בטרום העונה. לא זוכר מקרה אחר של שחקן שקרע את ה-PCL וה-LCL וחזר כל כך מהר לאקטיביות.

צריך להפריד בין העובדה שמדובר בשחקן פציע, לבין העבודה הרשלנית שנעשתה בשחקן הפציע הזה (בוודאי בהתחשב שמדובר בכזה). די עם ההנחות.

אוקיי, רק בוא נזכור שהתחזיות הפסימיות בנוגע לזמן חזרתו למגרשים פורסמו על ידי הצוות הרפואי של הקבוצה , אותו צוות רפואי שאישר את חזרתו למגרשים. קרוב לוודאי שהדקות הרבות שהוא קיבל עם חזרתו מהפציעה היה רשלנות ואי זהירות , ובטח שלא עזרו בתהליך , ושוב אני לא סמכות מקצועית אבל גם לעין בלתי מזויינת זה נראה כך. רק אם בעונה הבאה , מילר יהיה אחד כזה כמו רנדל שמשחק משחק ומפסיד שניים, לא נבוא בטענות להנהלה שזה הכל בגלל הדקות המסיביות שקיבל אי שם בחזרתו וזה לא קשור לפציעות שהשחקן עבר לאורך הקריירה.

אם אתה שואל אותי, החוזה החדש שחתמו עם מילר היה טעות בהתחשב במצבו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 ינואר 2017, 02:20

מה אכפת לי מהתחזיות הפסימיות שפירסמו? הוא חזר לשחק 5 חודשים וחצי אחרי שפאקינג קרע את ה-PCL וה-LCL. זו השורה התחתונה. אז הם יודעים להעריך נכון אבל לא יודעים לבצע, יופי להם. אני מתייחס למקרה הזה בהשוואה לשחקנים אחרים שעברו פציעות ברך דומות, ששולבו לרוב לאחר תקופת החלמה ממושכת יותר, בהדרגתיות ובזהירות.

לגבי העונה הבאה - למכבי יש אופציית יציאה בכל קיץ לפי הפירסומים, ואם כך החוזה לא נורא בכלל. רק שעדיף שמי שיקבל את ההחלטה הבאה בעניינו יעשה זאת לאחר שיקולים מקצועיים, ולא בעקבות פאניקה או לחץ מהבעלים. לגבי "לא נבוא בטענות להנהלה" - כשצריך, נבוא בטענות להנהלה, בסופו של דבר הם האחראים לכל פאשלה שהייתה כאן בשנים האחרונות. לנבא מי יהיה האשם בפציעה הבאה שלו? זה לא מעניין אותי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ינואר 2017, 03:30

החציל האצטקי כתב:כצעד מיידי, מה דעתכם על החזרה של וויל ביינום?
עדיין נראה טוב מאוד מבחינה פיזית, עדיין שומר.
וטרן אמיתי, סופר מנוסה. יודע טוב מאוד מה זה מכבי.
נמצא בכושר מצויין כרגע בדי-ליג: 20 נקודות למשחק (41% לשלוש), 6.4 אסיסטים, 2.4 חטיפות לערב.

מכבי מפורקת מנטלית וחייבת שינוי.
מכבי חייבת רכז וגבוה. היא יכולה לרשום עוד שני שחקנים גם בליגה, והאליפות והגביע מונחים על הרצפה.

לא. זה יכול לפגוע במקל ואלוקים וכל זה. לא כדאי להסתבך.
roy1000

הודעהעל ידי goshimon » 25 ינואר 2017, 18:25

12 שחקני יורוליג לא עובד. צריך 13.
goshimon

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ינואר 2017, 23:06

מעניין אם יכולים להחתים את מיץ' "תביא שכטה" מגארי.
המצב של הקריירה שלו עגום בערך כמו המצב של מכבי העונה. מבחינת כשרון ויכולות, הוא עדיין יכול לעזור המון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ינואר 2017, 01:32

עוד אחד שדפק כמה פאפים בחייו, סטפון לאזמה, ישחק בדי-ליג העונה. לא לגמרי מבין מה הסטטוס ההשעייתי שלו בפיב"א, אבל אם הוא יכול לחתום במכבי- ברור שגם הוא שחקן שיכול לעזור פה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 ינואר 2017, 01:46

החציל האצטקי כתב:עוד אחד שדפק כמה פאפים בחייו, סטפון לאזמה, ישחק בדי-ליג העונה. לא לגמרי מבין מה הסטטוס ההשעייתי שלו בפיב"א, אבל אם הוא יכול לחתום במכבי- ברור שגם הוא שחקן שיכול לעזור פה.

לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2017, 01:49

די חציל, תתייאש כבר מהעונה הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 26 ינואר 2017, 01:51

אני חושב שכולם כבר התייאשו, אבל אפשר לדון נקודתית במה אפשר לעשות, כדי להעביר את הזמן עד שהם ימכרו את הקבוצה. רק עוד 60-70 שנים ככה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי RomanR » 26 ינואר 2017, 01:52

אולי לא יעזור בטווח המיידי, אבל בהחלט יכול להיות כיף
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot], Cobra, אדם, עידן ו־28 אורחים