הצופה כתב:
הדף מוטרל מסיבית בתגובות ממשתמשים פיקטיביים.. מעניין אם זה קשור להנהלה או לארגון ה"אוהדים"
''אם לא נעשה משהו חד פעמי'', ''מחאה חד פעמית''

יאללה, תתנדפו לי מהעיניים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:
הדף מוטרל מסיבית בתגובות ממשתמשים פיקטיביים.. מעניין אם זה קשור להנהלה או לארגון ה"אוהדים"
בהנהלה שבים ואומרים בשבועות האחרונים וגם אמש: "מה אפשר לעשות? להחליף עוד מאמן? נראה כי מה שעושים לא מספיק".
MTA2311 כתב:הם עדיין לא מתו, זאת גם אופציה שאסור לפסול מראש
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
פעם קודמת זה הוכיח את עצמו
MTA2311 כתב:הדיאלוגים בין האוהדים בפייסבוק זה בידור שאני לא יודע מה עשיתי טוב שמגיע לי להנות ככה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
יש מצב שהשנתיים הגרועות ביותר בתולדותינו התחילו כשדני עזב את תפקיד המנכ"ל אי שם בקיץ 2015??
יוחזר דני לתפקיד לאלתר!!!
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הדיאלוגים בין האוהדים בפייסבוק זה בידור שאני לא יודע מה עשיתי טוב שמגיע לי להנות ככה
תן דוגמאות
אפשר גם בפרפרזה
שועל כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
יש מצב שהשנתיים הגרועות ביותר בתולדותינו התחילו כשדני עזב את תפקיד המנכ"ל אי שם בקיץ 2015??
תתחתנו כבר וזהו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הדיאלוגים בין האוהדים בפייסבוק זה בידור שאני לא יודע מה עשיתי טוב שמגיע לי להנות ככה
תן דוגמאות
אפשר גם בפרפרזה
"די!! נמאסתם!! הרסתם את המועדון!! אני גמרתי עם נוקיה!!"
תגובה:"יאוהד הצלחות מסריח לא צריך תטובות שלך יאפס עדיף תמכור תמנוי שמישו שבאמת אוהב תמועדון יבוא לתמוך בקבוצה גם שקשה ולא שהכל ורדים"
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
מוכן להביא לך את המספר שלו אם זה יגרום לך להפסיק לחפור עליו
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי
איך תתמודדי עם חברה שלו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים